Android Lollipop 5.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi HTC Samsung LG Sony Ne Zaman

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
Bu güncellemenin hiç bir s3'e gelmeyeceğini bilin isterim.s4 güncellemeyi alsa da s4 mini de alamayacak.note 2 cihazı,donanımsal olarak güncellemeyi alabiliyor vermezlerse haksızlık olur ama şirket politikaları gereği vermeyecektir.Hali hazırda s5 note 3 ve note 4 bu güncellemeyi aldı diyebiliriz.fakat note 3 neo ve diğer ara modeller güncellemeden muaf..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 alacak. S4 aldı zaten. S4 mini ve türevleri tabikide almaz.

0MG90

0MG90

Üye
S4 mini yaza doğru alacakmış.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bildiğim kadarıyla s4 miniye yok. S5 mini ye var o da nisan da gelecekmiş daha çok var

0MG90

0MG90

Üye
Kaynak?Telefonu kullanıyoruz ümitlendirmeyin boşuna beklemiş olmayalım
Bilmiyorum bi yerde okumuştum unuttum
Telefon güncelleme almayınca kullanmayacak mısınız ne alaka?

reflex

reflex

Üye
Bilmiyorum bi yerde okumuştum unuttum
Telefon güncelleme almayınca kullanmayacak mısınız ne alaka?
Çoğu telefona geldiği gibi s4 miniyede bu güncellemeyi bekliyorum gelmezse belki telefonu değiştirebilirim güncel sürüm olursa değiştirmem bana yeter şimdilik

0MG90

0MG90

Üye
Çoğu telefona geldiği gibi s4 miniyede bu güncellemeyi bekliyorum gelmezse belki telefonu değiştirebilirim güncel sürüm olursa değiştirmem bana yeter şimdilik
Burada okumuştum yazının son kısmında yazıyor

• Beğen
Tepkiler: reflex
ahetahet

ahetahet

Üye
Büyük ihtimalle ufak çakışmalar var.Fabrika ayarlarına donun duzelmesi gerek
yazilimdan sonra bu sekil cihazlar sadece bende deil etrafimda 3 tane var 3 ude ayni sikayetleri var rehber ikide bir hata veriyor durupdururken ben cok sogudum cihazdan s3 vardi bundan once benim icin su anda hic bi farki yok insan kandiriolar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncellemeden sonra telefonu sıfırlamazsa arkadaşlar tabikide hata alacaklar. Android alıyorsan öğrenip kullanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: xmustx

onedio5

Üye
n tarihleri yer alıyor

• Beğen
Tepkiler: reflex

osicik

Üye
hade bakem sony çoğu gitti azı kaldı....

ferarix

Üye
samsung galaxy s4 e guncelleme geldımı android 4.4.4 guncellemesı acaba acıl bılgı verırmısınız?

xmustx

xmustx

Üye
4.4.4 değil de 5.0 geldi.Fakat Türkiye'ye gelmedi .

ferarix

Üye
NE ZAMAN GELIR BI BILGIN VAR MI YA
KIES 3 FELAN YUKLEDIK OLMADI ONDAN YANI

xmustx

xmustx

Üye
Söylediğim gibi henüz kesin bir bilgi yok.Ama çok uzun zamanda kalmadı

MaxipmaN

Üye
Note2ye vermeseler de olur arayüz kitkat lolipop karisimi bisey olur maymuna döner bence

xmustx

xmustx

Üye
Pek sanmam ama

theyunus

theyunus

Üye
Ne oldu arkadaslar guncelleme yok mu
Sony xperia z2 ye

Üst Alt