Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
nokia serviste görevli arkadaşım bir soruda ben sormak istiyorum.beni telefonu aldığımda alt kapak vidaları biraz gevşekti burda servis olmadığı için kendim sıktım fakat vidalarda hafif zedelenme oldu bu ürünü garanti dışı bırakırmı ?

Zannetmiyorum..

ayasin

Üye
sivasta vardı servis ama kapattılar gerçi burdaki çok sahtekarlık yapıyordu garanti kapsamında değişmesi gereken parçaları kendi parayla değişiyordu :) istanbula göndermem lazım eğer istermiyorsanız ücret karşılığı değişiriz gibi :))

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
sivasta vardı servis ama kapattılar gerçi burdaki çok sahtekarlık yapıyordu garanti kapsamında değişmesi gereken parçaları kendi parayla değişiyordu :) istanbula göndermem lazım eğer istermiyorsanız ücret karşılığı değişiriz gibi :))

Arkadaşlar lütfen,, herşeyden önce müşteri memnunuyeti diye bişey var. bir vida için cihazı garanti dışı bırakmak çok mantıksız.

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen ve BL@DE02
cardanadam

cardanadam

Üye
elbette telefonu ara sıra kapatıp açmak lazım, ram temizleniyor en basitinden, ram blow da temizliyor ama aynı şey değil ram içindekileri sıkıştırıyor aslında temizlemiyor o da pek sağlıklı değil o yüzden ram için bile olsa arada sırada kapatıp açmak lazım.

benim telefonda ram blow yüklü onunla temizleyince 132 mb oluyor boş yer ama kapatıp açınca 138 mb a kadar çıkıyor zaten alışkanlık ettim kendime günde 1-2 defa kapatıp açıyorum birde telefon hafızasını boş tutuyorum şu anakadar ne donma yaşadım nede reset birde bilgisayar gibi formatlamak gerekiyor ara sıra çünkü kurup kaldırdığımız proğramların nekadarda olsa kalıntıları kalıyor

den1905

den1905

Üye
aman diyim telefon kapanır açılmaz diyolar sabret diyo adam

Doğru söylüyor denemeni tavsiye etmiyorum ben denedim telefon kapandı açılmadı. daha sonra death flash usb diye bişeyden bahsediyorlardı onu denedim baştan yazılım yüklemesiyle düzeldi.

Dampierre

Dampierre

Üye
gerek yok zaten normal annaya, bunun tek eksisi tr klavyesi yok

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yani bu bekleyen arkadaslar niye bekliyor ki su anda biz anna kullaniyoruz sorunsuz korkulacak durumu anlamis degilim

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben servise göndereceğim bi problem olmasın diye yüklemiyorum..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
eRdaL.

eRdaL.

Üye
ne gibi bi guvenirlik olacak is te anna yazilimi sorunsuz calisiyor illa ki navi de mi cikacak gerci navi de ciksa bile ovi den beklersiniz galiba bi yerde de tebrik ederim hala sabirla bekliyor sunuz

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ne gibi bi guvenirlik olacak is te anna yazilimi sorunsuz calisiyor illa ki navi de mi cikacak gerci navi de ciksa bile ovi den beklersiniz galiba bi yerde de tebrik ederim hala sabirla bekliyor sunuz

kaynak yok nokia dedimi evet sızıntı vardır vs

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye

Sabreden derviş muradına ermiş misali :D Az kaldı en iyisi biraz daha beklemek ben bu kadar geç kalacağını ummamıştım :oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
sızıntı uzaydanmı geldi sorun etmeyin arkadaşlar bunu sızdıran caresine bakar çakma yazılım yüklemedik ki :-)) görün bakın sızıntıdaki versiyonu yayınlayacaklar .-)) yoksa herkez email ceker nokia ya madem versiyon cıkarmayacaktınız neden sızdırdınız ? :-))

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sızıntı uzaydanmı geldi sorun etmeyin arkadaşlar bunu sızdıran caresine bakar çakma yazılım yüklemedik ki :-)) görün bakın sızıntıdaki versiyonu yayınlayacaklar .-)) yoksa herkez email ceker nokia ya madem versiyon cıkarmayacaktınız neden sızdırdınız ? :-))

hayır dostum klavyesi fln dha üstün versiyon olcak

cardanadam

cardanadam

Üye
bende hala yüklemedim bekliyorum bakalım çıkacak olan versiyon aynımı altımı aynı veya üstü olursa önce flahs atarım sonra orjinali yüklerim :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Sızan ne? Symbian Anna, peki kim sizdirmis? Ya da nasil sizmis? Bilen yok. Ben bu isin nasil oldugu konusundaki dusuncemi soyliyeyim. Bu versiyonu direk kullaniciya veren Nokia'nin taa kendisidir. Neden? Eger boyle birsey olmamis, ve resmi yollardan fw'yi sunsa idi, herkes ayni anda yukleyecek, olumlu olumsuz hicbir yorum alamamis olacak, ve eger bir husran olacaksa, diger rakiplerine karsi bir gol yemis olacakti. Nokia ne yapti? Surumu el altindan sundu. Bu surumu normal kullanicilar yukleyebilir mi idi? Hayir. Bu sunumu yukleyecek olanlar, ust duzey kullanicilar olacak, we fw'nin tum eksik yonlerini ve elestrilerini yapabileceklerdi. Boylece Nokia bu kullanicilari gayri resmi beta userlar olarak kullandi. Hem de kendi cihazlari ile, bedavaya. Simdi Nokia ne yapabilir? Gelen yorumlara istinaden, fw'de iyilestirmeler yapabilir ve resmi surumu bu sekilde sunabilir. Yiyecegi golleri hem kurtarmis olur hem de guzel bir gol atmis olur.

cardanadam

cardanadam

Üye
Sızan ne? Symbian Anna, peki kim sizdirmis? Ya da nasil sizmis? Bilen yok. Ben bu isin nasil oldugu konusundaki dusuncemi soyliyeyim. Bu versiyonu direk kullaniciya veren Nokia'nin taa kendisidir. Neden? Eger boyle birsey olmamis, ve resmi yollardan fw'yi sunsa idi, herkes ayni anda yukleyecek, olumlu olumsuz hicbir yorum alamamis olacak, ve eger bir husran olacaksa, diger rakiplerine karsi bir gol yemis olacakti. Nokia ne yapti? Surumu el altindan sundu. Bu surumu normal kullanicilar yukleyebilir mi idi? Hayir. Bu sunumu yukleyecek olanlar, ust duzey kullanicilar olacak, we fw'nin tum eksik yonlerini ve elestrilerini yapabileceklerdi. Boylece Nokia bu kullanicilari gayri resmi beta userlar olarak kullandi. Hem de kendi cihazlari ile, bedavaya. Simdi Nokia ne yapabilir? Gelen yorumlara istinaden, fw'de iyilestirmeler yapabilir ve resmi surumu bu sekilde sunabilir. Yiyecegi golleri hem kurtarmis olur hem de guzel bir gol atmis olur.

yani anna güncellemesinin bukadar gecikmesi bu sızma annayı bize test ettirip eksiklerini gideriyorlarmı diyorsun?

Üst Alt