Invoke
Üye
sakın ucuz şarj almayın patlar android kolaylık açısından güzel
Ben 10 liraya aldım batarya. 1.5 yıl oldu.

sakın ucuz şarj almayın patlar android kolaylık açısından güzel

Dediğiniz kısmen doğru fakat şu an telefon alamayı düşünen birisi artık Android , İos yada Windows Phone tercih ediyor.Bu konudada sadece Android ve İos karşılaştırılmış.Ve bana göre ekran çözünürlüğü , bataryanın çıkıp yada çıkmaması çokta önemli değil android ve iosu karşılaştırırken.Eğer ben bu iki sistemi kıyaslıyorsam elbette bluetooth,usb seçeneklerinden bahsedirim.Yalnız dediğiniz özellikler kıyaslamada tabiki önemli etkenler içinde.Dediğim gibi kimin neyi kullandığına bağlı olarak bu değişir.Yalnız bu usb olsun, batarya çıkması olsun, bluetooth olsun bu bahsettikleriniz symbianda da var. Kıyasınıza göre Symbian>Ios gibi bir durum oluyor. Yapacağınız kıyaslar hep bu yönde olmamalı. Mesela stabillik konusunda kıyaslayın ne bileyim işlemci performansında kıyaslayın ekran çözünürlükleri olsun bir ton kıyas varken hep ios un eksilerinden bahsederken sadece androide özgü özellikler olmayan özelliklerle kıyaslamayın. Bakınız yapabileceğiniz en iyi kıyas kişiselleştirme olabilir mesela androidin en büyük ve yegâne artısı budur kanımca.
4s kullandım bir fark göremedim grafiklerde hmmIphonenin özelliği donanım ve yazılımın birbirine stabil çalışıp kullanılan malzemeninde üstün nitelikte olması sebebiyle ortaya kaliteli bir ürünün çıkması...tek eksik yönü ekranı ufaktı onuda hallettiler.zaten iphone kullandığınız zaman anlıycaksınız grafiklerden android oyuncak gibi kalıyor....android kullanıcıları bi tane nokia Symbian alıp kullansın sonra android kullansın aradaki fark nasılsa androidle iphone arasındaki farkta öyledir..
Siz ve diğer bir kaç arkadaş her android cihazın bataryası çıkmıyor hafıza kartı desteği yok demişsiniz de örneğin 100 android telefonun en az 90 tanesinde batarya ve microcd kart olanakları vardır. Arada bir kaç model öyle olabilir. İphonun hangi serisinde bu destek var? Bence bir üstünlükŞarj kablolarının yaygın ve ucuz olması... Bir şeyin değerinin az olması ve o şeyden bir sürü olması ne zamandan beri üstünlük oluyor? =P
Her android cihazda micrsoSD desteği yok.
Aynı şekilde bir sürü android cihaz var bataryası çıkmayan.
Her keseye göre android varmış. Bir sürü çöp cihaz var.
Experia Z serisine ne diyim hiç bilemedim. Flash TV'de mi satıyorlar?
IOS'un üstün yanlarını saymaya gerek var mı? Ne kadar dandirik bir konu bu böyle.
ucuz androidler size göre çöptür maddi durumu olanlar için bir seçenektir. Birşeyin yaygın olması ve hemen hemen her evde bulunması bence üstünlüktür 

Daha fazla mı yer kaplıyor? Daha az olmasın?Birde şey var app storede aynı uygulamayla google playe ki aynı uygulamanın boyutu bir değil app storede ki uygulama 2-3 kat daha fazla hem daha geç iniyor hem daha fazla yer kaplıyor artırabilir hafıza da yok![]()