Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

atmaca508

atmaca508

Üye
uyardığın için teşekürler

nonamex

Üye
Çin versiyonlu Annayı yükleyeli 5 gün oldu ve ilk defa bugün reset attı telefon, reset atmıyor dedim dedim nazar değdi :ehe

Yine iyi, PR 1.2 ile hergün en az 1-2 defa reset atardı, şimdi 5 günde 1..

ayasin

Üye
ben yüklediğime pişman değilim elbetbi üst sürüm çıkacak fakat tek sıkıntım klavyede tuş takımı olmaması :(

----------Eklendi @ 13:50:51 ---------- Yazıldı @ 13:48:33 ----------

ki bence çıkacak olan sürüm ya çin sürümüyle aynı olacak yada daha üst sürüm çıkacak benim tahminim bu yönde :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

Aynı durum ios'ta da var. Baya bekletiyor basılı tutunca.
umm neden bunu çözemiyorlarmı ?:hmmm

----------Eklendi @ 13:52:14 ---------- Yazıldı @ 13:51:47 ----------

ben yüklediğime pişman değilim elbetbi üst sürüm çıkacak fakat tek sıkıntım klavyede tuş takımı olmaması :(

----------Eklendi @ 13:50:51 ---------- Yazıldı @ 13:48:33 ----------

ki bence çıkacak olan sürüm ya çin sürümüyle aynı olacak yada daha üst sürüm çıkacak benim tahminim bu yönde :)
tuş takımı yok derken ? alfanumerik var

_ardaa

_ardaa

Üye
Çin versiyonlu Annayı yükleyeli 5 gün oldu ve ilk defa bugün reset attı telefon, reset atmıyor dedim dedim nazar değdi :ehe

Yine iyi, PR 1.2 ile hergün en az 1-2 defa reset atardı, şimdi 5 günde 1..

n8'i 2 aydır kullanıyorum şimdiye kadar 2 defa reset attı sadece o da birinde cihazı ben bilerek zorladım ikincisinde tema yükledim üst üste 15-20 tane sonra teker teker temaları denerken reset attı senin cihaz servislik bence, sonra elinde ki cihaz sorunlu diye tüm s^3 cihazlara mal ediyorsun bu durumu.

ahmetdemircim

Üye
demin devopoper.nokia.com a baktım. bizdeki anna t7'ler için çıkan en son versiyon anna. resmi çıkacak anna v21 x7'lerdeki ve browseri bizim kullandığımızdan önceki versiyon. v21'deki annadaki browser 7.3.1.27 versiyonlu bizim çinlideki ise 7.3.1.37

tek fark ondaki klavye yarım ekran bizdeki ise tam ekran.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
n8'i 2 aydır kullanıyorum şimdiye kadar 2 defa reset attı sadece o da birinde cihazı ben bilerek zorladım ikincisinde tema yükledim üst üste 15-20 tane sonra teker teker temaları denerken reset attı senin cihaz servislik bence, sonra elinde ki cihaz sorunlu diye tüm s^3 cihazlara mal ediyorsun bu durumu.

benimki hergün reset atmıyo ama arada sırada reset atıyo ? sorunlumu yani telefon

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Tlefonu alalı 4 ay olmuştur 5 kez falan reset atmıştır onda da zorlamışımdır..

_ardaa

_ardaa

Üye
benimki hergün reset atmıyo ama arada sırada reset atıyo ? sorunlumu yani telefon

aldığın günden beri sık sık reset atıyorsa sorunludur, yok eğer sonrada olmaya başladıysa yazılımsaldır, üstte ki arkadaş aldığı günden bu yana sorun yaşıyormuş o yüzden onun ki servislik iş.

ayasin

Üye
nokia serviste görevli arkadaşım bir soruda ben sormak istiyorum.beni telefonu aldığımda alt kapak vidaları biraz gevşekti burda servis olmadığı için kendim sıktım fakat vidalarda hafif zedelenme oldu bu ürünü garanti dışı bırakırmı ?

ImPossibLe28

Üye
imposible al sana kalp hemde qwerty klavyeden :D <3 enter tusunun yaninda secenkler menusune gelninsert symbole tikla ve kucuktur isaretini koy :) ve bironerim dha klavyedeyken harf gosterimini kapatirsan yani basinca hangi harfe bastigini gostermeyi kapatirsan daha rahat yazarsan sahsen ben ole kullaniom :)

<3 (:
tesrkkurler dostum cok guzel oldu bu (:

----------Eklendi @ 14:32:02 ---------- Yazıldı @ 14:28:43 ----------

bizim ülkeye gelen anna da klavye türkçe mi olcak yoksa sizdeki gibi türkçe karakter için 2-3 sn beklicez mi :S berbat bi durum

buyuk bir ihtimalle turkce karakterler yer alacak klavyede..
Cunku pr 1.2 deki yatay klavyede vardi. Ve bizim suanki ingilizce klavyenin yatayinda da yok dikeyinde de...
I harfini kucuk yapamiyoruz biz. Nokia bunu gozardi etmeyecektir, edemez...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
aldığın günden beri sık sık reset atıyorsa sorunludur, yok eğer sonrada olmaya başladıysa yazılımsaldır, üstte ki arkadaş aldığı günden bu yana sorun yaşıyormuş o yüzden onun ki servislik iş.

telefonun sağı solu belli olmuyo arada bi atıyo reset oda telefonu hiç kapatmıyorum bide fazla uygulama yükleyince kapatıp açmak lazm sanki

_ardaa

_ardaa

Üye
elbette telefonu ara sıra kapatıp açmak lazım, ram temizleniyor en basitinden, ram blow da temizliyor ama aynı şey değil ram içindekileri sıkıştırıyor aslında temizlemiyor o da pek sağlıklı değil o yüzden ram için bile olsa arada sırada kapatıp açmak lazım.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
elbette telefonu ara sıra kapatıp açmak lazım, ram temizleniyor en basitinden, ram blow da temizliyor ama aynı şey değil ram içindekileri sıkıştırıyor aslında temizlemiyor o da pek sağlıklı değil o yüzden ram için bile olsa arada sırada kapatıp açmak lazım.

um o yüzden reset atıyo olabililr arada bi kendimiz kapatıp açmalıyız bide ben telefonun hafzasını biçimlendirince bi dolu oyunu silip tekrardan yükleyince telefonu kapatmadan buda etken olmuştur belkide umarım telefonda sorun yoktur ocakta aldım 1. partta olabilir :hmmm

----------Eklendi @ 14:41:02 ---------- Yazıldı @ 14:39:48 ----------

bide bu operayla telefonun kendi tarayıcısı çok dandik dün opera takıldı kapatıp açmak zorunda kaldım

_ardaa

_ardaa

Üye
senin o zaman yazılımsal sorunun var hafıza kartını biçimlendirmeden önce içindeki uygulamaları uygulama yönetici ile kaldırman daha iyi olur, çünkü telefon hafızasında da dosyalar kalıyor sen direk biçimlendirince o dosyalar silinmiyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
senin o zaman yazılımsal sorunun var hafıza kartını biçimlendirmeden önce içindeki uygulamaları uygulama yönetici ile kaldırman daha iyi olur, çünkü telefon hafızasında da dosyalar kalıyor sen direk biçimlendirince o dosyalar silinmiyor.

biliyorum ben zaten ilk yöneticiden kaldırıp öyle biçimlendirmiştim

ayasin

Üye
benim soru araya kaynadı sanırım :(

Üst Alt