gkyrn
Üye
pc uyku moduna geçtiyse o sırada kullanmadıysan yani şarj etmeyi kesiyo o yüzden olabilir.Tel usb takılıydı akşam şarj oluyordu takmadan önce yüzde 50 idi.. 2 saat sonra doldu gösterdi çıkardım...Çıkarır çıkarmaz geri yüzde 50 oldu bişey anlamadım sorun mu var acaba ?
yükledim herşey çok güzel fakat bi sorun var açılışta telefon ayarları:uygulama desteklemiyor birde system hatası diye hata veriyor
aynı şekilde bende de tel. ayarları özellik desteklenmiyor diyor. Nedir bunun sorunu anlamadım?
ben aynı dediğin şekilde dungeon hunter 2 yi denedim fakat olmuyor birde oyunda dil türkçeyken girersem karakterin eşyalarıni giymiyor çıkartabiliyorum fakat geri giydiremiyorum ne yaptıysam olmadı sadece telefonunu dilini ıngilizce yaparsam sorunsuz çalışıyor,çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..güncelleme yapan arkadaşlara duyuru!oyunları uygulamaları güncellemeden sonra açılmayan arkadaşlara bi önerim var.herhangi bi şeyi kaldırmadan aynı uygulamayı tekrar üzerine kurun sorunsuz eksi haliyle kullanıcı adınız veya oyun skorlarınızı silinmeden kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
Telefonda uygulama guncellemesindeki guncellemeleri yaparsan bu sorun duzeliyor.
----------Eklendi @ 16:40:49 ---------- Yazıldı @ 16:36:59 ----------
Anna ile birlikte:
-USB OTG ozelligi cok daha verimli olarak kullaniliyor. Bazi kablosuz klavyelerde daha onceki surumde bazi sikintilar cikiyordu, su anda bilgisayardaki gibi sorunsuz bir sekilde kullanilabiliyor ve telefonun sarjini cok yemiyor.
Evet dediğiniz gibi düzeldi güncelleyince. Ancak şimdi sorun pcye bağladığımda depolama modunda tel görünüyor ancak ovi suite alınca ses filan geliyor ama ovi suite görmüyor pcdeki. Kaldırdım tekrar kurdum ama gene olmadı ovi suiti pcdekini. bir türlü gördüremedim.
Desenize biz bu c7 ye birde ( belle ) yüklesek o ortada dönen imleç çadır kuracak telefonumuzun ekranına
----------Eklendi @ 15:53:14 ---------- Yazıldı @ 15:50:51 ----------
Telefonu PC ye bağladıktan sonra PC den Ovi yi aç ve biraz bekle otomatik olarak kendisi bulacaktır. Bulması azıcık zaman alıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?