Android Lollipop 5.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi HTC Samsung LG Sony Ne Zaman

Sponsorlu Bağlantılar

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Samsung Galaxy Note8 e gelirmi başka Ülkeye gelse de olur onu kullanabiliyorum 3g si için 4.4.4 yayılmaya başladı benim ki wifi 4.4.2 4.4.4. gelicek onu bekliyorum 5.0 gelse bi abovvvvv 5.0 gelirmi ?

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 4 ??? Bilginiz var mi

34said34

34said34

Üye
Sevgili Arkadaslar şu an Samsung icin Tus ve Hindistan sürümleri söz konusu Rus surumunu kullanmaktayi sorun yok hint surumunude kullandim 2 gun kadar gercekten guzel olmus cihaziniz hizlanmis gibi hissediyosunuz ama her iki surumde ilk oldugu icin ve insan ofluda her zaman hata yaptigi icin her ikisinde de hata veren konular oldu ama su bir gercekki remi 1.32/1.45 arasi kullaniyor arada kasilmalar yasaniyor ama cihaziniz yenilenmis gıbı hissediyosunuz. .. dun yeni bir hindistan surumu buldum bugun onudeneyecegim zaten piyasaya yeni ciktigi icin en iyisini bulana kadar yeni surumler hep cikacaktir .Mesela Himt surumundeki ses acip kapama seceneklerinde zaman ayarlama söz konusu ama Rus surumunde eskisinin aynisi (SAMSUNG s4 icin gecerlidir) saygilar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Discovery2

34said34

34said34

Üye
Ayrica Sansung kullanicilar bence beklemeyin kendiniz yukleyin derim garanti durumlarini tehlikeye atar mi bilemem arastirin isterseniz yanlis yonlendirmis olmak istemm ... LG G3 e falanda guncelleme geldi arkadaslar Wifi den rahatlikla guncelledi

BrKaS

BrKaS

Üye
Türkiye nin yarısı S3 mini kullanıyor

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
Türkiye nin yarısı S3 mini kullanıyor

Ben bu telefonu alalı 4 ay oldu kusurunu görmedim ama millet hep Discovery falan alsaydin dediler pismanlik duymalimiyim ?

Tavsiye için sordum

BrKaS

BrKaS

Üye
Ben bu telefonu alalı 4 ay oldu kusurunu görmedim ama millet hep Discovery falan alsaydin dediler pismanlik duymalimiyim ?

Tavsiye için sordum
Ben çok pişmanım ha ama sen fazla karıştırmiyo san problem yasamassin

98farom98

98farom98

Üye
Valla Sony elini çabuk tutsa iyi olur ocak dediler olmadı şubat dediler olmadı şimdi mart diyorlar offf

sarıklı58

Üye
Gencler huawei guncellemeliri neden yok

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
S4miniye gelecekmi ?

samikadze

samikadze

Üye
samsung galaxy star plus'la deliren biri var mı???

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
LG L70 lino ya gelecek mi ?

ahetahet

ahetahet

Üye
galaxys5 kullanicisiyim yeni surum geldi ram kullanimi artti sarj suresi kisaldi cihaz isinmaya basladi
ve android kullandigim icin pismanim basip parayi iphone 6 alsaymisim keske

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
galaxys5 kullanicisiyim yeni surum geldi ram kullanimi artti sarj suresi kisaldi cihaz isinmaya basladi
Düzeltme güncellemesi gelecek 1-2 haftaya sabırlı olun.

kralberk13

kralberk13

Üye
sabreden derviş muradına ermiş bukadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin

Koradam

Üye
Büyük ihtimalle ufak çakışmalar var.Fabrika ayarlarına donun duzelmesi gerek

cyngus06

Üye
S4 e gelmiyorda mini sine mi gelio anlamadim ki .s

Üst Alt