hikmet366
Üye
s6 kaç kere güncelleme alır pekiEylül veya ekimde yeni nexuslar ile birlikte
Android 6 nexus ve android one cihazlara dağıtım yapılır
Ocak şubat gibi diğer firmalar amiral modellere vermeye baslar android 6
s6 kaç kere güncelleme alır pekiEylül veya ekimde yeni nexuslar ile birlikte
Android 6 nexus ve android one cihazlara dağıtım yapılır
Ocak şubat gibi diğer firmalar amiral modellere vermeye baslar android 6
Android 6 aldıktan sonra bir tane daha %100 büyük android sürüm güncellemesi alırs6 kaç kere güncelleme alır peki
ondan sonra cm root devam parçalana kadar daha telfon yok .D Teşşekkürler Bende oyle düşündüm zaten telfon almak için bundan sonra bir sebebbim yok çünkü google playde adam gibi oyun uygulam üreten firma yok telfonu kasacak donacak birşey de olmuyor stabil gibi kullanıyorum cihazıAndroid 6 aldıktan sonra bir tane daha %100 büyük android sürüm güncellemesi alır
Ondan sonrası meçhul
Google nexus cihazlar için desteğin artik 3 yila çıktığını açıklamıştıArayuz ve arayuzdeki varyasyonlari da hesaba katmak gerekli guncelleme konusunda.
G2 icin 5.1.1 raporlari cikti aylar önce lakin bir kac gun once 1.1 atlanip direkt tum seriyle birlikte M verilebilirmis diye okudum ama yine de yalanci olmayalim en kotu 5.1.1 ve ux 4.0 alip final yapacak G2.

Microsoftu unutmamak lazım 520 ye bile w10 geliyorSony diğer firmalara göre çok bile güncelleme veriyor. Güncelleme konusunda boşuna ünü yok firmanın.

Samsung iyice haddini aştı hadi S4 telefonu geçtin S5 ve note 3 e vermemek ne oluyor? S4 ve note 3 5.1.1 bile alamayacak gibi görünüyor hatalı sürümde bırakması çok kötü. S6 için ise S4 e göre bakacak olursak 4.3, 4.4.2 ve 5.0.1 aldı ve son. S6 5.1.1 aldı android m de alır sonra bir güncelleme daha alır sonra destek biter. Toplam da 3 oluyor. Sony Z1 e bile veriyor bu konuda Nexus ve Sony gibi olamaz. Google senede 2 güncelleme çıkartıyor S4 çıkalı 2.5 sene oldu 2.5 senede 3 güncelleme anca aldı bilerek geciktiriyor yoksa S4 e 2 yıl olmadan 5.1.1 verme kararı alırlardı
Uğraşmayacağına göre. Çalıştırma değil sorun samsung bilerek vermiyor2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir
Hangi cihaza güncelleme istiyorsunuz?2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir
Galaxy aceHangi cihaza güncelleme istiyorsunuz?