ya bu umtoku nerde o düşürdüm falan diyordu ama ne oldu bilmiyorum...
----------Eklendi @ 21:33:56 ---------- Yazıldı @ 21:26:51 ----------
ya ben internette bi yazı okudum adam diyorki n8 i test moduna alarak v13 den v11 e downgrade yapmış bu konuda ne düşünüyorsunuz?

nokia care suite ile yapılabildiği yazıyor downgrade ama denemek lazım tabi.

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..
Yalnız arkadaşlar sormamışlar ben sorayım ..
*dead phone flash'ı anladığınız doğru mu? ve bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı?
*anna navifirm'e düştüğü zaman yüklememizin küçük de olsa bir sakıncası var mıdır?
teşekkürler...
belleyle ilgili elinizde bilgi varmı internete sızan bilgiler dışında ?Test moduna almak marifet değil, downgrade den sonra cihaz sorunsuz çalışmış mı ona bakmak lazım..
----------Eklendi @ 22:51:08 ---------- Yazıldı @ 22:49:37 ----------
Nokia Care suite tüm desteğiyle bizim elimizde, biz yazılımı zor yüklüyoruz, kaldı ki downgrade..
----------Eklendi @ 22:57:23 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ----------
Dead flash garantiyi etkilemez, navifirm den de yükleyebilirsiniz.. Navifirmin tabanında nokia care suite server i oldugunu söylemiştim..
peki tuksedon bu bize ovi suite uzerinden cikan Symbian Anna 1/2 guncellemesi ne is?
kısacası Nokia oyunu kurallarına göre oynamayı iyi öğrenmiş artık. sadece anna ile bütün ilgiyi üzerine düşürmeyi başardı. Bellede bunuun tuzu biberi oldu.daha tuz biber olmadı olcak diye düşünüyoruz ama bakalım![]()
kardeşim nokia bu n8 i şimdi bizim kullandığımız annalı haliyle piyasaya sunabilseydi ne bu kadar karalanabilirdi, nede postu kimseye kaptırırdı. hatalı bir çıkışla çok büyük bir darbe vurdu kendine. olan symbiana oldu. mükemme bir işletim sistemi olmasına rağmen adı çıktı bir kere
----------Eklendi @ 23:34:40 ---------- Yazıldı @ 23:32:17 ----------
sızan fw kasıtlı sızdırıldı bence. çünkü indirip kullananların ağzı kulaklarına varıyorve bu şekilde mükemmelbir reklam yapılıyor. bir reklamda benden, anna yükledim yükleyeli opera mobilin telefonda nerede olduğunu unuttum
iyiymiş bence telefonun piyasaya böyle çıkmasının nedeni elop turhazır burdasınız bende bir soru sorayım n8 gerçektende hakkını veren bir telefon ancak tek şikayetim pil sorunu hiç kullanmasak sadece alo niyetine kullansak 2 en fazla 2.5 gün gidiyor internet kullansam 2 saat olmadan bitiyor haritalarda 2 saat ben bunu kvk ya götürüyorum zaten adamlar yazılım atmakla kafayı bozmuşlar yazılım atmışlar ama sorun devam ediyor nokia müşteri hizmetlerinmi arıyorum pilin değişmesi gerekir diyor ama kvk hala yazılım diyor pilde sorun yok diyor ne yapmak gerekir bu durumda
pil sorunu çok önemli bence
2.5 güne mi bozuluyosunsamsng galaxy s2 hiç kullanmadığında 1 gün gidiyo zaten