biraz sonra hemen haram haram haram diye baslarlar.
konuyu dagitmaya pek merakli adamlar
ilgi cekmek en buyuk gorevleri
biraz sonra hemen haram haram haram diye baslarlar.
konuyu dagitmaya pek merakli adamlar
ilgi cekmek en buyuk gorevleri

şimdi ben e-posta adresimi başka tellere girersem herbiri için ayrı ayrı mı gelecek paralar?? öyle ise akrabaları, arkadaşları filan reklam işine sokayım paralar bana gelsinBilgisayara android emülatoru da kurunca neredeyse günlük 2 tl ediyor.
Bu arada
@Nawy kardeşim nasıl dolandıracaklar ? Bir e mail hasabı verince ne yapabilirler ki denersin paranı atmazlarsa kullanmayın

30 kişi bulsam aylık 900 tl eder 
ilk olarak kredi kartı için cevap vermek istiyorum eğer siz her ay ne aldığınızı bilir ve ekstrenizi internet ortamından kontrol ederseniz 1 kuruş bile alamazlar. ben takip etmem nasıl olsa bir şey olmaz diyorsanız da o sizin bileceğiniz iş.2. si ise facebook twitter yada herhangi bir siteye özel bilgilerinizi verirken bir şey olmuyo gibi gözükmesine rağmen olmadığını mı sanıyosunuz. yada facebook tan birisine mesaj atıp sildikten sonra silindiğini?? Şüphesi olan kimse kullanmasın lütfen bu programı.Telefondaki kişisel bilgilerin güvenliği ne durumda peki? Yani o programın güvenli olduğu kesin mi? Sonuçta bütün bilgilerimiz ve özel şeylerimiz (kredi kartı, fotoğraf, video, notlar vs.) güvende mi? Çalınma gibi bir ihtimal olabilir bence.
şimdi ben e-posta adresimi başka tellere girersem herbiri için ayrı ayrı mı gelecek paralar?? öyle ise akrabaları, arkadaşları filan reklam işine sokayım paralar bana gelsin30 kişi bulsam aylık 900 tl eder
![]()
sadece 5 tane ile sınırlı
Arkadaşlar denedim çalışıyor detaylı açıklama için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız