Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Elinizde fatura bulunması büyük bi avantaj ama fatura sahibi tüketici haklarında isteniyormu tam bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem. araştırıp dönüş yaparım..

İlginiz için teşekkürler.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
tuksedon bir sorum olacak bu gecen gelen Symbian Anna 1/2 guncellemesi hakkinda bir aciklama yapabilirmisin?sadece cin variantina geldide o yuzden merak ettim...

ImPossibLe28

Üye
anladim TUKSED0N Tesekkur ederim..
Bu arada dikey qwerty klavye gercekten cok guzel. Bakmadan bile yazabiliyorum (:

ayasin

Üye
peki biz jaf la phonex le filandamı yüklüyemeyiz alt sürüm çıkarsa :((

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
peki biz jaf la phonex le filandamı yüklüyemeyiz alt sürüm çıkarsa :((

dostum maalesef imkansiz denecek kadar zor bir ihtimal cunku telefon uzerindeki bellek eski yazilimi kabul etmiyor hep ileri mantigiyla calisiyor...

nonamex

Üye
Madem pisman olacaktiniz niye yüklediniz ?

ImPossibLe28

Üye
bak bunu bskmadan yazdim mesela

ufak bir hata disinda sorun yok 'bakmadan' olacakti (:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bak bunu bskmadan yazdim mesela

ufak bir hata disinda sorun yok 'bakmadan' olacakti (:
parmaklarınmı çok ufak yoksa cidden kullanışlımı

----------Eklendi @ 00:30:33 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ----------

bu türkçe karakterleri yazmak için basılı tutmak gerekiyomuş buda 2-3 sn alıyomuş buna ne diyosun ?

karasahinemre

Üye

bu türkçe karakterleri yazmak için basılı tutmak gerekiyomuş buda 2-3 sn alıyomuş buna ne diyosun ?

soruya bak :D

karasahinemre

Üye
parmakların mı çok ufak nedir ya :D

karasahinemre

Üye
ya ne bileyim saçma geldi sorman :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya ne bileyim saçma geldi sorman :D

adam bakmadan kullanıyorum diyo bazılarıda bakarak hiç kullanamıyorum parmakları küçük olanlar kullanabilir anca diyo bende merak ettim nası böyle kullanabiliyo :D ayıp mı adamın parmak boyunu sormak :D

ImPossibLe28

Üye
arkadaslar benim parmaklarim gayet buyuk.
Soyle ki arkadaslarimin arasindaki en buyuk el bende :D
ama parmaklarin ucuyla kullanip alisinca cok rahat oluyor.

Ilk baslarda alfanumeratik klavyeyi mi kullansam dedim ama soyledigim gibi alistiktan sonra cok rahat yaziyorum...

Peki bu orjinal anna geldikten sonra yulleyemezsek orjinali, dead phone flash ile yukleme sansimiz varmi?

----------Eklendi @ 06:46:08 ---------- Yazıldı @ 06:35:16 ----------

turkcedeki bazi karakterleri 2 sn basili tutarak yazabiliyorum ama yazmasi uzun surdugunden ing karakterlerle yaziyorum (:
ornegin o tusuna basili tutulunca (ö, ô, ò, ó) menusu aciliyor.
u tusuna basinca (û, ù, ú, ü) menusu aciliyor.
S de ß cikiyor sadece..
E de (è, é, ê, ë) cikiyor.
I da (î, ï, ì, í) cikiyor..
g de sadece ğ...
Ama en sevmedigim sey de facede kalp yapamamam... Kucuktur isaretini koyamiyorum ):

serkanet

Üye
qwerty klavyeyi niye dert ediyorsunuzki seçeneklerden geri tuş takımına dönebiliyoruz

tuzluca76

tuzluca76

Üye
imposible al sana kalp hemde qwerty klavyeden :D <3 enter tusunun yaninda secenkler menusune gelninsert symbole tikla ve kucuktur isaretini koy :) ve bironerim dha klavyedeyken harf gosterimini kapatirsan yani basinca hangi harfe bastigini gostermeyi kapatirsan daha rahat yazarsan sahsen ben ole kullaniom :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bizim ülkeye gelen anna da klavye türkçe mi olcak yoksa sizdeki gibi türkçe karakter için 2-3 sn beklicez mi :S berbat bi durum

Üst Alt