Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
Gecikmeyi bilemem ama, neden olmasin?

birak allahini seversen arkadas görende yepyeni yazilim gelistiriyor,asli astari biraz hizlanmis tarayici birde qwerty klavye buna mi 6 aydan beri ugrasip sonra piyasaya sizdiriyor.

OzGuRKnowN

Üye
Çin Annasını yükleyenler dert etmeyin yakında Türkçesini kullanırız ßiz ßir şekilde entegre ederiz Ah Şu Çılgın TÜRKLER :))

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Hemde çok yakında galiba:)

Valla ßilmiyorum ben yapıyorum siliyorum bi tarafta ßişileri beğenmiyorum şuan Çincesi çıkarılmış Anna kullanıyorum Çokta memnunum açıkcası bunun rofs dosyasıyla uğraşıyorum gerçekten Hızlı ve güzel

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
birak allahini seversen arkadas görende yepyeni yazilim gelistiriyor,asli astari biraz hizlanmis tarayici birde qwerty klavye buna mi 6 aydan beri ugrasip sonra piyasaya sizdiriyor.

Evet aynen oyle. O yazilim 5 dklik is degil. 680 mhz islemcide driverleri ile takilmadan (ki bence piyasadaki en donanimli telefon N8) calisacak sistem yaziyor adamlar. Sinekten yag cikariyorlar.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
Sızan ne? Symbian Anna, peki kim sizdirmis? Ya da nasil sizmis? Bilen yok. Ben bu isin nasil oldugu konusundaki dusuncemi soyliyeyim. Bu versiyonu direk kullaniciya veren Nokia'nin taa kendisidir. Neden? Eger boyle birsey olmamis, ve resmi yollardan fw'yi sunsa idi, herkes ayni anda yukleyecek, olumlu olumsuz hicbir yorum alamamis olacak, ve eger bir husran olacaksa, diger rakiplerine karsi bir gol yemis olacakti. Nokia ne yapti? Surumu el altindan sundu. Bu surumu normal kullanicilar yukleyebilir mi idi? Hayir. Bu sunumu yukleyecek olanlar, ust duzey kullanicilar olacak, we fw'nin tum eksik yonlerini ve elestrilerini yapabileceklerdi. Boylece Nokia bu kullanicilari gayri resmi beta userlar olarak kullandi. Hem de kendi cihazlari ile, bedavaya. Simdi Nokia ne yapabilir? Gelen yorumlara istinaden, fw'de iyilestirmeler yapabilir ve resmi surumu bu sekilde sunabilir. Yiyecegi golleri hem kurtarmis olur hem de guzel bir gol atmis olur.

işte kafası çalışan biri daha :-)) aynısını mikrosoft yapmadı mı ? sızdırıp sonra resmi ve kararlı sürümü cıkardı nokiada aynısını yapacak zaten yeterince magdur müşterilerini daha fazla magdur etmez bence eleştirilere göre daha kararlı bir sürüm cıkaracaktır boşuna millet o kadar kasıyor :-)) bekleyin görün bakalım.....

----------Eklendi @ 00:30:58 ---------- Yazıldı @ 00:28:17 ----------

yani anna güncellemesinin bukadar gecikmesi bu sızma annayı bize test ettirip eksiklerini gideriyorlarmı diyorsun?

aynen su anki zaman kazanma süreci ondan :-)) bu bir taktik tester olarak bizleriz adamalrın kafası calısıyor :-)))

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Bu film indirme olayı kolaylaşalı herkes deli gibi film izliyor galiba. Nedir bu komplo teorileri, bırakın mal gibsonu ,önünüze bakın yaw.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

OzGuRKnowN

Üye
Alın Size Türkçesi :) Kurtuluş40'ın Emeği daha Çok Ben Sadece Rompatcher'ı sildim ve Yazı Fontunu değiştirdim..

by_mecho

by_mecho

Üye
hazır olan bir sistemi bu kadar bekletmeleri nokıa kullancıları tarafından mazur görülcek bi durum değil ama:hmmm

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inşallah resmi anna 022.014 den düşük gelmez. çin annası yükleyen arkadaşları yine bi bekleyişin içinde görmek istemem doğrusu..

ahmetdemircim

Üye
merak etme hocam gelsede en kısa sürede 22'ye güncellenir. developer.nokia.com daki cihazlara baktım çoğu v22 sürümünde

o.basar86

o.basar86

Üye
hoocam developer nokiadaki cihazlara ve sürümlerine nasıl bakıyoruz ? Anlatabilir misin biraz ?

mesut1979

Üye
slm,benim tahminimce yüksek ihtimal v21 gelir suan piyasadaki x7 ve e6 yazilimlari 21 ve bizlere ayni sürüm gelir degisik gelmez.

ahmetdemircim

Üye
hoocam developer nokiadaki cihazlara ve sürümlerine nasıl bakıyoruz ? Anlatabilir misin biraz ?

hocam orada devices kısmında remote access diye bir kısım var.oradan cihazları netten kullanıp bakabiliyoruz

o.basar86

o.basar86

Üye
hocam orada devices kısmında remote access diye bir kısım var.oradan cihazları netten kullanıp bakabiliyoruz

Teşekkür ettim hocam. Ancak buradaki N8, C6-01, C7 cihazları hep 14.002 yazılımını çalıştırıyor. anna'lı N8'e rastlamadım. Bende mi bir sorun var acaba ?

ahmetdemircim

Üye
evet tuhaf olnda o zaten. oradahiç annalı n8 bende görmedim bu zamana kadar

o.basar86

o.basar86

Üye

ahmetdemircim

Üye
var hocam. t7 'lerdi sanırım.

kilicoglu

kilicoglu

Üye
var hocam. t7 'lerdi sanırım.

http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=YaNt-k6QkMA

arkadaslar yukarida verdigim linke girin baktin, videonun basinda yazilim versionunu gösteriyor. Bu beta versionudur cinli anna ise nerdeyse son halidir zaten o yüzden symbian anna yaziyor yazilim isminde. Bence korkmamiza gerek yok 22 olarak gelicektir ben yükledim ama yüklemeyenler beklesin derim.

Üst Alt