Anna çin versiyonunu yükleyenler baksın önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
@Anubis : Adaş ortalıkta v22 sürüm dolanıyor eğer orjinal fw v21 ile gelirse saçma olur çoğu n8 kullanıcı nokiaya baya bi söwer.. İlginç olan bu :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sende ac bi viski ;);) ;)

Anußis

Anußis

Üye
@Anubis : Adaş ortalıkta v22 sürüm dolanıyor eğer orjinal fw v21 ile gelirse saçma olur çoğu n8 kullanıcı nokiaya baya bi söwer.. İlginç olan bu :)

5800dan beri alışılmış bişe nokiaya sövmek :naughty: bakalım 2 haftaya belli olur herşey

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
2 haftaya kalmaz navifirme düşebilir.. Yine de sorun yaşamıyorsan pişman olunacakta bişey yoktur bence..

• Beğen
Tepkiler: Anußis
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya neyse en azından artk telefona hard format atınca sorun çıkmıyomuş iyi yönden bakın bi dolu yeni özellik var elinizde

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Mustafa bizz beklemeye devam ediyoruz.. Sabreden derviş muradına erecek :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yok dostum sorun falan hatta ingilizcem var problem yasamiyorum ama garanti sorunu yasarmiyim o onemli benim icin...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tek teselli edilecek cruzer arkadasimiz ona dogru konusun:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Cruzer: Eğer servis için problemin donanımsalsa yani kapak falan ise birşey olmaz ama yazılım yükletme falan için gönderirsen belki garanti dışı kalabilir sonuçta orjinal fw değil..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
social widgetinda bildirimler kalkmis mi?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
güya 250 yeni özellik vardıda ben adam gibi 40 tane gördüm

görünmeyen küçük sorunlar varya onları gidermişlerdir :oke: yok reset yok donma yok kasma widget hard format radyo fm transmitter widget ı vs bu tarz sorunları gidermişlerdir gibime geliyo

----------Eklendi @ 14:16:33 ---------- Yazıldı @ 14:16:14 ----------

Mustafa bizz beklemeye devam ediyoruz.. Sabreden derviş muradına erecek :D

inşallah inşallah :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Eğer oyunlar klasörüm pr 1.2 de 10 snyede açılıyorsa annada 2-3 saniyede açılır bence bu hız yeterli..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Cruzer: Eğer servis için problemin donanımsalsa yani kapak falan ise birşey olmaz ama yazılım yükletme falan için gönderirsen belki garanti dışı kalabilir sonuçta orjinal fw değil..
Yok dostum yazilimsal degil ust kapagi degistircem ama problem yok yazilmdan san memnunum

cardanadam

cardanadam

Üye
merak etmeyin annadan sonra muhakkak sizin güncelleme çıkacak garanti sorunu olacağını sanmıyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben 2-3 e razıyım ya :D O kadar alıştımki oyunlar klasörüne tıklıyorum snra telefonla bakışırıyoz <3 :D

Üst Alt