Android telefonlarınızın şarjı kaç gün gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

Ben yanlış yazmışım oruç aklım bir dakika :( Yok doğru evet :hmmm Sen de mi problem var acaba Talip :hmmm

arkadan müziği açıyorum gidip F-18 Carrier Landing veya Real Racing 2 oynuyorum sonra internette geziniyorum falan filan yoğun kullanım için geçerli bu yoksa akşama kadar rahat götürüyor araba gibi düşünmek gerekiyor nekadar gaza basarsan okadar yakıt harcar :oke:

- - - Eklendi - - -

yani biraz ben yanlış yazmışım :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadan müziği açıyorum gidip F-18 Carrier Landing veya Real Racing 2 oynuyorum sonra internette geziniyorum falan filan yoğun kullanım için geçerli bu yoksa akşama kadar rahat götürüyor araba gibi düşünmek gerekiyor nekadar gaza basarsan okadar yakıt harcar :oke:

- - - Eklendi - - -

yani biraz ben yanlış yazmışım :ağlarım:
İnternette dolaşırken müzik açıyorum ama oyun oynarken açmam 8-9 saat hiç kullanmadım ama elimde 2 saat internette durdum :) Sen 3 saat yazınca acaba problem mi var diye sordum :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Galaxy s2 Aktif kullanım : 8-9 saat

Orta düzey : 24 saat

aktifin aktifi kullanım 3-4 saat :ağlarım: 2000 mAh lık bataryalardan alasım var :)

- - - Eklendi - - -

İnternette dolaşırken müzik açıyorum ama oyun oynarken açmam 8-9 saat hiç kullanmadım ama elimde 2 saat internette durdum :) Sen 3 saat yazınca acaba problem mi var diye sordum :)

internet çok birşey değil ya :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
aktifin aktifi kullanım 3-4 saat :ağlarım: 2000 mAh lık bataryalardan alasım var :)

- - - Eklendi - - -

internet çok birşey değil ya :)
Sana tavsiyem 4-5 sefer şarjını tamamen bitirip doldurman..Li-iON da olsa buna ihtiyacı var.Ayrıca son denemende tamamen bitirip USB den şarj et..Kullanım süren artacaktır.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak android cihazların çok ciddi derecede şarj sıkıtısı mevcut. Bunu ben demedim siz dediniz.Yorumlar da gördük. Demek ki neymiş ? Şarjı çok iyi giden telefon alacaksak sabah akşam şarjda kalmasın diyorsak android telefon almayacagız ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
galaxy nexus i9250 2 gün gidiyor :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
1gun anca:kotu:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Samsung Galaxy S3 2 gün :)

hunter41

hunter41

Üye
Xperia neo V 1.5 gün gidiyor şarjı wifi - mesaj olarak kullanıyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
şarjı iyi giden android istiyosan motorola razr alsana

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
14 saat :(

Baskentliia

Baskentliia

Üye
s2 hiç gitmiyor 1gün zor

avcitalip

avcitalip

Üye
o değilde teyzem idarelik chat 335 ini bana vermişti bu cihazda samsung os vardı 930 mu ne mAh bataryasıyla 3-4 gün götürüyordu yoğun kullanımda 2 günü buluyordu hatta hiç kullanmazsam 1 hafta gidiyordu :)

ama telefon 5 para etmezdi :D

- - - Eklendi - - -

hiç kullanmadan şarjı isterse 5 gün gitsin kullanmyacaksak niye aldık ki telefonu :D . Önemli olan kullanımda dayanan şarj ;)

aynen öyle :) :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
hiç kullanmadan şarjı isterse 5 gün gitsin kullanmyacaksak niye aldık ki telefonu :D . Önemli olan kullanımda dayanan şarj ;)

Hic cebimize koymuyor muyuz mesela.carsidasin ve telefonunla ugrasma vaktin yok o arada telefon gelecek ama senin sarj dipte :D bekleme suresi de buna isaret :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Hic cebimize koymuyor muyuz mesela.carsidasin ve telefonunla ugrasma vaktin yok o arada telefon gelecek ama senin sarj dipte :D bekleme suresi de buna isaret :)

Özel Güç Tasarrufu ve Sistem Güç Tasarrufu Diye Birşey var kuzum ben galaxy s2 yi şarz %30 a falan düşünce ikisinide açıyorum ve hiç kullanmıyorum şarz yarın sabaha kadar gidiyor utanmasa dahada gidecek şarza koyuyorum :D :oke:

Üst Alt