Telefon Tavsiyesi Ekran Çözünürlüğü Karşılaştırma Ekran Çözünürlüğünün Önemi Nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhan635

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Çözünürlüğü Karşılaştırma Ekran Çözünürlüğünün Önemi Nedir
Merhaba Arkadaşlar İşlemci Gücünün Yanında Telefonun Oyunları Kaldırması İçin Ekran Çözünürlüğünün Önemi Var mı ? Seçeceğim 2 telefon var ancak bir tanesi ekran çözünürlüğü düşük ace plus ve galaxy w arasında kaldım..

galaxy w 480*800 iken galaxy ace plus 320*480 arada 2.5 kat bir çözünürlük farkı var sizce bu çöüzünürlük farkı oyunların açılıp açılmamasına yansır mı? Tasarım olarak ace plus beğendim ancak derseniz ki tasarıma aldanma galaxy w al dersenız öylede yapmayı düşünüyorum birde şu açıdan bakalım galaxy w gecen yıl cıktı eski bir telefon galaxy ace plus yeni bir telefon ve galaxy ace plus 649 lira galaxy w 730 lira Yardımcı Olursanız SEVİNİRİM...

curtaincall

curtaincall

Üye
hayır, yansımaz. Oyun çalıştırmaz ise bu çözünürlükten de değildir. 7"lik tabletim için ve de galaxy ace 3.5" için de oyun denedim. İkisi de çalıştırıyor

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ekran çözünürlüğü özellikle internette gezinirken hissedilir düşük çözünürlüklü ekranda sayfaları tam görebilek için sağa sola yukarı aşağı sürekli kaydırırsınız ama yüksek çözünürlüklü ekranda fazla kaydırmaya gerek kalmadan sayfanın büyük kısmını hatta tamamını sorunsuz görüntüleyebilirsiniz.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Galaxy w al ama neo v yede bakmanı öneririm

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy Ace 2 al illa samsung alcaksan

dejavu178

dejavu178

Üye
Çözünürlük oyunlarda da fark ediyo aslında. 240x400'lük oyunu 360x640'a attığında daha küçük gözüküyo ama daha net gözüküyo. Galaxy W öneririm her açıdan.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
video felan izlerken fark ortaya çıkıyor :)

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

DMonSTeR

Üye
Kalite farkı var ekranlar arasında birinde piksel piksel görürken diğerinde güzel görünür grafikler. Çalıştırmada sorun olmaz uygun olanı bulursun.

_symbiancı_

Üye
s3!

lordufuk

lordufuk

Üye
Telefonlarda çözünürlük çok önemli cnm :D çünkü pixel yoğunluğu değişiyor pixel yoğunluğu düşük olursa keskinlik oranı okadar azalıyor

_symbiancı_

Üye
s3 4.8ekranlı ve süper

lordufuk

lordufuk

Üye
ekranın büyük olması iyi değil 4.3 idealdir ekran büyük çözünürlük yetersiz kalırsa ekran kalitesi düşer

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş 2.el Galaxy S II Al bence çok daha iyi .

esokmen

esokmen

Üye
Galaxy Wonder almanı öneririm.

acuxx

acuxx

Üye
s2 güzel harbiden

ata11111

Üye
NEXUS nedir bilen beni anlar her açıdan iyi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Birde durusuda cok etkiliyor cakma iphonelari gormussundur ekrandaki o igrenc cizgileri :)
Ama galaxy w cok hos duruyor internettede sorun yasamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt