TheLastWarrior
Üye
Olur o kadar ya mobilde oynuyoz iyi yine idare eder grafikler ayarlardan full high yaptım hepsiniGrafikleri dışında güzel oyun

Olur o kadar ya mobilde oynuyoz iyi yine idare eder grafikler ayarlardan full high yaptım hepsiniGrafikleri dışında güzel oyun

Oyun kötü değil bende baya oynadım ancak fazla karanlık göremiyorsun önünü fazla o yüzden oynaması zor dedim. Max Payne'de de atmosfer karanlıktı biraz evet ancak bu oyun gibi her tarafı karanlık değildi.ben max payne benzettim ondada ortam karanlık valla ben baya ilerledim ortamı sis sardı elindeki cihaz sayesinde çok rahat gidiyom
Bn beğendim şayet![]()
Oyunun konusu karanlık ortamı oyuna uydurmuşlarOyun kötü değil bende baya oynadım ancak fazla karanlık göremiyorsun önünü fazla o yüzden oynaması zor dedim. Max Payne'de de atmosfer karanlıktı biraz evet ancak bu oyun gibi her tarafı karanlık değildi.

Bnde cam gibiÖyle de çoğu yeri tam net göremiyorsun o yüzden sildim zaten telefondan onun yerine 3 tane oyun attım![]()
![]()

Link atar mısın Rica etsemRoyal Revolt 3 Yayınlandı
Link atar mısın Rica etsem

royal revolt 3 trailer varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanlış yazmışım kusura bakma araba yarışını yazacaktım karıştırmısım![]()
Malesef ulaşırsam paylasırımroyal revolt 3 trailer varmı

Link isteyene verebilirim direk indirme linki hem tornt hemde normal tek tıkla beklemeden son hızda indiriyonDaha kimse oynamamıştır ki senin kadar. Forumda bile paylaşılmamış henüz düzgün sağlam linkleri yok çünkü.

Link isteyene verebilirim direk indirme linki hem tornt hemde normal tek tıkla beklemeden son hızda indiyon
Kapıyı açtım bu arada
![]()
Çökelim hemen resmi sürüme asphalt extreme by byGear Club Android Çıktı hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız