Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hayirlisi olsun...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
cruzer bu kadarda dert etme ben cok memnunum. Sevindirici haberim annayi ilk kurdugumda klasorlerim silinmisti ve tum oyun uygulama 50 yi askindir hepsi uygulamalarda birikmisti uygulamalara tikladigimda giris 1 saniyeyi bile almamisti :) caredeki abimiain verdigi video elimize aylar once gecen video eskiden surum o olabilir ama simdiki surum bizdekidir yani degistirip orjinal fw y ovi den halledebilriz ;)

----------Eklendi @ 15:59:46 ---------- Yazıldı @ 15:57:27 ----------

mcpaa yaklasik 3 saniye basili tutunca cikiyor abartmaya gerek yok bence ama hizli olmasi icin mecbur ingilizce yazioz simdi oldugu gibi.
3 saniye mi yuh çok değilmi yaa mesaj yazarken çok yavaşlatır :allalla: bizim klavyede mi böyle gelcek yoksa türkçe tuşlar ayrımı olcak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
3 saniye mi yuh çok değilmi yaa mesaj yazarken çok yavaşlatır :allalla: bizim klavyede mi böyle gelcek yoksa türkçe tuşlar ayrımı olcak

yok turkce olcak... Ama ben abarrttigimi dusunmuyorum mesela bu yazida her harf icin 2-3 sn beklesem..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umtoku bisi soledin madem arkasinda dur...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yok turkce olcak... Ama ben abarrttigimi dusunmuyorum mesela bu yazida her harf icin 2-3 sn beklesem..

2-3 saniye çok fazla ya 1 saniye bile fazla mesaj sonuçta bu dede gibi mi yazcaz klasörleri çözdüler buraya mı geldi sorun

tuzluca76

tuzluca76

Üye
ya ingilizce yazsan ölürmusun .d sadece sknti aradaki harfleri telde olgum icin koyamoyorum :D benzeri kelimeleri duzeltirsin :)

WebStyle

WebStyle

Üye
vallahi geçen gün dayanamayıp artık kesin yüklüyordum bende iyiki yüklememişim diyorum. Biraz daha beklemek daha mantıklı sanırım. :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya ingilizce yazsan ölürmusun .d sadece sknti aradaki harfleri telde olgum icin koyamoyorum :D benzeri kelimeleri duzeltirsin :)

olsun ama ya yanlış anlşlma olabiliyo her sıkıldığında sıkıldm yazamamak nası bişey yaz bi sıkıldım yaz ünlü harflerle :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
umtoku nerdesin arkadasim bak adamlar skldm yazamiyor soyle nasil geri yukledin?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya bu 2-3 saniye diye bahsettiginiz yeri anlayamadim klavyede sorun gormedim ama ben baska biseyden mi bahsediyor sunuz

OzGuRKnowN

Üye
Bu arkadaşın Nokia Care Çalışını olduğunu kanıtladınız mı ? Yada Kanıt Varmı ? Bence Saçmalıktan öte gidemez ilk başlarda annalı telefonlar V20 versiyonuydu şimdi v21 ve v22 var şaka gibi..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
basili tuttum i da 4 harf daha cikiyor c de tek ç cikiyor basili tutuldugu zaman ki beklemeden mi bahsediyor sunuz gali anladim ayni rakam yazmak icin basili tuttugumuz kadar sure geciyor o harf leri yazmak icin o zamani harcamaya gerek yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
basili tuttum i da 4 harf daha cikiyor c de tek ç cikiyor basili tutuldugu zaman ki beklemeden mi bahsediyor sunuz gali anladim ayni rakam yazmak icin basili tuttugumuz kadar sure geciyor o harf leri yazmak icin o zamani harcamaya gerek yok

çok mu zaman geçiyo 2-3 sn felan ?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Bu arkadaşın Nokia Care Çalışını olduğunu kanıtladınız mı ? Yada Kanıt Varmı ? Bence Saçmalıktan öte gidemez ilk başlarda annalı telefonlar V20 versiyonuydu şimdi v21 ve v22 var şaka gibi..

ozgur biraz daha aciklayici olurmusun?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
baktim iki saniye de cikiyor

----------Eklendi @ 16:57:38 ---------- Yazıldı @ 16:51:34 ----------

bu arkadasin soyledigi seyler bilmedigiz bilgiler degil zaten yada benim acimdan ve anna guncellemesi her gecen gun yenilenerek devam ettigini de biliyoruz bu yuzden v20 ile baslayip su anda v22 lerde olmasi normal

OzGuRKnowN

Üye
Yani Korkulacak Endişe edilicek bir durum yok.. Nokia Care İşçisi Maxicepte bunları takip edicek gelicek bide resim koyucak vs vs uğraşıcak yani :) HayırLısı oLSun N diyelim.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
korkuyorum bennnnnn :( :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yani Korkulacak Endişe edilicek bir durum yok.. Nokia Care İşçisi Maxicepte bunları takip edicek gelicek bide resim koyucak vs vs uğraşıcak yani :) HayırLısı oLSun N diyelim.

buyuk konusmayalim.. Care calisani da nokianin programcisiyim demedi sonucta.. Ayrica adam oyle boyle bi kac sey soyledi.. Bunlari ben biliyordum ama olsun laf etmeyelim..

----------Eklendi @ 17:08:21 ---------- Yazıldı @ 17:06:23 ----------

korkuyorum bennnnnn :( :)

niye ki bu kadar kisi yukledik.. Yanacaksak tum maxicep beraber yanalim bari(maxicep derken n8 kullanicilari. Konu baska tarafa kaymasin)

Üst Alt