Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
O haberi okudum ben oyunlara bak istersen ps1 zamanından kalma oyunları getirecekler. Pappa The Rapper var mesela. Şöyle bir GOW filan çıkarsa ya sırf onun için gider S7 alırım daha ps3 üm bile yok :(

Gear Club'ta bir sürü sorun var yarışlarda arabalar gözükmüyor bazen, yükleme ekranlarında kalıyor oyun iyi ama çok geliştirilmesi lazım.
Bende sıkıntı yok cam gibi gear club bugün bi güncelleme daha geldii

• Beğen
Tepkiler: AIS

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Babamda s6 var onda da sorunlu oyun. İstediği kadar güncelleme gelsin oyunun durumu ortada.

• Beğen
delimatkap

delimatkap

Üye
Bende LG G5 var full çözünürlük ve full grafik ile kasiyor oyun grafik ve çözünürlüğü orta seviyeye aldığım zaman sıkıntı olmuyor sıkıntılı bir oyun

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bende LG G5 var fu ll çözünürlük ve fu ll grafik ile kasiyor oyun grafik ve çözünürlüğü orta seviyeye aldığım zaman sıkıntı olmuyor sıkıntılı bir oyun
Oyunda çzünürlk ayarı yokki :hmmm

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyun her türlü sorunlu Asphalt Extreme ye devam. Önümde araç yokken birden önümde araç çıkıyor. Çok hata var.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Tam takır kuru bakır s7 de gear club asphalt 8 daha iyi extremden arabanın tekerleri gözükmüyo çamur gibi grafikler extremin :hmmm

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Extreme gayet düzgün çalışıyor sorunsuz grafikleri de son derece güzel. Gear Club yükleme ekranlarında takılıyor daha. 1. sıradayken önümde araç çıkıyor 2. bitiriyorum yarışı. Neyse bully yükledim onu oynuyorum on numara olmuş oyun.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Extreme gayet düzgün çalışıyor sorunsuz grafikleri de son derece güzel. Gear Club yükleme ekranlarında takılıyor daha. 1. sıradayken önümde araç çıkıyor 2. bitiriyorum yarışı. Neyse bully yükledim onu oynuyorum on numara olmuş oyun.
rockstar abi adamlar özeniyo bende kurcam yakında

• Beğen
AIS

AIS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
NOVA 4 (2018 Birinci Çeyrek) İnşallah modrn combat gibi bozmazlar

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Max payne 2 gelirse güzel olur. 2015 den beri çıkacak diyorlar ama 2017 gelecek henüz çıkmadı haber falanda yok
Ben iyi bi optimizasyonla gta 4' bekliyorum max payne 2 getirirlr belki mobile iyice yatırıma başladı şirketler

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Gear club eski beta versiyon ve ilk çıktığında sıkıntılı çalışıyordu kasma falan oluyordu ama güncelleme ile çözüldü sorun yok.
Ben iyi bi optimizasyonla gta 4' bekliyorum max payne 2 getirirlr belki mobile iyice yatırıma başladı şirketler
Gta 4 belki zaman alır max payne 2 ve gta 4 için andromedayı bekliyor olabilirler. Bu arada andromeda bazı pc oyunlarını destekleyecek

