Android Lollipop 5.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi HTC Samsung LG Sony Ne Zaman

Sponsorlu Bağlantılar

HalfEvil333

Üye
Sony mart ortası verecek diyorlar mart bitti arkadaş güncelleme nerde :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Merhaba,
Samsung Galaxy Grand Prime Modeline Lolipop güncellemesi alabiliyor muyuz?

matchless

matchless

Üye
s5 i guncelledim ama cokda bi degisiklik yok

matchless

matchless

Üye
dogru diosun

KimHyuna

KimHyuna

Üye
SAmsaung Gaxaly note8 3g si için 444 geldi polonyada wifiye de gelir buyuk ihtimal 5.0 gleirmi ?

erollcelik

erollcelik

Üye
Cuma günü galaxy s4 ü satıp iPhone 6 ya geçiş yaptım.iphone 5 i satıp s4 aldığıma bin pişman olmuştum.Bir daha mı tövbe Samsung elime sürmem.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Cuma günü galaxy s4 ü satıp iPhone 6 ya geçiş yaptım.iphone 5 i satıp s4 aldığıma bin pişman olmuştum.Bir daha mı tövbe Samsung elime sürmem.
:oke: en iyisini yaparsın bende aynısını düşünüyorum ama galaxy s6 edge dikkatimi çekiyor one plus2 yi ve z4 ü bekleyeceğim baktım android de gene işyok apple :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şuan S6 edge elimde duruyor mağazada çok güzel bir his veriyor :D

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Şuan S6 edge elimde duruyor mağazada çok güzel bir his veriyor :D
ama işte içi önemli olan kağıt üstünde hep samsung üstündür ama gerçek te işler çok farklı samsung 3 gb ram koyuyor apple1 gm fark şu samsmungun 3 gb ramle yapmadığı işi apple 1 gb ramle yapıyor :) ayrıca s6 edge 3000 tl 32 gb ı o parayı kesinlikle apple veririm daha iyi androide pek güvenemiyorum özellikle samsmung sa hiç 10 dk oynuyuca çok ısınıyor samsmung lar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ios android karşılaştırmasi biraz yanlış ve bana göre s6,m9,z3 kasası i6 ya göre daha sağlam

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Ios android karşılaştırmasi biraz yanlış ve bana göre s6,m9,z3 kasası i6 ya göre daha sağlam
kasa olarak daah sağlam olaiblir amam önemli olan içi dışı kırılıp çataldığında değiştireiblrisn ama içi değişmez :oke:

snapdroid

snapdroid

Üye
Samsung kendi modifiye cihazına 5ayda veriyo ama o modifiye stok olunca hemen cikiyor
Diğer firmalar modufiyesini 2 ayda veriyor (cm yi vs. kastettim)
Samsung sen yazılım üretme

matchless

matchless

Üye
ya birak alla askina apple ne ya her telefonu kullandim apple kadar kazma bi telefon gormedim samsung yada nokia benim sirketim değil sonucda . iphone 6 aldim 4 ay sonra sattim samsungs5 aldim aldigimda anladmki i phone harbi basit bir telefon. sunu kesinlikle söyleyebilirim i phone un 1 gb la yaptigi cart curt hikayesi bos muhabbet isletim sistemine bak bikere 1gb ramla birakda calistirsin. i phone 6 daki ozellikler suan en basit bir telefonda dahi var. Samsung Galaxy s6 edge ise zaten ayri bi cihaz s5 i satip s6 edge alicam. i phone sadece ozenti zengin kisimlarinin abarrttigi reklami olan basit bir telefondur bana gore :)

• Beğen
Tepkiler: snapdroid
serdar_gs

serdar_gs

Üye
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

KimHyuna

KimHyuna

Üye
ya birak alla askina apple ne ya her telefonu kullandim apple kadar kazma bi telefon gormedim samsung yada nokia benim sirketim değil sonucda . iphone 6 aldim 4 ay sonra sattim samsungs5 aldim aldigimda anladmki i phone harbi basit bir telefon. sunu kesinlikle söyleyebilirim i phone un 1 gb la yaptigi cart curt hikayesi bos muhabbet isletim sistemine bak bikere 1gb ramla birakda calistirsin. i phone 6 daki ozellikler suan en basit bir telefonda dahi var. Samsung Galaxy s6 edge ise zaten ayri bi cihaz s5 i satip s6 edge alicam. i phone sadece ozenti zengin kisimlarinin abarrttigi reklami olan basit bir telefondur bana gore :)
herkesin kendi görüşü var amacım zaten sadece öneride bulunmak samsung kullancısı olarak şikayetçiyim gene de siz e göre değişir aynı amaç lar için kullanmıyoruz telfonları sonuçta herkesin farklı bir amacı var

matchless

matchless

Üye
yanı amac derken hıc bır telefonun bırbırınden abartı derecede buyuk bı farkı yok kamerası dısında. ben kullandıgım cıhasın tamamen erısebılırlık ozellıklerının acık olmasından yanayım bana bazı seylerı kısıtlıyorsa bır elektoronık cıhaz onu kullanmam ben arkadasım para verıp alıorm bı suru engelle karsılasıorm he dersenkı caresı var jaılbrak mı ne onlada herkez ugrasmıo zaten. andoroıd olarak bakıorm ben olaya samsung sony fılan deıl. androıd sana kapılarını tamamen acmıs herseyı yap ındır yukle magazada olsn olmasın flashbellek dıe kullan yanı herseyı cok rahat ve basıtce yapabılıyosun.

Üst Alt