Selamlar, ben androidin cok acemisiyim.
2-3 apk dosya yukledim, direk kurdum calisti. Simdi bu konuyu gordum.
Acaba eskiden apk dosyalari direk kurmak imkani yoktuda mi bu konu acildi? Yoksa Bazi apk`ler (tesadufen benim kurduklarim) direk kuruluyor, bazilari halen kurulmuyor mu?
Selamlar, ben androidin cok acemisiyim.
2-3 apk dosya yukledim, direk kurdum calisti. Simdi bu konuyu gordum.
Acaba eskiden apk dosyalari direk kurmak imkani yoktuda mi bu konu acildi? Yoksa Bazi apk`ler (tesadufen benim kurduklarim) direk kuruluyor, bazilari halen kurulmuyor mu?
Resimde anlatılanı yaptım fakat şöyle bir sorun oluştu "DERLEYİCİ HATASI".Bu soruna bir çözüm bulamadım ne bu sitede ne de başka sitelerde.
Ayrıca şöyle bir sorun daha oluştur > Usb kablosunu taktım dosyaları görüntülemek için açtım > Android > data > bundan sonra Gameloft diye dosya bulamadım kendim kurdum öyle attım acaba bundan mı kaynaklanıyor anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim lütfen.
kardeş bi sorum olucak ya .s ben Samsung Galaxy Young S5360 kullanıcısıyım fakat ski safari oyununu yüklüyorum kuruyorum ,
kurduktan sonra oyunu bulamıyorum
diger oyunları kurunca menuye gidiyor ama bunun nereye gittigini bilmiyorum .s
bide diger oyunları yükleyince kaydet ve aç butonu geliyor bnu yükleyince sadece kaydet butonu geliyor lütfen yardımcı ol .s.s
bende scard>android yok sadece android var ona yaptım ama oyuna girince ,Error
download error .The server is not available or validation of this files is not succesful . Please try again later , yaziyor telefonum galaxy ace yardım ltfnn .
bende scard>android yok sadece android var ona yaptım ama oyuna girince ,Error
download error .The server is not available or validation of this files is not succesful . Please try again later , yaziyor telefonum galaxy ace yardım ltfnn .