Almayacak büyük ihtimalleMerhaba,
Samsung Galaxy Grand Prime Modeline Lolipop güncellemesi alabiliyor muyuz?
Saf Android de bile büyük bi değişiklik olmadı normal yanis5 i guncelledim ama cokda bi degisiklik yok
Zannetmiyorum.SAmsaung Gaxaly note8 3g si için 444 geldi polonyada wifiye de gelir buyuk ihtimal 5.0 gleirmi ?
amaan salla geç cyanogenmod12 varZannetmiyorum.

Cuma günü galaxy s4 ü satıp iPhone 6 ya geçiş yaptım.iphone 5 i satıp s4 aldığıma bin pişman olmuştum.Bir daha mı tövbe Samsung elime sürmem.
en iyisini yaparsın bende aynısını düşünüyorum ama galaxy s6 edge dikkatimi çekiyor one plus2 yi ve z4 ü bekleyeceğim baktım android de gene işyok apple 
ama işte içi önemli olan kağıt üstünde hep samsung üstündür ama gerçek te işler çok farklı samsung 3 gb ram koyuyor apple1 gm fark şu samsmungun 3 gb ramle yapmadığı işi apple 1 gb ramle yapıyorŞuan S6 edge elimde duruyor mağazada çok güzel bir his veriyor![]()
ayrıca s6 edge 3000 tl 32 gb ı o parayı kesinlikle apple veririm daha iyi androide pek güvenemiyorum özellikle samsmung sa hiç 10 dk oynuyuca çok ısınıyor samsmung larkasa olarak daah sağlam olaiblir amam önemli olan içi dışı kırılıp çataldığında değiştireiblrisn ama içi değişmezIos android karşılaştırmasi biraz yanlış ve bana göre s6,m9,z3 kasası i6 ya göre daha sağlam

herkesin kendi görüşü var amacım zaten sadece öneride bulunmak samsung kullancısı olarak şikayetçiyim gene de siz e göre değişir aynı amaç lar için kullanmıyoruz telfonları sonuçta herkesin farklı bir amacı varya birak alla askina apple ne ya her telefonu kullandim apple kadar kazma bi telefon gormedim samsung yada nokia benim sirketim değil sonucda . iphone 6 aldim 4 ay sonra sattim samsungs5 aldim aldigimda anladmki i phone harbi basit bir telefon. sunu kesinlikle söyleyebilirim i phone un 1 gb la yaptigi cart curt hikayesi bos muhabbet isletim sistemine bak bikere 1gb ramla birakda calistirsin. i phone 6 daki ozellikler suan en basit bir telefonda dahi var. Samsung Galaxy s6 edge ise zaten ayri bi cihaz s5 i satip s6 edge alicam. i phone sadece ozenti zengin kisimlarinin abarrttigi reklami olan basit bir telefondur bana gore![]()