Android'e Zarar Vermeden Windows 95/98/Me/XP/Vista/7/8 veya Linux Kurma

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
görsel olsa biraz mükemmel olur

KinG_MoRTaL

Üye

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/android-cihazlara-windows-95-98-xp-yukleme-android-uzerinde-sanal-makine-721253.html

- - - Eklendi - - -

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65692722&p=1#65692722

Heroata

Heroata

Üye
A tuh bir de sabirli bir anne :( maalesef hemen kaldirio :kop2:
sansa bak annem sadece pc konusunda sabrli dgl xd

burak1954

Üye
galaxy gio da çalışırmı
android sürüm:2.3.3

-Emre

-Emre

Üye
şu yaz gelsin xp kurucam tabi swap en büyük yardimci olur =)

ad3niz

Üye
üstat SDL klasörü oluşmadı telefonda ne yapmalıyız

thel4sth0p3

Üye
kardeşim bochs disk hazırlama şeysi varya hani bi konsol açılıyor işte orada c.img yzan bölüme geliyorum c.img yazıyorum 1 kez entera basıyorum şu geliyor ''are you sure want to replace it ? please type yes or no'' zaten yanında parantez içinde no yazıyor neyse sen 2 kez entera basın demiştin ben öteki enterada basıyorum ''ERORR:aborted pres any key to countuine'' tekrar entera basıyorum 3 kez entera bastım neyse kapanıyor bochs dosyasının içinde c.img dosyasını bulamıyorum demek ki dosyayı açmammış lütfen yardımcı olun ilginize şimdiden teşekürler

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bochs disk hazırlama şeysi varya hani bi konsol açılıyor işte orada c.img yzan bölüme geliyorum c.img yazıyorum 1 kez entera basıyorum şu geliyor ''are you sure want to replace it ? please type yes or no'' zaten yanında parantez içinde no yazıyor neyse sen 2 kez entera basın demiştin ben öteki enterada basıyorum ''ERORR:aborted pres any key to countuine'' tekrar entera basıyorum 3 kez entera bastım neyse kapanıyor bochs dosyasının içinde c.img dosyasını bulamıyorum demek ki dosyayı açmammış lütfen yardımcı olun ilginize şimdiden teşekürler

Bochs sana c.img dosyasının zaten mevcut olduğunu yani daha evvelden zaten oluşturmuş olduğunu söylüyor. Eğer Windows Vista/7 kullanıcıysan Bochs'a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı unutma. Ayrıca;

* Bochs'un klasöründe bulunan c.img dosyasını silip yeniden dene veya;
* c.img yerine başka birşey yaz ve yeniden dene (örneğin: c2.img gibi / dosyayı telefona kopyalarken adını yine c.img olarak değiştirmeyi unutma) veya;
* Bochs'u başka bir yere kur.

Yazmış olduğum konuma ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim :)

talat5361

Üye
saçma ya anlattigin herşeyi denedim hiçbiri kurulmuyor bu dosya acilamaz diyor

hasanistan

hasanistan

Üye
keşke ubuntu phone os de çııksa talep çok diyorlar :)

oguuz136

oguuz136

Üye
arkadaşım bu bosch programının içinde c.img dosyası bulunmuyor.. yardımcı olucanmı ?

eyupb

Üye
duzeltildi

hghjfjfhfjhfm

Üye
Üstat ellerine sağlık

Üst Alt