Android Telefonlarda Ekran Çözünürlüğü Önemi Buyrun İçeri Girin Yorumlarınızı Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhan635

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlarda Ekran Çözünürlüğü Önemi Buyrun İçeri Girin Yorumlarınızı Alalım
Merhaba Arkadaşlar İşlemci Gücünün Yanında Telefonun Oyunları Kaldırması İçin Ekran Çözünürlüğünün Önemi Var mı ? Seçeceğim 2 telefon var ancak bir tanesi ekran çözünürlüğü düşük ace plus ve galaxy w arasında kaldım..

galaxy w 480*800 iken galaxy ace plus 320*480 arada 2.5 kat bir çözünürlük farkı var sizce bu çöüzünürlük farkı oyunların açılıp açılmamasına yansır mı? Tasarım olarak ace plus beğendim ancak derseniz ki tasarıma aldanma galaxy w al dersenız öylede yapmayı düşünüyorum birde şu açıdan bakalım galaxy w gecen yıl cıktı eski bir telefon galaxy ace plus yeni bir telefon ve galaxy ace plus 649 lira galaxy w 730 lira Yardımcı Olursanız SEVİNİRİM...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bak şöyle anlatayım ; oyunlar zaten çözünürlüğe göre çıkar.WVGA,QVGA vb. Çözünürlüğü geç oyunları daha iyi çalıştırman için GPU şimdi bizim için daha önemli..Ace Plus Adreno 200 kullanırken Galaxy Wonder Adreno 205 kullanıyor..Oyun konusunda Wonder çok daha önde zaten Ace Plus'a göre..

MaxipmaN

Üye
yansımaz ama belirgin bir kalite farkı olur

furkan176

furkan176

Üye
2. arasında alıcaksan W daha iyi fiyat farkına değer bnce ve 2.5 kat çözünürlük hiç az da birşey değil:good:

MaxipmaN

Üye
aradaki fark 2 kat bile değil ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ekran cozunurlugu onemli bir husus

MaxipmaN

Üye
bu konuyu karşılaştırma bölümüne de açmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt