Android ps3 kolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
Android ps3 kolu
Arkadaslar oncelikle mrhb
Bugn bimeks ten ps3 kolu aldm ve icinden sarj kablosu cikmadi. Bende mp4 deki sarj kablosu var onu denedm ve uyumlu prize tktm ve sarj olmadi :S bunu nasil sarj edeblirim not: ps3 um yok sadece analog var.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Konunun Android ile bağlantısını çözemedim ben -.-

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
sixaxis controller die program var. Onla ps3 kolunu tlf bgliyabliosnz. Bnde kolu aldm ama sarji yok suan nasil sarj edeblirim. Netten bakiorum pc den veya ps3 cihaziniza baglayip sarj edin dior ama koydeim ve ayriyetten ps3 e sahip deilim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Daha neler duycam ya :D Kolu bağlayıp pes fln mı oynuonuz :D

Direksiyon bağlayıp nfs oynayayım bende :D

İlginçmiş cidden :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
SilentOne

SilentOne

Üye
androide ole bir teknoji var :D

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
s2 dede var

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
byler her neyse nsl sarj edicm

TheMadness

TheMadness

Üye
Otg kablosuyla telefona bağla

Suyaka

Suyaka

Üye
Marketten Sixaxis Compatibility uygulaması ile cihazınızın DualShock 3 ya da bluetooth aygıtlarını destekleyip desteklemediğine dair bilgi alabilirsiniz. Misâl bende, Your device appears to be supported. yazısı çıktı, yani destekliyor. Direktmen PS3 kolunu tanıtabiliyorum. Evet konu sahibine gelince, uyumlu kablo bulman pek kolay değil o kola. Bu yüzden Bimekse gidecek ve bu konuda yardım isteyeceksin ya da sıfır bir kablo alacaksın. Ne kadar mantıklı olur bilinmez ama durum bu.

• Beğen

cukuleaks

Üye
Daha neler duycam ya :D Kolu bağlayıp pes fln mı oynuonuz :D

Direksiyon bağlayıp nfs oynayayım bende :D

İlginçmiş cidden :)

Birde onlive programını yüklersen tutabilene aşk olsun :) Tüm pc oyunları telefonda oynanabiliyor. Ben dirt 3 oynuyorum şuan telefondan. Hani şu bilgisayardaki dirt 3 . Birde tomb raider underworld. Gayet güzel oluyor. Birde kol bağlasam ozmn işler değişir işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Suyaka

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
@suyaka bimeks gdp alabilirimde fiyati nedir acaba

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

Birde onlive programını yüklersen tutabilene aşk olsun :) Tüm pc oyunları telefonda oynanabiliyor. Ben dirt 3 oynuyorum şuan telefondan. Hani şu bilgisayardaki dirt 3 . Birde tomb raider underworld. Gayet güzel oluyor. Birde kol bağlasam ozmn işler değişir işte :ehe

O nası ya. Gta IV oynayayım bende ?

Suyaka

Suyaka

Üye
@Suyaka bimeks gdp alabilirimde fiyati nedir acaba

Satılıp satılmadığını bilmiyorum. 0 bulamayabilirsin belki. Bildiğim kadarıyla Orjinal PS3 içerisinde 1 tane kablo oluyor 1 tane de kol. Bu yüzden kabloyu ayrı olarak ancak elektronikçilerde bulabilirsin belki. Araştırman gerek.

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
tmm hocm bkrm

emrelives2

Üye
oyun manyağı olmuşsunuz...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
bu lanet olasi kabloyu nerden alabilriim mp4 ümün kablosu şarj etmio kolu :@

cukuleaks

Üye
O nası ya. Gta IV oynayayım bende ?
Satın alırsan evet aynen öyle. Yalnız bazı oyunlar için dokunmatik klavye desteklenmior. Zaten programda yazıyor bu dokunmatik bu klavye bu youn kolu uyumlu diye. Mesela assassins creed revelations açtım emme velakin oyun kolu veya klavye isityormuş... Birde bu onliveın en büyük + sı. Kesinlikle ekran kartı istemior.(bilgisayar veya telefon farketmez ) 2. si indirmiorsn direk internet üzeinden oynuyorsun. Tabi internetin biraz hızlı olacak :)

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde harici hdd kablosu şarj ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt