byAndroid
Üye
AsdasdaasddGalaxy ace![]()
AsdasdaasddGalaxy ace![]()
android ne kadar hafiflesede samsungun belli bi prensibi var onu geçmiyo malesef lolipop 512 mb ram 1ghz işlemci istiyo ama samsung tövbe vermez illaki en son telefon olcak. Bilen bilir s3 miniyi satmak için ace 2 nin işlemcisini 1000mhzden 800e düşürüp satmışlardı2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir
Bunu ilk kez senden duyorum bende ace 2 kullandım ama s3 mini için 200 mhz hız indirildiğini ilk kez okuyorumandroid ne kadar hafiflesede samsungun belli bi prensibi var onu geçmiyo malesef lolipop 512 mb ram 1ghz işlemci istiyo ama samsung tövbe vermez illaki en son telefon olcak. Bilen bilir s3 miniyi satmak için ace 2 nin işlemcisini 1000mhzden 800e düşürüp satmışlardı
@The Shadow @Tolga3521yanlış düşünüyorsunuzandroid ne kadar hafiflesede samsungun belli bi prensibi var onu geçmiyo malesef lolipop 512 mb ram 1ghz işlemci istiyo ama samsung tövbe vermez illaki en son telefon olcak. Bilen bilir s3 miniyi satmak için ace 2 nin işlemcisini 1000mhzden 800e düşürüp satmışlardı
ben de s3 mini var 1ghz novathor işlemci kullanıyor biraz arkadaş sallamış gibime geliyorBunu ilk kez senden duyorum bende ace 2 kullandım ama s3 mini için 200 mhz hız indirildiğini ilk kez okuyorum@The Shadow @Tolga3521
zaten öyle bi şey yok tamamen farklı işlemciBen ace 2'yi çıktıktan 2-3 ay sonra aldım o günden beri ilk kez böyle birşey okudum enteresan geldi cidden![]()
Onu geçtim ram farkı var ve özellikle birisi super amoled öteki tft yanizaten öyle bi şey yok tamamen farklı işlemci

adil bi karşılaştırma değilAçılma süresi 6.0 ios 9
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleme daha s6 ya gelmedi gelirse daha adil olun evetadil bi karşılaştırma değil
s6 yı ya yükle (içinde samsungun en üst düzey ssdlerinde kullandıkları bellek yongalarından var 200 küsür yazma okuma yapabiliyor
hatta bi video izlemiştim telefon hafıza hızları diye nexus 6 baya geride idi eğer bu testi aynı okuma yazma hızlarına sahip cihazlar arasında yapılırsa daha adil olacağına inanıyorum

Yok öyle bir şey. Ace 2 deki işlemcinin daha dayanıklı/kaliteli olduğu söylenebilir ama her iki işlemcide de max 1.2 ghz overclock yapılabiliyor.Bunu ilk kez senden duyorum bende ace 2 kullandım ama s3 mini için 200 mhz hız indirildiğini ilk kez okuyorum@The Shadow @Tolga3521
Samsung konusunda haklısınız Appleda bir şeyi unutuyorsunuz son sürümler önceki gibi stabil çalışıyor mu sizce resmen yenileyin şu telefonu diyorlar güncelleme verseler bile.samsungun saçmaa sapan güncelleme stili insanı dedli ediyo yeni model telefonlar göz bebeği 1 sene önceki telefonlar çöp böyle bişe olamazz applede böyle bişee yok 4s hala güncelleniyor
İşlerini doğru dürüst yapmıyor ikiside deseneSamsung konusunda haklısınız Appleda bir şeyi unutuyorsunuz son sürümler önceki gibi stabil çalışıyor mu sizce resmen yenileyin şu telefonu diyorlar güncelleme verseler bile.
Biri tümden düzgün yapmıyor biri de yapmış gibi gösteriyor yapmış gibi göstermek kimilerinde tam yapıyor algısı oluşturuyor bence gayet zekice davranılınıyor [emoji1]İşlerini doğru dürüst yapmıyor ikiside desene
Evet ama sonyden de memnunum ben 2ye yerleşir gibi samsung lollipopuna bakıyorum nedense beğenmiyorumEn stabil android nexuslar gbime geliyo