baby_face_
Üye
S4'e gelecek lakin vakit belli değil.S4 e gelmiyorda mini sine mi gelio anlamadim ki .s
S4'e gelecek lakin vakit belli değil.S4 e gelmiyorda mini sine mi gelio anlamadim ki .s
Kaynak?Telefonu kullanıyoruz ümitlendirmeyin boşuna beklemiş olmayalımS4 mini yaza doğru alacakmış.
Bilmiyorum bi yerde okumuştum unuttumKaynak?Telefonu kullanıyoruz ümitlendirmeyin boşuna beklemiş olmayalım
Çoğu telefona geldiği gibi s4 miniyede bu güncellemeyi bekliyorum gelmezse belki telefonu değiştirebilirim güncel sürüm olursa değiştirmem bana yeter şimdilikBilmiyorum bi yerde okumuştum unuttum
Telefon güncelleme almayınca kullanmayacak mısınız ne alaka?
Burada okumuştum yazının son kısmında yazıyorÇoğu telefona geldiği gibi s4 miniyede bu güncellemeyi bekliyorum gelmezse belki telefonu değiştirebilirim güncel sürüm olursa değiştirmem bana yeter şimdilik
yazilimdan sonra bu sekil cihazlar sadece bende deil etrafimda 3 tane var 3 ude ayni sikayetleri var rehber ikide bir hata veriyor durupdururken ben cok sogudum cihazdan s3 vardi bundan once benim icin su anda hic bi farki yok insan kandiriolarBüyük ihtimalle ufak çakışmalar var.Fabrika ayarlarına donun duzelmesi gerek