Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GM Discovery[4.4.2][Aosp] LegenD Rom v8 Android L Edition
Sponsorlu Bağlantılar
Gazİnternet06
Üye
5 gün oldu rom güzel ama dahada geliştirilebilir elinize sağlık
eaybb
Üye
İyi akşamlar Buğra ROM mükemmel tekrar emeğine sağlık , lakin pusulada sorun var galiba. Kontrol etmem mümkün mü.
Buğra
Admin
Konu Sahibi
Pusula sorunsuz gibiydi ama bilemiyorum şuan test edemiyorum başka rom var
eaybb
Üye
Teşekkür ederim. Tek sorun o bende . çok önemli değil aslinda.
br1903
Üye
muzık playerı bulan varmı ?? sanki stocka gore biraz daha sarj yiyo ama antutuda 16800 verdi
sizin antutu puanı kaç arkadaşlar ?
Gravitybox ile
xposedte modullerden gravitybox (kk) indirip bir cok ozellikte kazandirabilirsin telefonuna
Cok hos ozelliklerde var bildirim isiklarinin yanip sonmesi gibi surekli yanmiyor
drag10
Üye
Gravity box var ama nasıl yapicam onu bilmiyorum
Emrebali05
Üye
Gravity boxa girdiginde durum cubugu iyilestirmelerine gir
Sonra bildirim ekrani stiline gir
Bildirim ekrani arkaplani yazan yeri renk doldur
olarak sec
Arkaplan rengini ayarla istegine gore saydamlik ayarla bu kadar zor olan bir yani yok
frkndnmz
Üye
Bildirim ışığı yanmıyor, bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, onun dışında her şey çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık
TheLastRevolution
Üye
çok hoş emeği geçen herkese teşekkürler ellerine sağlık ama tek sevmediğim nokta durum çubuğunun şeffaf olması
byhcy
Üye
google playden uygulama yüklerken tıkanıp kalıo. o yüzden kaldırmak zorunda kaldım varmı onun çözümü %81 yada %93 de takılıyo daha devam etmiyor. alttaki 3 tus geri seçenekler ve ana menü tuşundaki titreşimi kaldıramadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. ellerinize sağlık gerçekten görsel olarak çok iyi olmuş ama stabilini bekliyorum. özellikle google play de öyle yapması gerçekten beni çileden çıkardı 2 defa yükleyip sildim aynı sorun. kamerası gerçekten çok çok iyi focuslanıyor.
Buğra
Admin
Konu Sahibi
Market sorunu yaşayan hic kimse olmadı ilk sizden duydum o yüzden bir şey yapamam ilginç
Titreşim ise ses ayarlarından kspatilabiir
TheLastRevolution
Üye
ROM harika gorsellik olarak yazi tipi boot animasyon vs mukemmel ama sevmedigim yonleri seffaf durum cubugu durum cubugunda kullanilan simgeler ve bir uygulamayi kapatmak isteyince home tusuna basili tutunca programin simgesinin cook buyuk olmasi onun disinda birde guc tasarruf modu olsa on numara bes yildiz olacakti elinize emeginize saglik
ROM harika gorsellik olarak yazi tipi boot animasyon vs mukemmel ama sevmedigim yonleri seffaf durum cubugu durum cubugunda kullanilan simgeler ve bir uygulamayi kapatmak isteyince home tusuna basili tutunca programin simgesinin cook buyuk olmasi onun disinda birde guc tasarruf modu olsa on numara bes yildiz olacakti elinize emeginize saglik
Seffafligi anlattigim gibi cozebilirsiniz simgeler buyuk degilde goruntuler buyuk onunda amaci da android 5in multitask ozelligine yakin birseyler yapmak icin dusunulmus bisey oldugunu dusunuyorum
cep2tk
Üye
Sa öncellikle ROM super kardeşim bende kamera odaklama calismio oradaki verdiğin dosyayı indiremedim google drivden yandex diske atıp verebilir misiniz?
asdasd22
Üye
başarılı .. ama gelişmesi lazım menüde ikonları birleştirme eksik . ana ekranda + olarak yer açma tarzı ufak tefek şeyler .. yinede elinize sağlık
galata7788
Üye
Öncelikle teşekkür ederim güzel bir çalışma olmuş ama tek bir sorun var benimkinde bilinmeyen kaynaklar açık olmasına rağmen dosya yöneticisinden uygulama yükleyemiyorum paket yöneticisi açılıyor fakat yükle butonuna tıklanmıyor sadece iptal butonu çalışıyor acaba bunun nedeni ne olabilir ?
Gazİnternet06
Üye
orijinal roma nası dönebiliriz bunuda konua ekleseydiniz dip not olarak