Ders çalış deseler ya da iş yap deseler bu kadar heveslenmezsin.Öldürdüm yeni bölüm açıldı 20 lvl heralde
15. Lveldeyim

Ders çalış deseler ya da iş yap deseler bu kadar heveslenmezsin.![]()

Bnde bekliyorum onu ne zamandır adam akıllı futbol oyunu gelmedi dream leguede bozdu fifa desen hdden döndü simülasyonaPes 2017 ocak ayında çıkacakmış![]()
Bende bekliyordum ama ocakta çıkacakF1 2016 Mobile Game Yayınlandı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.12 Gb
27 Tl
Bnde bekliyorum onu ne zamandır adam akıllı futbol oyunu gelmedi dream leguede bozdu fifa desen hdden döndü simülasyona
Epic Of Kings Yeniden Mağazada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 Tl
Link istermisin hem trnt hem normal link çok hızlı hiç baklemeden indirebilirsin upload siteleriyle uğrasmadan tek tıkla indiriyonF1 bulup indiricem 27 lira biraz pahalı olmuş ama indirime girer yılbaşında. Oyun baya uzunmuş.
Gönder kardeş epic of kingsi indirdim şimdi attım telefona güzel oyun grafikleri falan iyi titan quest diye bir oyun daha buldum o da on numara oyunmuş paylaşırım forumda.Link istermisin hem trnt hem normal link çok hızlı hiç baklemeden indirebilirsin upload siteleriyle uğrasmadan tek tıkla indiriyon
Epic of kingsi bnde kurcm pm attımGönder kardeş epic of kingsi indirdim şimdi attım telefona güzel oyun grafikleri falan iyi titan quest diye bir oyun daha buldum o da on numara oyunmuş paylaşırım forumda.
TRANSFORMERS: FORGED TO FIGHT 2017 (KABAM)Hani gelen mesaj yok sen bir daha gönder.
Android artık ön planda. Iphone ios 10 la çok sorun getirdi. Kasmalar falan. Gear club g4 de sorunsuz oynuyorum. Ama iphone 7 de kasmalar ve çökmeler oluyor. Bazı oyunlar androidde çalıştırdığı gibi iphone 7 de bile doğru düzgün çalıştırmıyor.Doğru düzgün aksiyon oyunu yapsınlar Transformers ile ilgili. Pes mobile gelse ne olur gelmese ne olur adamlar Pc'ye bile üvey evlat muamelesi gösteriyorlar, konsoldaki çoğu özellik pc sürümünde yok. Ps2'de alıpta oynamadığım Bully'i önce Android'te çıkartarak beni baya şaşırttı Rockstar.

Android artık ön planda. Iphone ios 10 la çok sorun getirdi. Kasmalar falan. Gear club g4 de sorunsuz oynuyorum. Ama iphone 7 de kasmalar ve çökmeler oluyor. Bazı oyunlar androidde çalıştırdığı gibi iphone 7 de bile doğru düzgün çalıştırmıyor.