Uygulama Android veya iOS Telefonunuzdan Para Kazanın

Sponsorlu Bağlantılar

esokmen

esokmen

Üye
Banada 90 kurus geldi

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bende kazandım biraz tavsiye ederim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
biraz sonra hemen haram haram haram diye baslarlar.

konuyu dagitmaya pek merakli adamlar

ilgi cekmek en buyuk gorevleri

furkey

Üye

Niye haram olsun ki sonuçta bu para için de az da olsa uğraşılıyor ve sonucunda aynı oranda küçük bir meblağ alınıyor...

furkan5800

furkan5800

Üye
Ah ulan yasim biraz daha buyuk olacakti ki neler yapardim yaş dolayisiyla kredi kartim yok :(

besim.farhan

besim.farhan

Üye

dikkat et ilk diyen sensin ve haram diyecek kimse olmaz forumda çünkü değil :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Benim para bugün de gelmiş. Güzel iş sevdim bunu. :D

besim.farhan

besim.farhan

Üye
aynen yaa aylık 30 tl gibi bir harçlık :)

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayara android emülatoru da kurunca neredeyse günlük 2 tl ediyor.

Bu arada

@Nawy kardeşim nasıl dolandıracaklar ? Bir e mail hasabı verince ne yapabilirler ki denersin paranı atmazlarsa kullanmayın

hakan_710

hakan_710

Üye
Bilgisayara android emülatoru da kurunca neredeyse günlük 2 tl ediyor.

Bu arada

@Nawy kardeşim nasıl dolandıracaklar ? Bir e mail hasabı verince ne yapabilirler ki denersin paranı atmazlarsa kullanmayın
şimdi ben e-posta adresimi başka tellere girersem herbiri için ayrı ayrı mı gelecek paralar?? öyle ise akrabaları, arkadaşları filan reklam işine sokayım paralar bana gelsin :D:D:D 30 kişi bulsam aylık 900 tl eder :D

badmus

badmus

Üye
:tşk: mesajim bulunsun. belki birgun yardimi dokunur.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

terbiyesizim

Üye
Telefondaki kişisel bilgilerin güvenliği ne durumda peki? Yani o programın güvenli olduğu kesin mi? Sonuçta bütün bilgilerimiz ve özel şeylerimiz (kredi kartı, fotoğraf, video, notlar vs.) güvende mi? Çalınma gibi bir ihtimal olabilir bence.

hakan_710

hakan_710

Üye
Telefondaki kişisel bilgilerin güvenliği ne durumda peki? Yani o programın güvenli olduğu kesin mi? Sonuçta bütün bilgilerimiz ve özel şeylerimiz (kredi kartı, fotoğraf, video, notlar vs.) güvende mi? Çalınma gibi bir ihtimal olabilir bence.
ilk olarak kredi kartı için cevap vermek istiyorum eğer siz her ay ne aldığınızı bilir ve ekstrenizi internet ortamından kontrol ederseniz 1 kuruş bile alamazlar. ben takip etmem nasıl olsa bir şey olmaz diyorsanız da o sizin bileceğiniz iş.2. si ise facebook twitter yada herhangi bir siteye özel bilgilerinizi verirken bir şey olmuyo gibi gözükmesine rağmen olmadığını mı sanıyosunuz. yada facebook tan birisine mesaj atıp sildikten sonra silindiğini?? Şüphesi olan kimse kullanmasın lütfen bu programı.

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
şimdi ben e-posta adresimi başka tellere girersem herbiri için ayrı ayrı mı gelecek paralar?? öyle ise akrabaları, arkadaşları filan reklam işine sokayım paralar bana gelsin :D:D:D 30 kişi bulsam aylık 900 tl eder :D

sadece 5 tane ile sınırlı

bosjo

bosjo

Üye
Arkadaşlar denedim çalışıyor detaylı açıklama için

Winat9 proyla ben parayı kazanıyorum ayda 27 tl civarı olacak. Hergün kazanıyorum-Reklam izlemek şart. 11-13-15 arası saatlerinde akşam 6 ya kadar izleyin derim.

messevim

messevim

Üye
indirdim.. bakalım nasıl birşey mış..:)

- - - Eklendi - - -

yahu ben indirdim. kayıt oldum. ama reklam yok dedi program. daha sonra çıktım yarım saat sonra tekrar geçtim ama oturum açılamadi dedi ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca paybal a üye olmadım ben ? yoksa bu program mi paybalin oluyor.anlamadım tam :s

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Reklam başına 15 kurus falan veriyor çoğu zaman

messevim

messevim

Üye
tam olarak reklam saatler i ne zaman ?

cortex47

cortex47

Üye
ben paypal'a üyeyim fakat program bana sormadı bile hesabımı? nereye yollayacağını nereden biliyor? paypalla aynı olan e-mail adresiyle kayıt olmamız mı gerekiyor?

Üst Alt