avcitalip
Üye
Elinde kalırsa ucuz olur![]()
ne biliyim anlamadım gitti
bu fiyattan yerse yapıyorlar galiba yada gelişi pahalıya geldi ucuza veremiyorlar dediğim gibi ellerinde kalmıştır büyük ihtimalle bu şekilde zarar etmekte istemiyorlardır 
Elinde kalırsa ucuz olur![]()
bu fiyattan yerse yapıyorlar galiba yada gelişi pahalıya geldi ucuza veremiyorlar dediğim gibi ellerinde kalmıştır büyük ihtimalle bu şekilde zarar etmekte istemiyorlardır 
Avea ya girdim ne öneririrsiniz diye sordum s2 almadan önce adam nexus dedi. inceledim Avea da da hiç hoşuma gitmedi s2 den neden ucuz sizce diye sordum ne bileyim dedine biliyim anlamadım gittibu fiyattan yerse yapıyorlar galiba yada gelişi pahalıya geldi ucuza veremiyorlar dediğim gibi ellerinde kalmıştır büyük ihtimalle bu şekilde zarar etmekte istemiyorlardır
![]()
Ben de o zaman neden önerdiniz ki dedim 
Avea ya girdim ne öneririrsiniz diye sordum s2 almadan önce adam nexus dedi. inceledim Avea da da hiç hoşuma gitmedi s2 den neden ucuz sizce diye sordum ne bileyim dediBen de o zaman neden önerdiniz ki dedim
![]()

Arkasında da Google yazıyor zatenarkasında Google'ın desteği var yoksa başka birşey değil bencede![]()

kernelin büyük faydasını gördüm birde söyle düsün jelly bean'a da siyah yada speedmod kernel yapıldığını okadarını tahmin edemiyorum mesela
...oysaki kendimede söz vermiştim bu cihazı rootlamıcam voltajla oynamıcam diye ama olmuyor işte
Maşallah
- - - Eklendi - - -
kernel işine hiç bulaşasım yok zaten jelly bean gelince çok hızlanacak ve bence ram kullanımı duşünce şarz süreside artacak![]()
dostum jelly bean gelene kadar sppedmod kernel yada siyah kernel kullanmak zorundayım yoksa batarya nefes aldırmadan en fazla 6 saat gidiyorkernelin büyük faydasını gördüm birde söyle düsün jelly bean'a da siyah yada speedmod kernel yapıldığını okadarını tahmin edemiyorum mesela
...oysaki kendimede söz vermiştim bu cihazı rootlamıcam voltajla oynamıcam diye ama olmuyor işte
![]()

Insanin eli voltaja gidiyor diyorsun![]()
aynen öyle kardeşim aslında ben xperia arc'a 1.6 ghz yaparken sorun yoktuda bu cihaz'a 1.4 ghz yapınca cihaz benchmark testlerinde donuyor aptallaşıyor anlamadım![]()
Genelde o cihazın GPU voltajını yükseltiyorlar diğerini 1 ghz ye çekiyorlar anlamış değilim 
Genelde o cihazın GPU voltajını yükseltiyorlar diğerini 1 ghz ye çekiyorlar anlamış değilim
![]()
Isınma çok kötü bir şey yahu s2 de yarım saat internette gezdinmi 41-42 oluyoraynen bende öyle yapıyodum da bazen kafama esiyordu 1.6 ghz yapıyordum ısınma bile nerdeyse yoktu![]()

Android lerde cidden şarj sıkıntılıneo v de ben 3. günün sonunu gördüm eğer fazla uğraşmassam ama çok uğraşınca 1 gün ancak gidiyor![]()
Eskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım
Benim emektar Monte 1 hafta 1.5 hafta rahat gidiyordu 
Android lerde cidden şarj sıkıntılıEskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım
![]()
Android lerde cidden şarj sıkıntılıEskiden çok önem verirdim de şimdi alıştım
![]()
Isınma çok kötü bir şey yahu s2 de yarım saat internette gezdinmi 41-42 oluyor![]()