lg optimus me p350 alacağım yardım arkadeaşlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me p350 alacağım yardım arkadeaşlar :D
selam arkadaşlar 2 ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum
LG optşmus me p350 dikkatimi çekti
aranızda kullananlar varmı ?
Kullananlar lütfen yotumlarını eksik etmesin
dahademin vatan bilgisayarda gördüm 367 tl idi fakat 1 dk içerisinde kalktı siteden deöekki yakında satışa çıkacak vatanda
TELEFON RESMİ

EVET TELEFON BU ARKADAŞLAR
FİYATI TAHMİNİMCE VATANDA 370 TL CİVARI OLCAK
tEKNİK ÖZELLİKLERİ:

• Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 2100 – HSDPA 850 / 1900
  • Boyutlar: 108 x 53 x 12.5 mm
  • Ağırlık: 130 gram
  • İşletim Sistemi: Android 2.2 Froyo
  • İşlemci: 600 MHz
  • Ekran: 2.8 inç, 240 x 320 piksel, TFT, kapasitif, dokunmatik, 256k renk desteği
  • Kamera: 3 MP, 2048×1536 piksel, otofokus, VGA@24fps video kaydı
  • Bellek: 140 MB dahili, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
  • Tarayıcı: HTML
  • Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA 3.6 Mbps
  • Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 2.1 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi hotspot
  • Müzik/Video: MP3/WAV/WMA/eAAC+ müzik çalar, MP4/H.264/H.263/WMV video oynatıcı, RDS Stereo FM radyo
  • Diğer: Yakınlık ve ivme sesnörü, 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS desteği, siyah / gümüş / kırmızı ve pembe renk seçenekleri, Java emülatörü, sosyal ağ entegrasyonu, Google uygulamaları, dijital pusula, belge görüntüleyici, sesli notlar, organizatör, akıllı metin girişi
  • Batarya: Li-Ion 1280 mAh
  • Batarya Ömrü: 510 saat bekleme – 7 saat konuşma süresi

fireman87

fireman87

Üye
Kaliteli bi telefon, fiyatında cok uygun android 2.2 froyo olmasıda çok iyiymiş.. almalısın :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Bu zamanda androidli telefonları tercih etmen mantıklı..ekran ve kalite bakımından iyi bir telefon aynı zamandada uygulama ve oyunlar ücretsiz .. :oke:

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
dur bakalım abim söz verdi bnde 200 tl var gerisini o tamamlıycak :D vatan bilgisayarda %18 indirim var telefon alacaklara duyuru :D

technoblue

technoblue

Üye
fiyatı çok uygun. özellikleri de çok iyi. android 2.2 froyo kullanması çok iyi. tasarım olayını da güzel yapmışlar. kapak değişim imkanı felan varmış galiba. optimus me sanırım bu özelliklere sahip olan en ucuz smartphone..

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ... eğer alırsam yorum tarım :evet:

OğuzcanAbi

Üye
güzel tasarım :oke:

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
android market diye bişi varmış ücretsiz uygulama inditiliyormuş
peki bu markette ne gibi uygulamalar var? Google maps diye bişi duydum aca bu teleofn açarmı

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bende bu telefonu düşünmüştüm bi ara ama ekranı bana göre çok küçük. bu yüzden galaxy mini almaya karar verdim

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Masha

Masha

Üye
Optimus me android 2.2 Froyo tasarımı kalitesi iyi diyorlar ama şarz konusunda biraz geride kalmış öyle yazılıyo

buket2

buket2

Üye
1 numaralı telefonum... android froyo işletim sistemi, google marketi, ücretsiz uygulamaları, dokunmatik ekranı, fiyatı herşeyi 1 numara:oke:

technoshark

technoshark

Üye
sarj konusunda bıraz gerıde kalmıs derken.. o sızın elınızde.. uygulama ve oyunlarınızı kapatırsanız emınımkı daha fazla şarjı gidecektir. yada andorid froyo lar için hatta genel tum androidler için uygulama kontrol eden bır yazılım mevcuttur onu ındırıp kurcalamanızı tavsıye ederım

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
Nerden alacağım bu telefonu y a iç bi yerde yok :D
Bimexe baktım yok dartye baktım yok goldda yok :D
Geçen vatan bilgisayarın sitesinde gördüm 1 dk içinde yok oldu vatana gelecekmi yada geleceğini nerden öğrene bilirimm?
şarjı tahm,ini kaç gün gidiyo ?

Elektr0

Elektr0

Üye
hepsiburada'da son 2 gün olması lazım 398.99 TL indirim biterse 499 TL olacak...

----------Eklendi @ 04:07:01 ---------- Yazıldı @ 03:56:03 ----------

Yaa bir flaş koy şu telefonun kamerasının yanına yaaa uFFF :( gece gece yanımızda EL fenerimi taşıyalım...!!!

xserhatx

xserhatx

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada'da son 2 gün olması lazım 398.99 TL indirim biterse 499 TL olacak...

----------Eklendi @ 04:07:01 ---------- Yazıldı @ 03:56:03 ----------

Yaa bir flaş koy şu telefonun kamerasının yanına yaaa uFFF :( gece gece yanımızda EL fenerimi taşıyalım...!!!

Flash konusunda doğru diyosun :D
durum ibraz sıkışık 2 gün içinde almam çok zor :off:
Hepsi burada olmasa biri elbet indirim ypar :D

Ocean258

Ocean258

Üye
kız arkadasımda vardı bu telefondan.. gayet ıyı telefon.. hafif,tasarımıda cok guzel,şarjı 2 gun gıdıo rahat bı sekılde android 2.2 froyo olan telefonun hızından suphen olmasın zaten.. bı sıkıntı cekmezsın smartphone almak ıstıyorsan bunu al bence en iyi tercih bu olur bu fiyata bence.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Arkadaşlar telefon hakınndaki yorumları okudum sar değeri 1.30 muş. Bizzat bir arkadaş lg ye mail atmış ondan gelen cevapta böyle yazıyormuş.Birde siz araştırın.

technoblue

technoblue

Üye
yasal sınır 2.0 sanırım sar değerinde. yani optimus me'nin sar değeri sınırın altında. radyasyondan etkilenmemek biraz da bizim elimizde aslında. eger sabah akşam telefonla konuşup gece yatarken de yastığın altına koyarsak sar değeri ne olursa olsun nasibimizi alırız.

Üst Alt