Android telefonlarınızın şarjı kaç gün gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

aslında li-ion batartalardan vazgeçseler sıkıntı kalmaz ama li-ion kadar küçültülememiş diğer cins bataryalar

ahh o monte bazen şarj etmeyi unutyordum muhteşem bir batarya ömrü vardı :10numara:

- - - Eklendi - - -

​adapte olamadığım konu bu işte oyun oynarken yada internette gezinirken aşırı ısınıyor bende mecburen kapatıp cebime koyuyorum :(
Ben telefon ısınsa bile maçı bitirmeden kapatmıyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

aslında li-ion batartalardan vazgeçseler sıkıntı kalmaz ama li-ion kadar küçültülememiş diğer cins bataryalar

Evet :d:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

TransformerS34

Üye

Ben telefon ısınsa bile maçı bitirmeden kapatmıyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

Evet :d:

Iyiymiş bir hafta .. Benim telefon günde 2 öğün şarj yiyor.elimden düşürmüyorum ki :bilmm nasipse uzun süredir beklediğm bilgisayarım yarın ya da öbür gun geliyor :eller:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Iyiymiş bir hafta .. Benim telefon günde 2 öğün şarj yiyor.elimden düşürmüyorum ki :bilmm nasipse uzun süredir beklediğm bilgisayarım yarın ya da öbür gun geliyor :eller:
Hadi bakalım haxball daha rahat olacak inşallah :eller:

:ehe

fedlkamp

Üye
yaw şakamı yapıyosunuz sizin değerler müthiş.. benim telin şarji 3 saatte 3g internetle komple bitiyo.. :(

El-CD

El-CD

Üye
zorlasam 2 saatte bitiyo :zzz:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

karayel90

karayel90

Üye
3200 Mha lık pil ile galaxy S II aşırı kullanımda 1 buçuk gün,ortalama kullanımda 3 gün,normal kullanımda 5 gün gidiyor

avcitalip

avcitalip

Üye
3200 Mha lık pil ile galaxy S II aşırı kullanımda 1 buçuk gün,ortalama kullanımda 3 gün,normal kullanımda 5 gün gidiyor

o bataryadan bende almayı düşünüyorum ama patlar diye korkuyorum içine samsung 1650 mAh batarya koymuş sonra yetmiyor diye 2000 mAh liğini çıkartmış yan sanayiciler(Çinliler :) ) de 3200 mAh 'liğini çıkartmış o bataryalardan almayı düşünüyorum ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? bir problem var mı şimdiye kadar ? o arka kapak değişiyorya hani orijinal arka kapaktan kalite farkı var mı ?

- - - Eklendi - - -

O pili nerden aldın

Gittigidiyor'da var Ahmet abi ama ace için varmıdır bilemiyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

yaw şakamı yapıyosunuz sizin değerler müthiş.. benim telin şarji 3 saatte 3g internetle komple bitiyo.. :(

:ehe Galaxy S in bataryası kaç mAh ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
mah değeri yüksek bataryaların fiziksel boyutları da büyük oluyor özel arka kapak yolluyorlar. Ayrıca telefonu ağırlaştırıyor. Pek kullanışlı değil, sürekli dışarda olup telefonunu şarj edemeyenler için iyi bir seçim.

avcitalip

avcitalip

Üye
mah değeri yüksek bataryaların fiziksel boyutları da büyük oluyor özel arka kapak yolluyorlar. Ayrıca telefonu ağırlaştırıyor. Pek kullanışlı değil, sürekli dışarda olup telefonunu şarj edemeyenler için iyi bir seçim.

yok onu biliyorumda yan sanayi olduğu için problem olurmu diyorum mesela adam kapağı nekadar kaliteli üretmiş bataryanın yanma riski var mı telefona zarar verir mi ? benim için önemli olan bunlar yoksa ağırlık hiç önemli değil :)

- - - Eklendi - - -

bu mesela 3600 mAh olan entegre çip ile şarz kesme özelliği vardır diyor ne demekse artık :)

buda 3500 mAh bu biraz daha kalitelisi sanırım bu ikisinden birini almayı düşünmüyor değilim fakat telefona zarar verecek patlayacak falan diye ödüm kopuyor telefona çok yüklenince telefon zaten alev gibi oluyor bu batarya çok yüklenmeye (atıyorum Real Racing 2,Müzik,arka planda çalışan 1-2 şey daha) olduğunda acaba batarya kayış atabilir mi ?

byslmdq

byslmdq

Üye
Neo V 3 gün dayanıyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yok onu biliyorumda yan sanayi olduğu için problem olurmu diyorum mesela adam kapağı nekadar kaliteli üretmiş bataryanın yanma riski var mı telefona zarar verir mi ? benim için önemli olan bunlar yoksa ağırlık hiç önemli değil :)

- - - Eklendi - - -

bu mesela 3600 mAh olan entegre çip ile şarz kesme özelliği vardır diyor ne demekse artık :)

buda 3500 mAh bu biraz daha kalitelisi sanırım bu ikisinden birini almayı düşünmüyor değilim fakat telefona zarar verecek patlayacak falan diye ödüm kopuyor telefona çok yüklenince telefon zaten alev gibi oluyor bu batarya çok yüklenmeye (atıyorum Real Racing 2,Müzik,arka planda çalışan 1-2 şey daha) olduğunda acaba batarya kayış atabilir mi ?

Şarj kesme özelliğini biliyorum. Telefon tam şarj aldıktan sonra otomatikmen gereksiz yere şarj almamak için şarj işlemini kesiyor. Böylece fazla şarj ile bataryanın ölmesi engellenmiş oluyor. Orjinal pillerde ve akıllı telefonların tümünde olan bir özellik. Bu demek oluyorki şarj kesme özelliği olmayan bir pil alırsan patlama olasılığı yüksek :hmmm

- - - Eklendi - - -

Neo V 3 gün dayanıyor :)

Eziyetlerine mi yoksa az kullanımda mı? :ehe Ben şöyle anladım: Neo V eziyetlerime 3 gün dayanabiliyor :ehe

Üst Alt