Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Öldürdüm yeni bölüm açıldı 20 lvl heralde :D
15. Lveldeyim

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Arkads 19 lvle geldim oyun bitmiyo sürekli yeni karakter geliyo oynadığım en uzun hd oyun her lvl yarım saatten fazla sürüyo :D

AIS

AIS

Üye
Pes 2017 ocak ayında çıkacakmış :zzz:

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Pc'ye çıktı Pes 2017 Trial diye bir şey çok saçma sapan bir oyun olmuş. Onda da para ile satın alma koymuş adamlar şaka gibiler yeminle.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
F1 2016 Mobile Game Yayınlandı

1.12 Gb
27 Tl
Pes 2017 ocak ayında çıkacakmış :zzz:
Bnde bekliyorum onu ne zamandır adam akıllı futbol oyunu gelmedi dream leguede bozdu fifa desen hdden döndü simülasyona
Epic Of Kings Yeniden Mağazada

3 Tl

AIS

AIS

Üye
F1 2016 Mobile Game Yayınlandı

1.12 Gb
27 Tl

Bnde bekliyorum onu ne zamandır adam akıllı futbol oyunu gelmedi dream leguede bozdu fifa desen hdden döndü simülasyona
Epic Of Kings Yeniden Mağazada

3 Tl
Bende bekliyordum ama ocakta çıkacak

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Uzay Gemisi Çıktı Oyunda Daha ne gelcek acaba

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
F1 bulup indiricem 27 lira biraz pahalı olmuş ama indirime girer yılbaşında. Oyun baya uzunmuş.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
F1 bulup indiricem 27 lira biraz pahalı olmuş ama indirime girer yılbaşında. Oyun baya uzunmuş.
Link istermisin hem trnt hem normal link çok hızlı hiç baklemeden indirebilirsin upload siteleriyle uğrasmadan tek tıkla indiriyon

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Link istermisin hem trnt hem normal link çok hızlı hiç baklemeden indirebilirsin upload siteleriyle uğrasmadan tek tıkla indiriyon
Gönder kardeş epic of kingsi indirdim şimdi attım telefona güzel oyun grafikleri falan iyi titan quest diye bir oyun daha buldum o da on numara oyunmuş paylaşırım forumda.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Gönder kardeş epic of kingsi indirdim şimdi attım telefona güzel oyun grafikleri falan iyi titan quest diye bir oyun daha buldum o da on numara oyunmuş paylaşırım forumda.
Epic of kingsi bnde kurcm pm attım

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hani gelen mesaj yok sen bir daha gönder.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Hani gelen mesaj yok sen bir daha gönder.
TRANSFORMERS: FORGED TO FIGHT 2017 (KABAM)
En Gerçekçi Transformers Ka rşılaşmasına Hazır Olun 2017'de.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marvel’s Guardians Of The Galaxy 2017 (TELLTALE GAMES)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
AIS

AIS

Üye
Aralık geldi ama pes 2017 mobilden haber yok

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Doğru düzgün aksiyon oyunu yapsınlar Transformers ile ilgili. Pes mobile gelse ne olur gelmese ne olur adamlar Pc'ye bile üvey evlat muamelesi gösteriyorlar, konsoldaki çoğu özellik pc sürümünde yok. Ps2'de alıpta oynamadığım Bully'i önce Android'te çıkartarak beni baya şaşırttı Rockstar.

Son düzenleme:
  • Beğen
AIS

AIS

Üye
Doğru düzgün aksiyon oyunu yapsınlar Transformers ile ilgili. Pes mobile gelse ne olur gelmese ne olur adamlar Pc'ye bile üvey evlat muamelesi gösteriyorlar, konsoldaki çoğu özellik pc sürümünde yok. Ps2'de alıpta oynamadığım Bully'i önce Android'te çıkartarak beni baya şaşırttı Rockstar.
Android artık ön planda. Iphone ios 10 la çok sorun getirdi. Kasmalar falan. Gear club g4 de sorunsuz oynuyorum. Ama iphone 7 de kasmalar ve çökmeler oluyor. Bazı oyunlar androidde çalıştırdığı gibi iphone 7 de bile doğru düzgün çalıştırmıyor.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Esienhornu Bitirdim 30 lvl oynadığım en uzun soluklu oyun esien geçmişte yaşadığı olayları anlatıyo sonunda tahta oturdu oyun bitti beynim yandı :D

Sony 6 Plastation Oynunu Mobile Getirecek 2017'de

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
O haberi okudum ben oyunlara bak istersen ps1 zamanından kalma oyunları getirecekler. Pappa The Rapper var mesela. Şöyle bir GOW filan çıkarsa ya sırf onun için gider S7 alırım daha ps3 üm bile yok :(
Android artık ön planda. Iphone ios 10 la çok sorun getirdi. Kasmalar falan. Gear club g4 de sorunsuz oynuyorum. Ama iphone 7 de kasmalar ve çökmeler oluyor. Bazı oyunlar androidde çalıştırdığı gibi iphone 7 de bile doğru düzgün çalıştırmıyor.

Gear Club'ta bir sürü sorun var yarışlarda arabalar gözükmüyor bazen, yükleme ekranlarında kalıyor oyun iyi ama çok geliştirilmesi lazım.

Üst Alt