ANDROİD MARKET SORUNLARI (konuyu toplamak istedim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
ANDROİD MARKET SORUNLARI (konuyu toplamak istedim)

Arkadaşlar! Konuyu toplamak istedim.Ben de and. markette sorun yaşıyorum.

Sorun yaşayanlar lütfen buradan yazsın, cevap verebilecek olanlar da burdan versin.

Konu çok dağılmasın, assddgdfh !

----------Eklendi @ 16:07:41 ---------- Yazıldı @ 16:03:15 ----------

Bendeki sorun: Google hesabımla oturum aç'a giriyorum, 5 dk. sürebilir falan diyor, sonra veri hizmeti tahsis edilmedi diyor, ne yapmalıyım ??? :bilmm

teror300

Üye
Özür dilerim krdşm senin sorununu bilmiyorum ama ben de kendi sorunumu yazmak istiyorum. Ben android markette oyun-uygulama farketmez , "Yepyeni Uygulamalar" kısmına girince Kapatılmak zorunda diye uyarı çıkıyor. Tamam diyorum Ana sayfaya dönüyor. Telefonum SGS 2 Gingerbread Root'lu.

Furkan184

Üye
bnde indir diyorum hesaba kayıtlı android telefonunuz yoktur falan diyo

teror300

Üye
Forumun baktığı ettiği yok hacılar boşverin. :off:

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Özür dilerim krdşm senin sorununu bilmiyorum ama ben de kendi sorunumu yazmak istiyorum. Ben android markette oyun-uygulama farketmez , "Yepyeni Uygulamalar" kısmına girince Kapatılmak zorunda diye uyarı çıkıyor. Tamam diyorum Ana sayfaya dönüyor. Telefonum SGS 2 Gingerbread Root'lu.

aynı şey bende de

ersinkiraz

Üye
slm lar güzel bi konu açmışsınız. benimde bi sorum olacak bu yeni markette yeni uygulamalar bölümü yok yani hep aynı şeyler var. eskiden hergün yeni bişeyler eklenirdi markete fakat bu yeni markette hergün aynı uygulamalar ve oyunlar var neden acaba? benmi bulamıyorum yoksa?

----------Eklendi @ 18:47:56 ---------- Yazıldı @ 18:47:04 ----------

bu arada yeni marketi yükleyin derim onda oyle bi sorun olmuyor ama yeni uygulamalar yok ondanda oyle bi sorun var

----------Eklendi @ 18:49:43 ---------- Yazıldı @ 18:47:56 ----------

buda adresi

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:d: :hmmm :kop: :yuru

oguz1721

Üye
market sorunu bendede vardı gingerband rom attım düzeldi ama arkadaşın dediği sorun çıktı en son olanlaeı açınca hata verip kapanıyor önümüzdeki güncellemelere bakacağız artık:naughty:

umutku84

umutku84

Üye
galip senin sorun bendede oluştu sen çözebildin mi

apomsu

Üye
    Konu Sahibi
:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt