Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya bu umtoku nerde o düşürdüm falan diyordu ama ne oldu bilmiyorum...

----------Eklendi @ 21:33:56 ---------- Yazıldı @ 21:26:51 ----------

ya ben internette bi yazı okudum adam diyorki n8 i test moduna alarak v13 den v11 e downgrade yapmış bu konuda ne düşünüyorsunuz?

swiss47

Üye
arkadaşım teşekkürler bu eski versiyon yükleme konusunda benimde başıma gelmişti telefon açılmadı ondan sonra neyse ki garantiye verdim halletti nokia.

_ardaa

_ardaa

Üye
nokia care suite ile yapılabildiği yazıyor downgrade ama denemek lazım tabi.

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
ya bu umtoku nerde o düşürdüm falan diyordu ama ne oldu bilmiyorum...

----------Eklendi @ 21:33:56 ---------- Yazıldı @ 21:26:51 ----------

ya ben internette bi yazı okudum adam diyorki n8 i test moduna alarak v13 den v11 e downgrade yapmış bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Test moduna almak marifet değil, downgrade den sonra cihaz sorunsuz çalışmış mı ona bakmak lazım.. (h)

----------Eklendi @ 22:51:08 ---------- Yazıldı @ 22:49:37 ----------

nokia care suite ile yapılabildiği yazıyor downgrade ama denemek lazım tabi.

Nokia Care suite tüm desteğiyle bizim elimizde, biz yazılımı zor yüklüyoruz, kaldı ki downgrade..:d:

----------Eklendi @ 22:57:23 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ----------

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..
Yalnız arkadaşlar sormamışlar ben sorayım ..
*dead phone flash'ı anladığınız doğru mu? ve bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı?
*anna navifirm'e düştüğü zaman yüklememizin küçük de olsa bir sakıncası var mıdır?
teşekkürler...

Dead flash garantiyi etkilemez, navifirm den de yükleyebilirsiniz.. Navifirmin tabanında nokia care suite server i oldugunu söylemiştim..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
peki tuksedon bu bize ovi suite uzerinden cikan Symbian Anna 1/2 guncellemesi ne is?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Test moduna almak marifet değil, downgrade den sonra cihaz sorunsuz çalışmış mı ona bakmak lazım.. (h)

----------Eklendi @ 22:51:08 ---------- Yazıldı @ 22:49:37 ----------

Nokia Care suite tüm desteğiyle bizim elimizde, biz yazılımı zor yüklüyoruz, kaldı ki downgrade..:d:

----------Eklendi @ 22:57:23 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ----------

Dead flash garantiyi etkilemez, navifirm den de yükleyebilirsiniz.. Navifirmin tabanında nokia care suite server i oldugunu söylemiştim..
belleyle ilgili elinizde bilgi varmı internete sızan bilgiler dışında ?

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
peki tuksedon bu bize ovi suite uzerinden cikan Symbian Anna 1/2 guncellemesi ne is?

Çin versiyonlı anna yok demiyoruz elbette var, ama türkçe desteği sunmuyor ve muhtemelen avrupaya verilecek anna güncelleme paketinden yüksek versiyon.
Ben bunun çinde sunulan bir beta sürümü olduğunu düşünüyorum, güncellemeler de normal. örnek verecek olursak windows 7 bizi final sürümüne ulaşınca kadar az mı peşinden koşturdu, o zaman lar beta windows 7 yüklücem diye bilgisayara haftada bir format atıyordum :) kısacası Nokia oyunu kurallarına göre oynamayı iyi öğrenmiş artık. sadece anna ile bütün ilgiyi üzerine düşürmeyi başardı. Bellede bunuun tuzu biberi oldu.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sonuc olarak?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
daha tuz biber olmadı olcak diye düşünüyoruz ama bakalım :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben her zaman zaten resmi olan yazılımları beklemekten yanayım.
Verdiğin bilgide bu kararımı hiç değiştirmeyecek bir aşamaya getirdi teşekkür ederim :)

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
daha tuz biber olmadı olcak diye düşünüyoruz ama bakalım :D

