Haber Android M Alacak Olan Samsung Cihazlar Listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir
android ne kadar hafiflesede samsungun belli bi prensibi var onu geçmiyo malesef lolipop 512 mb ram 1ghz işlemci istiyo ama samsung tövbe vermez illaki en son telefon olcak. Bilen bilir s3 miniyi satmak için ace 2 nin işlemcisini 1000mhzden 800e düşürüp satmışlardı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
android ne kadar hafiflesede samsungun belli bi prensibi var onu geçmiyo malesef lolipop 512 mb ram 1ghz işlemci istiyo ama samsung tövbe vermez illaki en son telefon olcak. Bilen bilir s3 miniyi satmak için ace 2 nin işlemcisini 1000mhzden 800e düşürüp satmışlardı
Bunu ilk kez senden duyorum bende ace 2 kullandım ama s3 mini için 200 mhz hız indirildiğini ilk kez okuyorum :hmmm @The Shadow @Tolga3521

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yanlış düşünüyorsunuz
eğer elinizde s6 note 5 gibi bi telefonunuz olsaydı güncelleme nerede kaldı diye söylenirdiniz ve haklısınız telefona 2.000 tl bayırmışsınız ve en son sürümü istiyorsunuz

ama ace gibi daha düşük fiyatlı ciharlarda ise 1 güncelleme verirlerse ne mutlu
1000mhzden 800 düşürme mevzusu şu şekilde olabilir eğer 1000mhzde aşırı ısınıp performansı 800mhzden daha da aşağı düşüyorsa ben de 800 de kullanırdım (en azından stabil)
Bunu ilk kez senden duyorum bende ace 2 kullandım ama s3 mini için 200 mhz hız indirildiğini ilk kez okuyorum :hmmm @The Shadow @Tolga3521
ben de s3 mini var 1ghz novathor işlemci kullanıyor biraz arkadaş sallamış gibime geliyor
s3 mini NovaThor U8420 1ghz
ace 2 U8500 800mhz
farklı işlemciler sadece frekans değiştirmekle olmaz

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben ace 2'yi çıktıktan 2-3 ay sonra aldım o günden beri ilk kez böyle birşey okudum enteresan geldi cidden :hmmm

hikmet366

hikmet366

Üye
Açılma süresi 6.0 ios 9

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Açılma süresi 6.0 ios 9

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
adil bi karşılaştırma değil
s6 yı ya yükle (içinde samsungun en üst düzey ssdlerinde kullandıkları bellek yongalarından var 200 küsür yazma okuma yapabiliyor
hatta bi video izlemiştim telefon hafıza hızları diye nexus 6 baya geride idi eğer bu testi aynı okuma yazma hızlarına sahip cihazlar arasında yapılırsa daha adil olacağına inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
hikmet366

hikmet366

Üye
adil bi karşılaştırma değil
s6 yı ya yükle (içinde samsungun en üst düzey ssdlerinde kullandıkları bellek yongalarından var 200 küsür yazma okuma yapabiliyor
hatta bi video izlemiştim telefon hafıza hızları diye nexus 6 baya geride idi eğer bu testi aynı okuma yazma hızlarına sahip cihazlar arasında yapılırsa daha adil olacağına inanıyorum
Güncelleme daha s6 ya gelmedi gelirse daha adil olun evet :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Yok öyle bir şey. Ace 2 deki işlemcinin daha dayanıklı/kaliteli olduğu söylenebilir ama her iki işlemcide de max 1.2 ghz overclock yapılabiliyor.

MaxipmaN

Üye
herkes haddini bilecek, symbiancılarla uğraşana ne oldu gördük
samsung kullanan androidcilerle uğraşanlar da zarar etmekteler ;)

ykpknl

ykpknl

Üye
samsungun saçmaa sapan güncelleme stili insanı dedli ediyo yeni model telefonlar göz bebeği 1 sene önceki telefonlar çöp böyle bişe olamazz applede böyle bişee yok 4s hala güncelleniyor

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
samsungun saçmaa sapan güncelleme stili insanı dedli ediyo yeni model telefonlar göz bebeği 1 sene önceki telefonlar çöp böyle bişe olamazz applede böyle bişee yok 4s hala güncelleniyor
Samsung konusunda haklısınız Appleda bir şeyi unutuyorsunuz son sürümler önceki gibi stabil çalışıyor mu sizce resmen yenileyin şu telefonu diyorlar güncelleme verseler bile.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung konusunda haklısınız Appleda bir şeyi unutuyorsunuz son sürümler önceki gibi stabil çalışıyor mu sizce resmen yenileyin şu telefonu diyorlar güncelleme verseler bile.
İşlerini doğru dürüst yapmıyor ikiside desene

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
İşlerini doğru dürüst yapmıyor ikiside desene
Biri tümden düzgün yapmıyor biri de yapmış gibi gösteriyor yapmış gibi göstermek kimilerinde tam yapıyor algısı oluşturuyor bence gayet zekice davranılınıyor [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
ykpknl

ykpknl

Üye
En stabil android nexuslar gbime geliyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Sony nin lolipopu nexus tan farksız nerdeyse adamlar hiç oynamamış

0MG90

0MG90

Üye
1 sene önceki S5 listede yok görün bunu.

Üst Alt