Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetdemircim

Üye
ben 4.8 mm çaplı olanı kullanıyorum. oda yeterli. çerçeve içi genişlik sanırım 0,9 mm. çerçeveyi kapatmaya gerek yok. çünkü bu problemde çerçevenin etkisi sıfır. çerçeve içine göre keserseniz daha estetik duruyor ve farkedilmiyor sticker.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Merak etmeyin arkadaşlar hiçbişey olmaz, daha ne güncellemeler çıkacak.. Konu sadece bilgilendirme amaçlı açıldı. Felaket tellallığı yok, korkmayın.. :oke:
Sağol da.Ben yüklemedimki zaten.Yükleyemem dee :D
Benim telefon şu an servislik durumda zaten :]
Tamda senin anladığın alan sanırımmm? :hmmm

ahmetdemircim

Üye
Kasıtlı tabiki, eğer sızdırma işi kolay olsaydı hakiki anna yı sızdırırlardı. Nabız ölçüyolar.. :hmmm

buda hakiki anna değilmi hocam. ben daha arayanın ismini görememenin dışında hiç bir problemini görmedim. oda zaten farklı ürün kodlu fw yüklediğimizden kaynaklanıyormuş. rehberdeki numaraların başına +9 koyarak onuda aştık. benim aklımı tek kurcalayan videolardaki annalarda qwerty klavyenin yarım ekran bunda ise tam ekran olması. verilecek resmi annada durum nasıl?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
buda hakiki anna değilmi hocam. ben daha arayanın ismini görememenin dışında hiç bir problemini görmedim. oda zaten farklı ürün kodlu fw yüklediğimizden kaynaklanıyormuş. rehberdeki numaraların başına +9 koyarak onuda aştık. benim aklımı tek kurcalayan videolardaki annalarda qwerty klavyenin yarım ekran bunda ise tam ekran olması. verilecek resmi annada durum nasıl?

Beta sürüm olduğunu düşünüyorum..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yayınlanacak orjinal resmi Anna'da klavye öyle olmayacak :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
tuksedon hocam benim de bir sorum var ya benim n8 in alt tarafı yere düşmemesine rağmen bir çatlak oluşmuş ve geçen kullanırken sol taraf çıktı :bilmm nasıl iş anlamadım eğer benden gizli kardeşim düşürmüş olsa başka yerlerinde bir göçme çizik olurdu ki buda yok ve telim sürekli koruyucuyla kullanıldı şimdi telefonu garantıiye yollayıcam da acaba siz ilgilenirseniz direk sizin adrese yollayalım birde bu garanti içinde değilmi sonuçta telden kaynaklı bir sorun adi bir plastikten yapılmışki düşmemesine rağmen kırıldı ilgilenip bilgi verirseniz sevinirim garanti için

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
tuksedon hocam benim de bir sorum var ya benim n8 in alt tarafı yere düşmemesine rağmen bir çatlak oluşmuş ve geçen kullanırken sol taraf çıktı :bilmm nasıl iş anlamadım eğer benden gizli kardeşim düşürmüş olsa başka yerlerinde bir göçme çizik olurdu ki buda yok ve telim sürekli koruyucuyla kullanıldı şimdi telefonu garantıiye yollayıcam da acaba siz ilgilenirseniz direk sizin adrese yollayalım birde bu garanti içinde değilmi sonuçta telden kaynaklı bir sorun adi bir plastikten yapılmışki düşmemesine rağmen kırıldı ilgilenip bilgi verirseniz sevinirim garanti için

Cihaz hangi renk, bir de cihazın imei numarasını benim özelime atarsan garanti kontrolunü yapalım. Ona göre ben seni yönlendiririm

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Cihaz hangi renk, bir de cihazın imei numarasını benim özelime atarsan garanti kontrolunü yapalım. Ona göre ben seni yönlendiririm
dark grey imei yi özelden atarım

----------Eklendi @ 11:55:57 ---------- Yazıldı @ 11:53:17 ----------

bu arada imei için sorun olmaz umarım çünkü internet ortamı insan kendini herşekilde tanıtabilir inandırabilir imei olmaz sa olmaz mı ? gold garantili cihaz klon işi bayaa populer çünkü bi arkadaş kaçak bi samsung tel almıştı eski bir telinin imeisini ona klonladı ondan sonra anladım iş ciddi haberin bile olmadan imei ni alsalar direk cihaz uçar

----------Eklendi @ 11:57:52 ---------- Yazıldı @ 11:55:57 ----------

güven için şöyle yapabiliriz facebook hesabınız varsa bana özelden atın orda nokia care çalışanı olup olmadığınız anlaşılır az buçuk yanlış anlamayın sadece güven için ozaman kendi işini kendin yap olmaz inş :) siz olsanınz sizde tedbirli davranırdınız ^^ çünkü devir öyle bi hal aldıki lanet olsun kimseye güven olmuyor allah inançları zayıfladı insanların ve bu sorunlar

• Beğen
Tepkiler: Anußis

nonamex

Üye
Hocam dini imani Allahi karistirmayin bu ise. Bu ben Allaha inaniyorum dedi durusttur bu ateist yalancidir diye bir mantik olamaz. Zaten bazilarinin Allahi para olmus..

Bu arada ben cin Annasindan memnunum 3 gundur reset atmadi telefonum rekor.

ahmetdemircim

Üye
yav arkadaşlar bu çin annasından mağazaya girdinizmi? bende türkçe uygulamaların çoğu çıkmıyor. mesela bir döviz programı vardı bilgisayardan bakıyorum koduyla aratıyorum çıkmıyor. kanal d uygulaması felanda görünmüyor. nasıl yaparız?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar bu Çin Anna'sında font değiştiremiyorum. Değiştirebilen var mı?

Ne program aracılığıyla, ne de Resource/Fonts klasörüne font kopyalama yöntemiyle olmuyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yav arkadaşlar bu çin annasından mağazaya girdinizmi? bende türkçe uygulamaların çoğu çıkmıyor. mesela bir döviz programı vardı bilgisayardan bakıyorum koduyla aratıyorum çıkmıyor. kanal d uygulaması felanda görünmüyor. nasıl yaparız?

turkce kullanan arkadaslar indirp paylasabilir aslinda.. Ayrica kanald fln forumda bar ama calisirmi bilmem

ahmetdemircim

Üye
bana doviz isimli program lazım. simgeside dolar işareti olan

gt87

Üye
@TUKSEDON anna veya belle sürümleri gelince işlemci gerçek hızında çalışacak mı ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaslar bu cin annasinda guvenlik ayarlarinda 3 hafiza icin encryption secenekleri var bn hafiza karti icin denedim ama henuz %100e gelmedi daha onceden farkedwn var mi?

khytr89

khytr89

Üye
imei nizi sağa sola dağıtmayın. kvk ya da genpa nın sitesinden kendinizde bakabiliyorsunuz. kvk mı genpa mı olduğunuda telefonun kutusundaki hologramdan öğrenebilirisiniz.

Üst Alt