Daha ne olacak arkadaşlar bir anna sevdasıdır aldı ortalığı.. Artık bndan sonra böyle kimse ortaya net bişey koymuyor. Önce hafif bi çıtlatıyolar ondan sonra kim tutar anna yı. Varisinide hazırladılar belle diye bu gidişle Nokia gündemde kalmaya devam edecek.. Amaç bu piyasada hakedilen yerde olmak. Nokia 113 milyon cihaz satıyo, apple 16 milyon ama apple daha fazla kar ediyor. işte en büyük amaç bu çarpıklığı ortdan kaldırmak..

karasahinemre

Üye
abi peki bu sızan fw ye ne diyorsun?

ahmetdemircim

Üye
kardeşim nokia bu n8 i şimdi bizim kullandığımız annalı haliyle piyasaya sunabilseydi ne bu kadar karalanabilirdi, nede postu kimseye kaptırırdı. hatalı bir çıkışla çok büyük bir darbe vurdu kendine. olan symbiana oldu. mükemme bir işletim sistemi olmasına rağmen adı çıktı bir kere

----------Eklendi @ 23:34:40 ---------- Yazıldı @ 23:32:17 ----------

sızan fw kasıtlı sızdırıldı bence. çünkü indirip kullananların ağzı kulaklarına varıyorve bu şekilde mükemmelbir reklam yapılıyor. bir reklamda benden, anna yükledim yükleyeli opera mobilin telefonda nerede olduğunu unuttum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kardeşim nokia bu n8 i şimdi bizim kullandığımız annalı haliyle piyasaya sunabilseydi ne bu kadar karalanabilirdi, nede postu kimseye kaptırırdı. hatalı bir çıkışla çok büyük bir darbe vurdu kendine. olan symbiana oldu. mükemme bir işletim sistemi olmasına rağmen adı çıktı bir kere

----------Eklendi @ 23:34:40 ---------- Yazıldı @ 23:32:17 ----------

sızan fw kasıtlı sızdırıldı bence. çünkü indirip kullananların ağzı kulaklarına varıyorve bu şekilde mükemmelbir reklam yapılıyor. bir reklamda benden, anna yükledim yükleyeli opera mobilin telefonda nerede olduğunu unuttum

:ehe iyiymiş bence telefonun piyasaya böyle çıkmasının nedeni elop tur

metinakrep

Üye
hazır burdasınız bende bir soru sorayım n8 gerçektende hakkını veren bir telefon ancak tek şikayetim pil sorunu hiç kullanmasak sadece alo niyetine kullansak 2 en fazla 2.5 gün gidiyor internet kullansam 2 saat olmadan bitiyor haritalarda 2 saat ben bunu kvk ya götürüyorum zaten adamlar yazılım atmakla kafayı bozmuşlar yazılım atmışlar ama sorun devam ediyor nokia müşteri hizmetlerinmi arıyorum pilin değişmesi gerekir diyor ama kvk hala yazılım diyor pilde sorun yok diyor ne yapmak gerekir bu durumda
pil sorunu çok önemli bence

ahmetdemircim

Üye
bu işte hakkaten bit yeniği var. telefon bu şekilde piyasaya sürülüp symbian insanların gözünde bitirilip nokia microsoftun ağların düşürüldü ve artık telefonlardaki tüm yazılımlar amerikanın tekelinde olacak.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
2.5 güne mi bozuluyosun :ehe samsng galaxy s2 hiç kullanmadığında 1 gün gidiyo zaten

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
hazır burdasınız bende bir soru sorayım n8 gerçektende hakkını veren bir telefon ancak tek şikayetim pil sorunu hiç kullanmasak sadece alo niyetine kullansak 2 en fazla 2.5 gün gidiyor internet kullansam 2 saat olmadan bitiyor haritalarda 2 saat ben bunu kvk ya götürüyorum zaten adamlar yazılım atmakla kafayı bozmuşlar yazılım atmışlar ama sorun devam ediyor nokia müşteri hizmetlerinmi arıyorum pilin değişmesi gerekir diyor ama kvk hala yazılım diyor pilde sorun yok diyor ne yapmak gerekir bu durumda
pil sorunu çok önemli bence

1 yıla yaklaştıysa pilden olabilir. Bu durumda cihazın faturasıyla servise gitmen gerekecek. 15-20 gün için bataryan arızalıysa değişir. Güç tasarruf modunu kullanmanı öneririm %20 veya %30 farkediyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet Pc süit üzerinden benim çin varyantlı n8 cihazımada symbian anna1/2 güncellemesi geldi şuan yüklüyorum
Toplam 3mb

Üst Alt