Lg Optimus Me P350 Android 2.3 Sorun Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me P350 Android 2.3 Sorun Yardım Lütfen
Android işletimi 2.3 yükseltmek istiyorum fakat olmuyor lg nin kendi sitesindeki programdan denedim program telefonu okumuyor ne yapmam lazım.. Telefonu alalı 1 hafta oldu

byeblade

Üye
o telefon iyi değil

Yunkaai

Yunkaai

Üye
byeblade sacma sapan konusma.... cocukmusun nesin.... neyse arkadasim bende me kullaniyorun pc suiteden deneyebilirsin

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum deniyorum inş olur

----------Eklendi @ 17:14:15 ---------- Yazıldı @ 17:08:27 ----------

pc suiteden de lg destek aracına gönderiyor oda son sürüm diyor... Android 2.2 V10B ne yapmam lazım cok kafam bozuldu .s

eko01

Üye
    Konu Sahibi
peki güncellemeyi yapan birisi yok mu bana yardımcı olucak .s

Yunkaai

Yunkaai

Üye
ya arkadasim bende kullaniyorum 2.3 daha cikmadiki

enesonuk

Üye
Ben anlatımını yaptım. 2.3.7ye update etmek için. (5. post'a bakın) Link:

DARHALL

Üye
Telefondan gayet memnunum. Piyasadaki akıllı telefonlar içinde fiyatına göre en iyi özellikteki telefon da bence LG P350'dir.

haklısın bende kulalnıyorum ve çok memnunun arada briaz takılma oluyor ama yinede hızlı :)

gitarsist

gitarsist

Üye
ben de kullanıyorum gayet güzel telefon. yalnız 2.3 güncelleme lazım. yakınlarda çıkar.

metabooy

Üye
Arkadaşlar saçma konuşmayin ya. Telefonu kullanmadan ne salliyorsunuz bilmem ki ne diye milleti kandiriyorsunuz.telefon on numara telefon hem hizli hem her işimi görüyor sesi iyi görüntüsü parasina göre talking tom angry bird ve birsürü şey destekliyor wifi si var daha ne istiyorsunuz bilmem ki.parasi olan gitsin 2 milyar versin iphone alsin.parasi olmayan 200 300 lirasi olan adam için eşsiz bir telefon ! Yazilim diye tutturmuşssunuz ne aceleniz anlamadim ki bekleyin elbet çikacak yeni versiyonlari.

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
Arkadaşım sen o güncelleştirmeyi belersen oooo ay lar yılar geçer sen olu garanti dışı olarak güncelleştirmelisin üstelik overclock yaparkta hızını 844,4 olarak yükselterek takılmadan her oyun vb programları kullanabilirsin ben 6 ay önce yükselttim Cyanogen MOD 7,2 android 2,3,7 gayet güzel

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

Üst Alt