Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
oyunlar klasoru bastigin anda aciliyor abartisiz soyluyorum sizin elenizdeki n8 degil gercek n8 anna li n8:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya ağzından yel alsın 2-3 saniye bekleme olursa kan çıkar allah korusun :ehe

bende 5-6 kaliteli oyun var sadece.. Bekleme yok su an icin.. Oyunlar klasorunu yavas diye laf cikmasini istemedikleri icin ozel yaptilar heralde.. Ramde erisimi daha kolaydir onun..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende 5-6 kaliteli oyun var sadece.. Bekleme yok su an icin.. Oyunlar klasorunu yavas diye laf cikmasini istemedikleri icin ozel yaptilar heralde.. Ramde erisimi daha kolaydir onun..

kendin ayrıca klasör aç oyunları felan ne var ne yok at içine bide öyle dene o zaman anlarız

eRdaL.

eRdaL.

Üye
cozulen daha cok sey var kullanmaya basladiginiz zaman goreceksiniz:)

nonamex

Üye
Anna yukledigimden beri yukledigim programlari aynen geri yukledim hergun en az bir iki kere power tusuna basip reset attirmak zorunda kaliyordum donuyor diye o sorun cozulmus sanirim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
way annasini.. Pek de bosa beklememisiz demek ki..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Biz bekmeye devam ediyoruz :)

uMTOku

Üye
Arkadaşlar geri yükleniyo ama yüklemeyin tatmin etmez sabredin biraz cevap veremedim pardon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dosya yonticisinde isaretleme ve tasima fln cok iyi olmus onceden iku saat isaretlemeyle ugrasiyodum..

----------Eklendi @ 14:53:39 ---------- Yazıldı @ 14:52:39 ----------

Arkadaşlar geri yükleniyo ama yüklemeyin tatmin etmez sabredin biraz cevap veremedim pardon

naviden mi indiriyosun yoksa ovu suite ile mi?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
@uMTOku : Nasıl geri yükleniyor pekii ??

musty24

Üye
diğer konudada söyledim burda da söyleyeyim telefonunda reset sorunu devam eden arkadaşlar için..benim telefonumda da reset sorunu vardı günde en fazla 3 kez reset atıyodu..anna yüklediğim günden bu yana henüz reset atmadı..reset sorunu yüzünden servise gönderecekler biraz daha sabredip resmi annayı beklesinler bence

eRdaL.

eRdaL.

Üye
umtoku arkadasim bisey soyluyorsun madem birazdaha aciklayici konus neyi nasil yapiyorsun herkez yapilamayacagini soyluyor sen yaptim diyorsun

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Anna yukledigimden beri yukledigim programlari aynen geri yukledim hergun en az bir iki kere power tusuna basip reset attirmak zorunda kaliyordum donuyor diye o sorun cozulmus sanirim.
telefonun kendiliğinden reset atması çözülmüşmü ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
millet harfin üstüne basılı tutunca türkçe karakter geliyo demişti bi arkadaşımız

----------Eklendi @ 13:44:06 ---------- Yazıldı @ 13:43:45 ----------

teşekkürler :oke:

ben demistim I ve sh hariç diğer harfler var

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umtoku bi cevap versen nasil yaptin?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
cruzer bu kadarda dert etme ben cok memnunum. Sevindirici haberim annayi ilk kurdugumda klasorlerim silinmisti ve tum oyun uygulama 50 yi askindir hepsi uygulamalarda birikmisti uygulamalara tikladigimda giris 1 saniyeyi bile almamisti :) caredeki abimiain verdigi video elimize aylar once gecen video eskiden surum o olabilir ama simdiki surum bizdekidir yani degistirip orjinal fw y ovi den halledebilriz ;)

----------Eklendi @ 15:59:46 ---------- Yazıldı @ 15:57:27 ----------

mcpaa yaklasik 3 saniye basili tutunca cikiyor abartmaya gerek yok bence ama hizli olmasi icin mecbur ingilizce yazioz simdi oldugu gibi.

Üst Alt