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Daha Gta VCS var. Büyük ihtimalle o gelicek şimdi. Red Dead Revolver'ı da çıkartacaklardır mobile. Evet Max Payne 2'yi bende bekliyorum. Bully 3 gb boyutunda oynuyorum şu anda. Ps2 dvd'si kadar yer kaplıyor oyun. Gta IV mobile gelirse bir de adam gibi optimizasyonla yaparlarsa efsane olur zaten. Gear Club'a gelince ne olursa olsun sorunlu hatalarla dolu bir oyun istedikleri kadar güncelleme yapsınlar ben birinci sırada giderken birden önümde araba beliriyorsa ben o oyunu neden oynayayım ki? Bully'nin çıkış senesi 2006; o oyunda bile karakterlerin hepsinin mimikleri var gözleri kaşları dudakları oynuyor Gameloft'un yaptığı NOVA hariç diğer hiç bir oyunda karakter modellemeleri iyi değil. Hepsi rezalet ve karton gibiler. Batman oynuyorum batman dışında düzgün modellenmiş karakter yok yazık, Gangstar serisini hiç söylemicem bile. N.O.V.A 4 ün çoktan çıkması gerekiyordu Gameloft şu anda hiçbir iş yapmıyor basit oyunlara uygulama içi satın alma koyup para kırmanın derdine düştü diğer firmalar gibi. 2010'da çıkan Assasin's Creed oyunu vardı 6 sene geçti devamı gelmedi kaldı öyle oyun Gameloft'a mail attım ne oldu oyun diye sallamıyorlar bile. Gameloft Nokia'dan sonra benim gözümde bitmiştir.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
AIS

AIS

Üye
Daha Gta VCS var. Büyük ihtimalle o gelicek şimdi. Red Dead Revolver'ı da çıkartacaklardır mobile. Evet Max Payne 2'yi bende bekliyorum. Bully 3 gb boyutunda oynuyorum şu anda. Ps2 dvd'si kadar yer kaplıyor oyun. Gta IV mobile gelirse bir de adam gibi optimizasyonla yaparlarsa efsane olur zaten. Gear Club'a gelince ne olursa olsun sorunlu hatalarla dolu bir oyun istedikleri kadar güncelleme yapsınlar ben birinci sırada giderken birden önümde araba beliriyorsa ben o oyunu neden oynayayım ki? Bully'nin çıkış senesi 2006; o oyunda bile karakterlerin hepsinin mimikleri var gözleri kaşları dudakları oynuyor Gameloft'un yaptığı NOVA hariç diğer hiç bir oyunda karakter modellemeleri iyi değil. Hepsi rezalet ve karton gibiler. Batman oynuyorum batman dışında düzgün modellenmiş karakter yok yazık, Gangstar serisini hiç söylemicem bile. N.O.V.A 4 ün çoktan çıkması gerekiyordu Gameloft şu anda hiçbir iş yapmıyor basit oyunlara uygulama içi satın alma koyup para kırmanın derdine düştü diğer firmalar gibi. 2010'da çıkan Assasin's Creed oyunu vardı 6 sene geçti devamı gelmedi kaldı öyle oyun Gameloft'a mail attım ne oldu oyun diye sallamıyorlar bile. Gameloft Nokia'dan sonra benim gözümde bitmiştir.
Assassin's creed zaten ubisoft'un. Bence resmi oyun daha güzel. Gameloft bitmiş. Real football 2017 çıkarmış grafikleri ps1 den bile kötü.
Ea da artık mobile geçse daha güzel olur. Şuan en iyi oyun geliştirici şirketi rockstar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Assassin's creed zaten ubisoft'un. Bence resmi oyun daha güzel. Gameloft bitmiş. Real football 2017 çıkarmış grafikleri ps1 den bile kötü.

Ubisoft'un olduğunu biliyorum ama 2010'da çıkardıkları Altair's Chronicles'in devamını yapmaları gerekiyordu. N8'de oynayıp bitirmiştim çok güzel oyundu sonunda to be continue yazıyordu 6 sene geçti gelmedi daha da devamı. Gameloft iyice paragöz firma oldu batırmaya başladı. Eskiden ne güzeldi gerçekten Symbian'a kaliteli oyunlar yapıyorlardı. Ne zamanki free to play geldi bozdu kendini. 2.5 gb'lik Gangstar'in grafikleri ps2 oyunlarından bile kötü.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Ea da artık mobile geçse daha güzel olur. Şuan en iyi oyun geliştirici şirketi rockstar
Rockstar Her Alanda kendini Kanıtladı
Pes 2017 (2017 İlk Çeyrek)

• Beğen

Üst Alt