acıdım ha size belleli telefonların şarjı iyiymiş be![]()

Xperia pro.galaxy s2 yoğun kullanımda 2 gün![]()
Aralıksız nefes aldırmadan internete girip oyun oynarsam yarım gün gidiyor. Normal kullanımda her gece şarj ediyorum sorun olmasın diye ancak 2 gün gidiyor yaniXperia pro.
- - - Eklendi - - -
Yoğun kullanımdan kastın?
-günde 2-4 saatlik internet kullanımı wi-fi ile genelde,2-3 saat müzik dinleme,1-2 saatlik çekim geriye kalan zamanda ise nova 3 gibi zorlu oyunlar oynuyorum...
senin s2 özel üretim galiba...Maşallah de yahusenin s2 özel üretim galiba...

öyle değilde speedmod kernel ile böyle gidiyor yoksa 1 günü anca çıkartıyor haylaz
senin s2 özel üretim galiba...
Maşallah de yahu![]()
öyle değilde speedmod kernel ile böyle gidiyor yoksa 1 günü anca çıkartıyor haylaz

Normal olanı bu şarj süresi kesin artacak.Nexus da artıyorsa bunda da artarkernel işine hiç bulaşasım yok zaten jelly bean gelince çok hızlanacak ve bence ram kullanımı duşünce şarz süreside artacak![]()
( Abarttıysam kusuruma bakmayın
)
Normal olanı bu şarj süresi kesin artacak.Nexus da artıyorsa bunda da artarAyrıca Nexus JB ile uçuyorsa Gs2 uzayda gezer
( Abarttıysam kusuruma bakmayın
)
orası önemli değil ama gpu su s2 den kötü diyorlar birde kamerası 5 MP bazı özellikleri onun daha iyi mesela google'ın öz evladı hangi güncelleme çıkarsa çıksın hemen ona çıkıyor ve ekran çözünürlülüğü falanda daha iyi ama tabiki herzaman tercih ettiğim gibi yine s2 yi tercih ediyorum bence daha iyi ama oyunla falan işim olmasa nexus'u düşünürdüm 
hemen kuracağım 

GPU su Galaxy S ile aynı GPu.nexus aslında kötü bir cihaz değil ama neden bazı yerlerde halan daha 2.000 TL ye satılıyor onuda anlamış değilimorası önemli değil ama gpu su s2 den kötü diyorlar birde kamerası 5 MP bazı özellikleri onun daha iyi mesela google'ın öz evladı hangi güncelleme çıkarsa çıksın hemen ona çıkıyor ve ekran çözünürlülüğü falanda daha iyi ama tabiki herzaman tercih ettiğim gibi yine s2 yi tercih ediyorum bence daha iyi ama oyunla falan işim olmasa nexus'u düşünürdüm
jelly bean bir gelsinhemen kuracağım
4.0.4 galaxy note'a çıkmış s2 ye ne zaman gelir sizce ?
- - - Eklendi - - -
şarz süresi bence çok çok daha artacak birde şu s2 lerde landspace(yan yatmış) ekran görünümü gelse (S3 teki gibi) çok güzel olacak![]()
GPU su Galaxy S ile aynı GPu.

Evet bazı yerlerde nedense çok pahalıyani,bence o paraya alınmaz birde bazı yerler 1.900-2.000 TL falan istiyorlar deliriyorum diyorum bu neden bukadar pahalı heryerde öyle diyorlar goldda 1.300-400 arası bulunabiliyor diyorum onlarda bilemiyorum bizde fiyat bu diyorlar![]()

Evet bazı yerlerde nedense çok pahalı![]()
: 
Elinde kalırsa ucuz olursanırım ellerinde kalmış:
![]()