Android Market Yardım Lütfen (LG Optimus Me P350)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erencanmenekse

Üye
    Konu Sahibi
Android Market Yardım Lütfen (LG Optimus Me P350)
Merhaba arkadaşlar.Başlıktada gördüğünüz gibi benim bi sorunum var bu sorunda android market arkadaşlar lg p350 yi 2 gün önce aldım
çok kullanışlı güzel ve hoş bi telefon ama duydugum üzere marketten ücretsiz oyunlar uygulamalar indiriliyomuş bunu araştırdım ama aradıgım cevabı bulamadım ben markete girdiğimde google hesap açma çıkıyor kayıt bilgilerini giriyorum 1 dk bekletiyor sonra ağ bağlantınız yok diyor
wi-fi de var bnde wifi nasıl kullanılır onuda tam bilmiyorum sizden istedigim markete nasıl girilir? ayarlardan ne yapmamız lazım? orda ağ bağlantısı yok yazısı cıkmaması için napcam? arkadaşlar hiçbir internet ücreti wifi ücreti ödemeden bedavaya android markete girilip ve oyun indiriliyosa lütfen yorumlarınızı bekliyorum....Yardımcı Olun

1oyun

1oyun

Üye
wifi varsa wifi'ye bağlanıp android markete girip uygulama ve oyunları hiç bi ücret ödemeden indirebilirsin fakat ilk kez gireceğin için google hesabın ile giriş yapmanı yada üye olmanı isteyecek giriş yaptıktan sonra istediğin uygulama ve oyunu indirebilirsin. Wifi yoksada Sadece DATA bağlantısı üzerinden ücretlenidirirsin Vodafone aylık 8 tl ye sınırsız internet veriyor başka hat kullanıyorsan internet paketi almanı tavsite ederim aksi taktirde data ücreti pahalı gelir.

y n s c n

y n s c n

Üye
Dostum bence sen gmail hesabı al bilgisayardan sonra markete girerken gmail hesabını istiyor senden onu yazarsın belki wifi ağından kopuyordur onu bilemeyiz.. Daha sonrasında markete giriş yap ve istediğini indir :oke:

erencanmenekse

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar dediklerini denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt