Sağol da.Ben yüklemedimki zaten.Yükleyemem deeMerak etmeyin arkadaşlar hiçbişey olmaz, daha ne güncellemeler çıkacak.. Konu sadece bilgilendirme amaçlı açıldı. Felaket tellallığı yok, korkmayın..![]()

Kasıtlı tabiki, eğer sızdırma işi kolay olsaydı hakiki anna yı sızdırırlardı. Nabız ölçüyolar..![]()
buda hakiki anna değilmi hocam. ben daha arayanın ismini görememenin dışında hiç bir problemini görmedim. oda zaten farklı ürün kodlu fw yüklediğimizden kaynaklanıyormuş. rehberdeki numaraların başına +9 koyarak onuda aştık. benim aklımı tek kurcalayan videolardaki annalarda qwerty klavyenin yarım ekran bunda ise tam ekran olması. verilecek resmi annada durum nasıl?
Yayınlanacak orjinal resmi Anna'da klavye öyle olmayacakbuda hakiki anna değilmi hocam. ben daha arayanın ismini görememenin dışında hiç bir problemini görmedim. oda zaten farklı ürün kodlu fw yüklediğimizden kaynaklanıyormuş. rehberdeki numaraların başına +9 koyarak onuda aştık. benim aklımı tek kurcalayan videolardaki annalarda qwerty klavyenin yarım ekran bunda ise tam ekran olması. verilecek resmi annada durum nasıl?

TUKSEDON kardeş çok zor durumdayım.Belki senden bir yorum bir öneri alabilirim.
Biliyorum yeri değil ama ne yapayım şaşırdım..
http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/n8im-havuz-keyfi-yapti-beyler-512084.html
Şu konumu bi baştan sona inceler misin?
Peki teşekkür ederim.Tamam şuan işteyim zaman bulur bulmaz inceler sana dönüş yaparım..
nasıl iş anlamadım eğer benden gizli kardeşim düşürmüş olsa başka yerlerinde bir göçme çizik olurdu ki buda yok ve telim sürekli koruyucuyla kullanıldı şimdi telefonu garantıiye yollayıcam da acaba siz ilgilenirseniz direk sizin adrese yollayalım birde bu garanti içinde değilmi sonuçta telden kaynaklı bir sorun adi bir plastikten yapılmışki düşmemesine rağmen kırıldı ilgilenip bilgi verirseniz sevinirim garanti içintuksedon hocam benim de bir sorum var ya benim n8 in alt tarafı yere düşmemesine rağmen bir çatlak oluşmuş ve geçen kullanırken sol taraf çıktınasıl iş anlamadım eğer benden gizli kardeşim düşürmüş olsa başka yerlerinde bir göçme çizik olurdu ki buda yok ve telim sürekli koruyucuyla kullanıldı şimdi telefonu garantıiye yollayıcam da acaba siz ilgilenirseniz direk sizin adrese yollayalım birde bu garanti içinde değilmi sonuçta telden kaynaklı bir sorun adi bir plastikten yapılmışki düşmemesine rağmen kırıldı ilgilenip bilgi verirseniz sevinirim garanti için
dark grey imei yi özelden atarımCihaz hangi renk, bir de cihazın imei numarasını benim özelime atarsan garanti kontrolunü yapalım. Ona göre ben seni yönlendiririm
siz olsanınz sizde tedbirli davranırdınız ^^ çünkü devir öyle bi hal aldıki lanet olsun kimseye güven olmuyor allah inançları zayıfladı insanların ve bu sorunlaryav arkadaşlar bu çin annasından mağazaya girdinizmi? bende türkçe uygulamaların çoğu çıkmıyor. mesela bir döviz programı vardı bilgisayardan bakıyorum koduyla aratıyorum çıkmıyor. kanal d uygulaması felanda görünmüyor. nasıl yaparız?
bana doviz isimli program lazım. simgeside dolar işareti olan