Android telefonlarınızın şarjı kaç gün gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

Şarj kesme özelliğini biliyorum. Telefon tam şarj aldıktan sonra otomatikmen gereksiz yere şarj almamak için şarj işlemini kesiyor. Böylece fazla şarj ile bataryanın ölmesi engellenmiş oluyor. Orjinal pillerde ve akıllı telefonların tümünde olan bir özellik. Bu demek oluyorki şarj kesme özelliği olmayan bir pil alırsan patlama olasılığı yüksek :hmmm

sence alsam birşey olurmu o 3500 mAh olanı almayı düşünüyorum bana daha kaliteli gibi geldi sence telefona zarar verir mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
karayel90

karayel90

Üye
Hiç bi sorun olmaz ancak bataryayı tam doldurmak için yaklaşık 10 saat sarj etmen gerekiyo sonuçta mha değeri yüksek bi batarya

- - - Eklendi - - -

o bataryadan bende almayı düşünüyorum ama patlar diye korkuyorum içine samsung 1650 mAh batarya koymuş sonra yetmiyor diye 2000 mAh liğini çıkartmış yan sanayiciler(Çinliler :) ) de 3200 mAh 'liğini çıkartmış o bataryalardan almayı düşünüyorum ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? bir problem var mı şimdiye kadar ? o arka kapak değişiyorya hani orijinal arka kapaktan kalite farkı var mı

Tabikide arka kapağın kalite farkı var orjinal değil bi kere böle bildiğimiz plastikten yapılmış bi kapak
1 seneden beri kullanıyorum
Daha allaha şükür hiç bi problem yaşamadım sadece telefonun ağırlığı biraz artıyo o kadar

avcitalip

avcitalip

Üye
Hiç bi sorun olmaz ancak bataryayı tam doldurmak için yaklaşık 10 saat sarj etmen gerekiyo sonuçta mha değeri yüksek bi batarya

- - - Eklendi - - -

Tabikide arka kapağın kalite farkı var orjinal değil bi kere böle bildiğimiz plastikten yapılmış bi kapak
1 seneden beri kullanıyorum
Daha allaha şükür hiç bi problem yaşamadım sadece telefonun ağırlığı biraz artıyo o kadar

kapağın resmini çekip upload edebilirmisin ? o arka kapak çok cins mi duruyor merak ediyorum olmazsa alırım yani :ehe

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
çok farkedilmiyor aslında bence be Fatih :ehe

- - - Eklendi - - -

özel üretim samsung v2 :ehe dün müydü ondan önceki gün müydü ne birisi gs2 nin şarzı 2-3 gün gidiyor demişti buda onun gibi özel üretim galiba :zuhaha:
bak kardeşim cahil cahil konuşmayın sırf laf olsun diye de klavye'yi kirletmeyin speedmod kernel at bakalım s2'ye kaç gün gidiyor..

- - - Eklendi - - -

Hem de yoğun kullanımda 2- 3 gun :ehe

- - - Eklendi - - -

Korkma yemem :hmmm

yalan atıyor gibimi görünüyorum??yok hayır istanbuldaysan 3 gün yanımda takılda böyle kelimeler yazma...

avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim cahil cahil konuşmayın sırf laf olsun diye de klavye'yi kirletmeyin speedmod kernel at bakalım s2'ye kaç gün gidiyor..

eğer öyle bir kernel atacaksam neden s2 aldım ki ? biz hem normal s2 lerden bahsediyoruz cahillikle bir alakası yok :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu arada marketten Power Saver diye aratıp ilk çıkan programı yükleyin ve güç ayarlarını dilediğiniz gibi ayarlayın. Sanırım telefonun şarj ömrünün artmasında büyük etkisi var.

aydnzara

Üye
Benim telefon 24 saat şarjda ne kadar gittiğini bilmiyorum :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
neden s2 aldığını kendine sor alaylı tavırları bırak burada hepimiz aileyiz bana s2'nin nasıl bukadar uzun gittiğini sordun yada ima ettin bende speedmod kernel ile 2-3 gün gidiyor dedim şimdi olayı tekrar alevlendirmenin bir anlamı varmı? sanki imkansızmış gibi konuşmayın kernel olmasa bile daha yüksek bataryalar alıp takan insanlar var 5 gün gidiyor diye iddia edenler var..
eğer öyle bir kernel atacaksam neden s2 aldım ki ? biz hem normal s2 lerden bahsediyoruz cahillikle bir alakası yok :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
neden s2 aldığını kendine sor alaylı tavırları bırak burada hepimiz aileyiz bana s2'nin nasıl bukadar uzun gittiğini sordun yada ima ettin bende speedmod kernel ile 2-3 gün gidiyor dedim şimdi olayı tekrar alevlendirmenin bir anlamı varmı? sanki imkansızmış gibi konuşmayın kernel olmasa bile daha yüksek bataryalar alıp takan insanlar var 5 gün gidiyor diye iddia edenler var..

doğru söylüyorsun ben şarzının az gittiğini bilerek aldım telefonumu ve memnunumda 3500 mAh'lik bataryalarla bu 5 gün gidiyormuş doğru ama ben stock s2 den bahsettim yanlış anlamışsın :oke: sen diyorsunki kernelle gitmiş bende normal s2 lerden bahsediyorum diyorum sende cahilsin diyorsun yanlış anlaşılmadan sebep konuyu alevlendirmeye gerek yok :oke:

osicik

Üye
evet bende s2 kullanıyorum spedmod kernelle custom romla en az 2 gün fazla kurcalamadıysam 3 günü görüyorum...

avcitalip

avcitalip

Üye

evet bende s2 kullanıyorum spedmod kernelle custom romla en az 2 gün fazla kurcalamadıysam 3 günü görüyorum...

yani bak arkadaşımız kernelle görüyormuş ben orjinal kernelle stock s2 ile demek istemiştim :oke:

bursa1616

bursa1616

Üye
1 gün

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
basindan beri gostermen gereken tavir buydu be kardesim kusura bakma lutfen kaba davrandiysam...elbette stock ile bir gunu zor goruyordum speedmod`un faydasini cok gordum Allah icin...
doğru söylüyorsun ben şarzının az gittiğini bilerek aldım telefonumu ve memnunumda 3500 mAh'lik bataryalarla bu 5 gün gidiyormuş doğru ama ben stock s2 den bahsettim yanlış anlamışsın :oke: sen diyorsunki kernelle gitmiş bende normal s2 lerden bahsediyorum diyorum sende cahilsin diyorsun yanlış anlaşılmadan sebep konuyu alevlendirmeye gerek yok :oke:

enes122

enes122

Üye
0.75 gün :ehe

• Beğen
Tepkiler: osicik
ekorotti

ekorotti

Üye
Custom rom ve kernelle 2-3 gun.

Üst Alt