Android'e Zarar Vermeden Windows 95/98/Me/XP/Vista/7/8 veya Linux Kurma

Sponsorlu Bağlantılar

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Kardeş Allah Rızası İçin Yardım Et Nolur Tablete Kurulurur mu? HLV-T704 1 GB Ram var .
:tşk:

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Kardeş Allah Rızası İçin Yardım Et Nolur Tablete Kurulurur mu? HLV-T704 1 GB Ram var .
:tşk:

zaryopman

Üye
sdl klasörü oluşmuyor. yardım et halledelim şunu bunun sebebi nedir

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Hicbir dosya olusmadi... android 4.x kullaniorum next tabloid 7 tabletim var okadar bekledim herseyi yaptim windowsu bile kurdum ama o lanet olasica dosya olusmadi.Simdi cok sinirlendim iste...>:(

metropolice55

Üye
ellerine saglık güzel bir paylaşım ama ben galiba beceremedim bende Start Selected Virtual Machine tıklıyorum sonra siyah bi ekran geliyor fatal: no bootable device cıkıyor öyle kalıyor birde bochs deki işlemleri yapıyorum sonra sadece c cıkıyor c.img olmuyor lütfen yardım edermisin cok sevinirim

aslls

aslls

Üye
arkadaşlar acep note2 ye win xp kursam driver problemi yaşarmıyım... bide mt2 oynayabilirmiyim çokmu abarttım ne :lamer:

ta7eR

ta7eR

Üye
Note 2 ye bende xp yi kurdum ancak sdl klasörü olusmadigi icin acilmiyor ..ektreadan hafiza karti mi lazim acaba ben kullanmıyorum .. bi yardim edersen seviniriz ustaa :D

vessa

Üye
ben 98 i samsung galaxy s wifi 5 tabketime kurmustum biriki saat takilirsin sonra silersin :) tad vermiyor
SDL klasorunde takili kalan arkadaslar kendiniz olusturun SDL adinda bos bir klasor olustur tamamdir
konuyu acan arkadasinda emegine saglik

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Beyler, ben ayrıntılı bir şekilde anlattım, vaktim kısıtlı; foruma giremiyorum, daha fazla yardım edemiyorum maalesef. Ayrıca bunları yapabilmek için yetenekli bir şekilde bilgisayar kullanmanız vede VirtualBox gibi yazılımlarla belirli tecrübeleriniz olması gerekiyor.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Anlatım çok güzel teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: abandonware
lyon_69

lyon_69

Üye
iyiymiş reis :good:

• Beğen

cesmeleeeeee

Üye
Kullanan biri ss atabilirni

redeneme

Üye
SDL klasörü oluşmadığı için kendim oluşturdum. bochsrc.txt dosyasını da oluşturdum. c.imgyi de attım fakat bochs açtığım gibi kapanıyor. Ne yapmalıyım.Spam olacak fakat çözümü buldum. SDL klasörünü zaten biz oluşturmalıydık fakat sadece bununla kalmıyor senin vermediğin bir SDL.zip dosyasına ihtiyacımız var. İnternette bulunabilecek bu dosyayı koyarsan sevinirim. En azından diğerleri aramaz.

Edit: Bochs çalıştı XP (Mini XP plus) açılacak mı bekliyorum.

EEEEEDIIIIIIIT: WINDOWS XP AÇILDI.

• Beğen
kemal123456

kemal123456

Üye
üşenmeden bu kadar ıslemı telıne yapcak varsa hll olsun kardes anlatımın ıcın saoll

• Beğen
Tepkiler: samederdeger ve abandonware

metropolice55

Üye
arkadaşlar bunu beceremeyen var sa hemen link vereyim daha basit
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SeNNHoR

Üye
Root gerekli mi?

lolaman

lolaman

Üye