TransformerS34
Üye
Android lerde cidden şarj sıkıntılıEskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım
Benim emektar Monte 1 hafta 1.5 hafta rahat gidiyordu
![]()
Ciddi misin

Android lerde cidden şarj sıkıntılıEskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım
Benim emektar Monte 1 hafta 1.5 hafta rahat gidiyordu
![]()

aslında li-ion batartalardan vazgeçseler sıkıntı kalmaz ama li-ion kadar küçültülememiş diğer cins bataryalar
Ben telefon ısınsa bile maçı bitirmeden kapatmıyorumahh o monte bazen şarj etmeyi unutyordum muhteşem bir batarya ömrü vardı
- - - Eklendi - - -
adapte olamadığım konu bu işte oyun oynarken yada internette gezinirken aşırı ısınıyor bende mecburen kapatıp cebime koyuyorum![]()

aslında li-ion batartalardan vazgeçseler sıkıntı kalmaz ama li-ion kadar küçültülememiş diğer cins bataryalar
Evet
Ciddi misin![]()

Ben telefon ısınsa bile maçı bitirmeden kapatmıyorum
- - - Eklendi - - -
Evet![]()
nasipse uzun süredir beklediğm bilgisayarım yarın ya da öbür gun geliyor 
Hadi bakalım haxball daha rahat olacak inşallah
Iyiymiş bir hafta .. Benim telefon günde 2 öğün şarj yiyor.elimden düşürmüyorum kinasipse uzun süredir beklediğm bilgisayarım yarın ya da öbür gun geliyor
![]()

Hadi bakalım haxball daha rahat olacak inşallah![]()
![]()

Korktum
Aynen.asıl şimdi başlıyor herşey![]()

Korkak
Korktum![]()

Isınma çok kötü bir şey yahu s2 de yarım saat internette gezdinmi 41-42 oluyor![]()

Ciddi misin![]()
dün müydü ondan önceki gün müydü ne birisi gs2 nin şarzı 2-3 gün gidiyor demişti buda onun gibi özel üretim galiba 
Korkak![]()
![]()

Aynen ama bir ara Elixir indirmiştim cihaz 52 derece gösterdi sonra battery disk indirdim abartısız 1 saat oyun,müzik internet yaptım cihaz 48 derece idiçok farkedilmiyor aslında bence be Fatih![]()

çok farkedilmiyor aslında bence be Fatih
- - - Eklendi - - -
özel üretim samsung v2dün müydü ondan önceki gün müydü ne birisi gs2 nin şarzı 2-3 gün gidiyor demişti buda onun gibi özel üretim galiba
![]()

Korktum![]()

3200 Mha lık pil ile galaxy S II aşırı kullanımda 1 buçuk gün,ortalama kullanımda 3 gün,normal kullanımda 5 gün gidiyor
3200 Mha lık pil ile galaxy S II aşırı kullanımda 1 buçuk gün,ortalama kullanımda 3 gün,normal kullanımda 5 gün gidiyor
) de 3200 mAh 'liğini çıkartmış o bataryalardan almayı düşünüyorum ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? bir problem var mı şimdiye kadar ? o arka kapak değişiyorya hani orijinal arka kapaktan kalite farkı var mı ?
O pili nerden aldın

yaw şakamı yapıyosunuz sizin değerler müthiş.. benim telin şarji 3 saatte 3g internetle komple bitiyo..![]()
Galaxy S in bataryası kaç mAh ?mah değeri yüksek bataryaların fiziksel boyutları da büyük oluyor özel arka kapak yolluyorlar. Ayrıca telefonu ağırlaştırıyor. Pek kullanışlı değil, sürekli dışarda olup telefonunu şarj edemeyenler için iyi bir seçim.

yok onu biliyorumda yan sanayi olduğu için problem olurmu diyorum mesela adam kapağı nekadar kaliteli üretmiş bataryanın yanma riski var mı telefona zarar verir mi ? benim için önemli olan bunlar yoksa ağırlık hiç önemli değil
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu mesela 3600 mAh olan entegre çip ile şarz kesme özelliği vardır diyor ne demekse artık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda 3500 mAh bu biraz daha kalitelisi sanırım bu ikisinden birini almayı düşünmüyor değilim fakat telefona zarar verecek patlayacak falan diye ödüm kopuyor telefona çok yüklenince telefon zaten alev gibi oluyor bu batarya çok yüklenmeye (atıyorum Real Racing 2,Müzik,arka planda çalışan 1-2 şey daha) olduğunda acaba batarya kayış atabilir mi ?

Neo V 3 gün dayanıyor![]()
Ben şöyle anladım: Neo V eziyetlerime 3 gün dayanabiliyor