Haber Android M Alacak Olan Samsung Cihazlar Listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Eylül veya ekimde yeni nexuslar ile birlikte
Android 6 nexus ve android one cihazlara dağıtım yapılır

Ocak şubat gibi diğer firmalar amiral modellere vermeye baslar android 6
s6 kaç kere güncelleme alır peki

hikmet366

hikmet366

Üye
Android 6 aldıktan sonra bir tane daha %100 büyük android sürüm güncellemesi alır
Ondan sonrası meçhul
ondan sonra cm root devam parçalana kadar daha telfon yok .D Teşşekkürler Bende oyle düşündüm zaten telfon almak için bundan sonra bir sebebbim yok çünkü google playde adam gibi oyun uygulam üreten firma yok telfonu kasacak donacak birşey de olmuyor stabil gibi kullanıyorum cihazı

Bülent872

Bülent872

Üye
Samsung dünyada bütün ülkelere kitkat verirken (s4) Türkiyeye en son verdi bizi Trinidad Tabago ülkesinden bile daha geri gören bir firma ürettiği telefonlar da ortada, Sony Z'yi bilmem lakin Z1 ve üstü kesinlikle Android M alır zaten Z'ye 5.1 verdikten sonra bırakmak en mantıklısı.

0MG90

0MG90

Üye
XZ zaten çok bile güncelleme aldı. JB ile çıktı diğer JB'leri aldı, Kitkat aldı, Lollipop aldı. M alırsa cidden çok iyi olur ama.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
byAndroid

byAndroid

Üye
M7 ve s4 aynı ayın cihazları Z onlardan 2 ay önce çıktı şuan hepsi lolipop M i alan kazanacak. G2 ile 5-6 ay fark var onun alması gerek bakalım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arayuz ve arayuzdeki varyasyonlari da hesaba katmak gerekli guncelleme konusunda.

G2 icin 5.1.1 raporlari cikti aylar önce lakin bir kac gun once 1.1 atlanip direkt tum seriyle birlikte M verilebilirmis diye okudum ama yine de yalanci olmayalim en kotu 5.1.1 ve ux 4.0 alip final yapacak G2.

Buğra

Buğra

Admin
Arayuz ve arayuzdeki varyasyonlari da hesaba katmak gerekli guncelleme konusunda.

G2 icin 5.1.1 raporlari cikti aylar önce lakin bir kac gun once 1.1 atlanip direkt tum seriyle birlikte M verilebilirmis diye okudum ama yine de yalanci olmayalim en kotu 5.1.1 ve ux 4.0 alip final yapacak G2.
Google nexus cihazlar için desteğin artik 3 yila çıktığını açıklamıştı

Belki firmalar da amiral modellere destek suresini uzatır belli olmaz :eller:

Serhan

Serhan

Üye
s5 neden yok ya :(
Sony diğer firmalara göre çok bile güncelleme veriyor. Güncelleme konusunda boşuna ünü yok firmanın.
Microsoftu unutmamak lazım 520 ye bile w10 geliyor :D

Emre

Üye
Note 3 2016-17 kadar güncelleme alır diye düşünüyorum.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung iyice haddini aştı hadi S4 telefonu geçtin S5 ve note 3 e vermemek ne oluyor? S4 ve note 3 5.1.1 bile alamayacak gibi görünüyor hatalı sürümde bırakması çok kötü. S6 için ise S4 e göre bakacak olursak 4.3, 4.4.2 ve 5.0.1 aldı ve son. S6 5.1.1 aldı android m de alır sonra bir güncelleme daha alır sonra destek biter. Toplam da 3 oluyor. Sony Z1 e bile veriyor bu konuda Nexus ve Sony gibi olamaz. Google senede 2 güncelleme çıkartıyor S4 çıkalı 2.5 sene oldu 2.5 senede 3 güncelleme anca aldı bilerek geciktiriyor yoksa S4 e 2 yıl olmadan 5.1.1 verme kararı alırlardı

zencibitc

zencibitc

Üye
okadar telefon üretip güncelleme vermiyo çocuğu yap camiye bırak hesabı gibi bişey bu. SONY candır !!

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Silinen üye 2362831
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung iyice haddini aştı hadi S4 telefonu geçtin S5 ve note 3 e vermemek ne oluyor? S4 ve note 3 5.1.1 bile alamayacak gibi görünüyor hatalı sürümde bırakması çok kötü. S6 için ise S4 e göre bakacak olursak 4.3, 4.4.2 ve 5.0.1 aldı ve son. S6 5.1.1 aldı android m de alır sonra bir güncelleme daha alır sonra destek biter. Toplam da 3 oluyor. Sony Z1 e bile veriyor bu konuda Nexus ve Sony gibi olamaz. Google senede 2 güncelleme çıkartıyor S4 çıkalı 2.5 sene oldu 2.5 senede 3 güncelleme anca aldı bilerek geciktiriyor yoksa S4 e 2 yıl olmadan 5.1.1 verme kararı alırlardı

Z1 telefonu s4 ten sonra çıktı. Google senede bir güncelleme çıkartıyor. S4 zor ama note 3 s5 alacaktır güncellemeyi. Sonuçta yetkili biri s5 veya note 3 güncelleme almicak diye bişey söylemedi

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
firostr

firostr

Üye
Gelirde Turkiye ye ne zaman gelir bilinmez

Luck Star

Luck Star

Üye
@teknolojibaronu note 3 hakediyor bence gelir ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Umarız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
2gb ve üstü rami olan tüm samsung telefonlar android M yi sorunsuz çalıştırabilir
Eğer samsung birazcık(!) uğraşırsa verebilir
Uğraşmayacağına göre. Çalıştırma değil sorun samsung bilerek vermiyor

Üst Alt