Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
korkunun ecele faydasi yooook:)

Anußis

Anußis

Üye
sabahtan beri aynı muhabbet mi :aha:yav kaçak annayı yükleyenlerede bişe olmayacak allah askına ya :vur

cardanadam

cardanadam

Üye
:yuruben hala yüklemedim:yuru
:yurukafam rahat:yuru

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ben yukledim kafam eskisinden de Rahat hacidayiii :)))

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umtoku sozde dusurmus versiyonu hala aciklamadi...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yukle rahatla pampa:aha:

_ardaa

_ardaa

Üye
benim de bildiğim kadarıyla downgrade yapılamıyor o yüzden endişelenmeyin boşuna ilerde v22 çıkınca üstüne yükler Türkçe yaparsınız cihazı

cardanadam

cardanadam

Üye
benim de bildiğim kadarıyla downgrade yapılamıyor o yüzden endişelenmeyin boşuna ilerde v22 çıkınca üstüne yükler Türkçe yaparsınız cihazı

bende ekleme yapayım birdahada böyle şeler yapmazsınız umarım

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Ben yukledim kafam eskisinden de Rahat hacidayiii :)))
aynen katılıyorum yine olsa yine yaparım :ehe:ehe

----------Eklendi @ 18:14:40 ---------- Yazıldı @ 18:12:16 ----------

telefonum çalışır durumdamı evet klavyem yenilendi mi evet tarayıcım değiştimi evet bug var mı yok :) ee istediği kadar 2016 ya kadar v.22 altı gelsin çok ta fifi ben işimi görmüşken 1 ay bekleyecek kadar geldimi gelicek mi diye kafamı rahatsız edemem yükledim sorunsuz kafam rahat bu vakitten sonra ne olursa olsun telefon çalıştıktan sonra do you understand me man ?:pro::pro:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ovi ye bağlayınca sürümünüzü görüyomu resmi olarak geçerli bişey mi yani yoksa üst sürüm çıksada yükleyememe sorunu olabilir diyim

ahmetdemircim

Üye
ovi sürümü görüyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ovi uzerinden tekrar ayini surumu yukleme yapan oldumu?

cardanadam

cardanadam

Üye
siz akıllanmazsınız ya :) hadi bunu bu şekilde atlattınız ya sonucu daha kötü olsaydı yine bu şekilde konuşabilirmiydiniz?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sonucu kotu olsaydi en fazla bi kisinin cani yanardi oda bu zamana kadar bi sekilde sorununu cozerdi

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ovi ye bağlayınca sürümünüzü görüyomu resmi olarak geçerli bişey mi yani yoksa üst sürüm çıksada yükleyememe sorunu olabilir diyim
sorun olmaz hocam görüyor bu arada telefon çalıştığı sürece her türlü yükleriz gerek duyarsak

----------Eklendi @ 18:34:56 ---------- Yazıldı @ 18:33:18 ----------

siz akıllanmazsınız ya :) hadi bunu bu şekilde atlattınız ya sonucu daha kötü olsaydı yine bu şekilde konuşabilirmiydiniz?
hocam neden yükledik kobay arkadaşlardan sonucu aldık sorunsuz olduğunu duyana kadar yüklemedik ben takip ettim ve sonra hemen yükledim sorunlu olsaydı yine birşey olmazdı çünkü biz tedbirimizi almıştık kobaylarımız mevcuttu gözü kara arkadaşlar sağolsun :op:

kutokuari

kutokuari

Üye
sabreden derviş muradına ermiş modu bekleyelim bakalım bilgi için tşklr... (h)

Üst Alt