Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
siz akıllanmazsınız ya :) hadi bunu bu şekilde atlattınız ya sonucu daha kötü olsaydı yine bu şekilde konuşabilirmiydiniz?

kardeşim salla ya sanki 680mhz işlemci 1 ghzye cıktıda bizde yapmadık acıkcası anna güncellemesi windowsun dandik bir güncellemesi gibi standartta gelecek olan şeyleri sonradan nokia akıllandıda yaptıgı birşey yanı artı birşey yapmadı belki bellede birşeyler olabilir :naughty:

osmanpasa

osmanpasa

Üye
yaw tel yeni sürüm buluyorsa yükleyin. O nokia care de çalışıyom diyen eleman dersine iyi çalışmamış belli ki gittiği yerde karı kıza bakmaktan kimseyi dinlememiş.
Yeni sürüm çıktığında çatır çatır yükemeye devam edebilirsiniz.

cardanadam

cardanadam

Üye
beni yanlış anlamayın arkadaşlar ben size şunu anlatmaya çalışıyorum bu yüklediyiniz versiyon telefona yavaş yavaş hasar verse siz bunun farkına vardığınızda çok geç olsa allah korusun kimsenin telefonuna bir şey olsun istemem ama ne yapardınız yazık değilmi 1000 tl. Lik telefonu at çöpe ondan sonra

BL@DE02

BL@DE02

Üye
yaw tel yeni sürüm buluyorsa yükleyin. O nokia care de çalışıyom diyen eleman dersine iyi çalışmamış belli ki gittiği yerde karı kıza bakmaktan kimseyi dinlememiş.
Yeni sürüm çıktığında çatır çatır yükemeye devam edebilirsiniz.
:ehe:ehe:ehe:ehe alemsin hocam :ehe:ehe:ehe:ehe

----------Eklendi @ 19:08:18 ---------- Yazıldı @ 19:05:47 ----------

beni yanlış anlamayın arkadaşlar ben size şunu anlatmaya çalışıyorum bu yüklediyiniz versiyon telefona yavaş yavaş hasar verse siz bunun farkına vardığınızda çok geç olsa allah korusun kimsenin telefonuna bir şey olsun istemem ama ne yapardınız yazık değilmi 1000 tl. Lik telefonu at çöpe ondan sonra
hocam iyi niyetiniz için teşekkürler ama şöyle birşey var yazılım destekli cihazlarda kanserli hücreler gibi yavaş yavaş kötü birşey yada iyi birşey olmaz nokta atıştır olmuşsa olmuştur daha hiç birşey olmaz zarar gelmez o yazılımdan olmamışsa olmaz o yüzden yükledikten sonra birşey olmadıysa anında dahada birşey olmaz bu mantık içine yazılımın girdiği her alette dahildir

• Beğen
Tepkiler: suat1111

ahmetdemircim

Üye
bu arada ilk kim yükledi?

ahmetdemircim

Üye
merak ettim. gerçi ikinci yükleyen ben olabilirdim ama müsait olamadım o gün. ilk denemedede zaten yanlış phoenix programıyla yüklediğimden dead flasha düştüm

BL@DE02

BL@DE02

Üye
merak ettim. gerçi ikinci yükleyen ben olabilirdim ama müsait olamadım o gün. ilk denemedede zaten yanlış phoenix programıyla yüklediğimden dead flasha düştüm
:) önemli olan başarılı bir şekilde emelimize kavuşmak

ahmetdemircim

Üye
ha şu an memnumun. hard formatta atmadım problemsiz kullanıyorumda aklıma takılan hardformat atsam daha performanslı olurmuydu acaba. örneğin benim oyun klasörlerine hala girmesi 10 sn'yeyi buluyor.

accman

accman

Üye
verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..
Yalnız arkadaşlar sormamışlar ben sorayım ..
*dead phone flash'ı anladığınız doğru mu? ve bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı?
*anna navifirm'e düştüğü zaman yüklememizin küçük de olsa bir sakıncası var mıdır?
teşekkürler...

ahmetdemircim

Üye
Aklıma gelmişken şimdi resmi anna çıkınca bunun türkçe dil paketini bizim çinli annaya ulayıp yeniden flash atsak ne olur? normalde dil ulama işi yapılabiliyormuş diye biliyorum ben.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Aklıma gelmişken şimdi resmi anna çıkınca bunun türkçe dil paketini bizim çinli annaya ulayıp yeniden flash atsak ne olur? normalde dil ulama işi yapılabiliyormuş diye biliyorum ben.
belki bu haliyle bile yapılabilir belki versiyonlar farklı olursa olmayadabilir ama önemli olan yapan birinin olması bi kaç kişi vardı 5800 için yapan ama gerek yok ingilizce bizim dilimizle harfleri aynı olduğu için sorun değil çince rusça yunanca olsaydı ozaman sorun olurdu çünkü harfler görüntüyü bozuyor :oke:

----------Eklendi @ 19:36:01 ---------- Yazıldı @ 19:30:16 ----------

*dead phone flash'ı anladığınız doğru mu? ve bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı?
*anna navifirm'e düştüğü zaman yüklememizin küçük de olsa bir sakıncası var mıdır?
teşekkürler...
garanti konusunun cevabı annayı biraz önce yükledim diye bir konu açmıştım orda bi kaçkere yazdım bakabilirsin garanticiler için sakınca var riski sevip rahat edenler için sakınca yok :) 1 kere yaptıyssan artık hep yap yapmadıysan iyi düşün yap dead phone u bilmezsin panik olursun herhangi bir sorunda ama anlatımı mevcut onunda

Anußis

Anußis

Üye
teşekkürler...

nokia hayatımda 5800,x3 , x6 ve n8he hep navifirmden yükledim hiç problemle karşılaşmadım :allalla:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umarim v22 olarak gelir...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Riski goze aldim cunku ucunda N8 de annayi turkiyede 2. Kullanab olmak vardi ventabiki klavye ve browser dayanamadim kurdum :D

• Beğen
Tepkiler: BL@DE02 ve suat1111
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yok be bizim siteye gelene kadar kaç kobay atlamıştır hemen :D

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar merak etmeyin anna ciksinda nasilsa herseyi ayni cikicak bizimkinide turkceye ceviririz.ben eski versiyonuyla denedimde yeni guncellemeler oldugu icin telefon acilmadi ama flash lamada sorun cikmadi.onuda yapariz evelallah.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaslar merak etmeyin anna ciksinda nasilsa herseyi ayni cikicak bizimkinide turkceye ceviririz.ben eski versiyonuyla denedimde yeni guncellemeler oldugu icin telefon acilmadi ama flash lamada sorun cikmadi.onuda yapariz evelallah.
eski versiyonuyla denedim derken?

nonamex

Üye
N8 de CFW korumasi kirilamadi henuz, sadece uda dosyasi uzerinde degisiklik yapilabiliyor, Uda dosyayi da rom'a degil C'ye yazilan dosyalar.

Üst Alt