sercantapsin
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes oviden istedigin dilde mapsi indirebiliyosun,hangi belle oldugu farketmez
----------Eklendi @ 19:45:34 ---------- Yazıldı @ 19:08:26 ----------
harbiden daha yeni farkettimohaaaaaa.dun gece yukledim kardes,sabahta istedyim,yeni yeni kurcalamaya basladim.acelemiz yok
bende ufak 2 problem var,internete her 20 girisimin birinde kendi kendine atiyor.bide asphalt 6 oyuna baslamadan atiyor.heralde bu asphalt sorunu genel bi sorun.web tarayici da problen yasayan oldumu
skype dışında hiç bir program ve oyunda sıkıntım yok ayrıca webte bir takılma görmedm aksine dahada hızlı ve aktif oldu ve arkadaşlar anna resmileşmesne rağmen sıkıntısı var bu belle betanın betası bırakında 2 problem çıksın ben belle resmi sürüm gelene kadar ingilizce belleye devamtşklerrr sercan
sercan abi bana 14.02 nin linkini verebilirmisin bendede belle yüklü ama güncelleme yapmak türkçeleştirmek ve hack için değiştirmem lazım birde senden ricam iş bankası uygulamasının çalışıp çalışmadığını deneyip söylemen sırf bunun için annaya bile dönerim ama yazılımı indiremiyorum navifirm açılmıyor çünkü
iş bankası uygulamasıda calısmadı bende ınteraktıf hesaplarımı ordan yapıyordum ama bunda calısmadı saygılar
sercan bu nfc bizde neden yok ağanye c7de tek var
iyiydi buaraştırdım birazcık donanımmış bu sadece c7de varmış ama ilerde ona uyumlu hafiza kartları çıkarcaklarmış ölme eşşeğim anna geldmedi daha kart yapcaklar anlayacağım bizim n8e kanat takmışlar ama motor koymayı unutmuşlar
belle güncellemesinde saat ayarı yapılamıyor ve media player mp4 desteklemiyor :// saat ayarı yapılamıyor dediğim bazı uygulamalar için mesela ovi map saatin otomatik güncellemede olması gerek ama öyle yapınca -1 saat hata veriyor belle
ayrıca yinede açılırken pin kodu ekranında dokunmatik çoğu zaman çalışmıyor
herşey dört dörtlük çalışırken çok büyük bir hata yaptım,desteklenmeyen eski bir thema seçtim ve şimdi telefon açılmıyor bana yardımcı olabilecek kimse varmı acaba ???((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?