Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
ben max payne benzettim ondada ortam karanlık valla ben baya ilerledim ortamı sis sardı elindeki cihaz sayesinde çok rahat gidiyom :D

Bn beğendim şayet :D
Oyun kötü değil bende baya oynadım ancak fazla karanlık göremiyorsun önünü fazla o yüzden oynaması zor dedim. Max Payne'de de atmosfer karanlıktı biraz evet ancak bu oyun gibi her tarafı karanlık değildi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Oyun kötü değil bende baya oynadım ancak fazla karanlık göremiyorsun önünü fazla o yüzden oynaması zor dedim. Max Payne'de de atmosfer karanlıktı biraz evet ancak bu oyun gibi her tarafı karanlık değildi.
Oyunun konusu karanlık ortamı oyuna uydurmuşlar :hmmm

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Öyle de çoğu yeri tam net göremiyorsun o yüzden sildim zaten telefondan onun yerine 3 tane oyun attım :D :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim oyunda sorun yok bende de sorunsuz çalışıyor sadece gezdiğin yerler biraz karanlık yapılmış o kadar. Onun dışında gayet güzel bir oyun.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Yu-Gi-Oh! Duel Links (KONAMİ)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beta Sürümü Bitti! Çok Yakında Markette!

Clash Royale Tarzı Online Karakter Savaştırıcağız!

Konami Ciddi Ciddi Mobile Yatırım Yapmaya Başladı Pes'de kaç yıl sonra yine mobile getirdi :D

mparlak105

Üye
Olsun yinede sağol

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yine bir free to play oyunu daha.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Daha kimse oynamamıştır ki senin kadar. Forumda bile paylaşılmamış henüz düzgün sağlam linkleri yok çünkü.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Daha kimse oynamamıştır ki senin kadar. Forumda bile paylaşılmamış henüz düzgün sağlam linkleri yok çünkü.
Link isteyene verebilirim direk indirme linki hem tornt hemde normal tek tıkla beklemeden son hızda indiriyon

Kapıyı açtım bu arada
:D

mparlak105

Üye
Gear Club Android Çıktı hayırlı olsun

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Gear Club oyun durduruldu hatası veriyor sildim 800 mb boşa gitti.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bnde sıkıntı yok çalıştı
Beyler oyun cüneyt arkına döndü arenaya çıktım aslanla dövüştüm şimdi kıralın peşinden gidiyom öldürmek için adam gönderip duruyo :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bitiricen o zaman oyunu kralı yakalayıp öldürürsen. Kısaymış.

• Beğen

Üst Alt