Öneri Android Telefon Ekranını USB ile Bilgisayar Ekranına Aktarma

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Kardeşim Örneğin Ben bir oyun oynuyorum ilerlemeli olsun. (Örn.Inotia) Oyun ingilizce ve ben ingilizce bilmiyor olayım. Hatırlarsan oyunların tam çözümleri adı altında konular açılır yazıyla videoyla resimle bölümlerin nasıl geçildiği anlatılır. Aynı şekilde telefondaki oyuna bi çözüm hazırlamak gereği duydun. Sen hazırlıyorsun ben faydalanıyorum. Yada bi ekran geliştiriyorsun telefona (tema vs.) yada amatörce bi app görüntüleme konusunda yardımcı oluyor. Hani insanlar ne amaçla bunu kullanmaya ihtiyaç duyabileceklerini tamamen bilmek yada tahmin etmek güç ama ben daha önce ihtiyaç duydum bunu buldum kullandım youtube kanalım için videosunu hazırlayıp koydum. Eğer sen bundan faydalanmak istemiyor, yada mesaj kasıyorsan bu sana kalmış bişey ben bu mesajda yeterince açıklayıcı olduğumu umuyorum. Kullanım hakkında soruları olursa çekinme :)
Açıklaman için teşekkürler arkadaşım işime yarayacak gibi.

wolkan26

Üye
    Konu Sahibi
Başka sorusu olan yok sanırım :)

byymaster

Üye
hocam ben sdk yi rardan cikardim tikladigimda komut ekrani acilip kapaniyo ne yapmam lazim acil yardim lutfen bu arada ben bu programi ekrani kirilan telefonm icin kullanmayi dusunuyorum ise yarar mi simdiden tesekkurler

wolkan26

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben sdk yi rardan cikardim tikladigimda komut ekrani acilip kapaniyo ne yapmam lazim acil yardim lutfen bu arada ben bu programi ekrani kirilan telefonm icin kullanmayi dusunuyorum ise yarar mi simdiden tesekkurler
boşuna uğraşma çünkü hata ayıklama modunu etkin hale getiremeyeceksin

The Nyks

The Nyks

Üye
Mobizen Adlı Program Var Aynı Zamanda Ekran Videosu Çekebilme Özelliğine Sahip :)

wolkan26

Üye
    Konu Sahibi
benim bunu açtığım zaman sanırım program yoktu yada ben bilmiyordum konu kilit

Üst Alt