TheLastWarrior
Üye
Androidede çıkacak ama ne zamanSuper Mario Run IOS a özel çıkacak. Android üvey evlat olmaya devam ediyor.

İyi yapmışsın nası iyimiEİSENHORN: XENOS bu oyunu satın aldım![]()
Androidede çıkacak ama ne zamanSuper Mario Run IOS a özel çıkacak. Android üvey evlat olmaya devam ediyor.

İyi yapmışsın nası iyimiEİSENHORN: XENOS bu oyunu satın aldım![]()
Androidede çıkacak ama ne zaman
İyi yapmışsın nası iyimi
O kadar sürmezO da gta chinatown wars ve lego hp gibi 3 4 sene sonra gelir. Adamlar oyunu çoktan bitirdikten sonra.
Hyırlısı olsun hd oyun oynayamazsın yanlız herşey paralıBende iphone geçicem yakın zamanda androidin kaderi belli yazılım ve oyun konusunda hep ikinci planda bırakılıyor. Çoğu program güncellenmiyor bile storeda 4 sene önce güncellenmiş programlar var. Yazılımcılar ve oyun şirketleri apple dan yanalar maalesef ve bende oyunlar için iosa geçicem. Bir iki sene sonra 6 plus almayı düşünüyorum.

Splinter cell blacksoil sadece androide çıkacakmış
Pes 2017 ocak ayında çıkabilir
Asphalt 9 2017 de çıkacak
Oyunda siyasi konu geçiyor. Apple da o yüzden ios için çıkmasını istemedi.O oyun İOS'a da çıkartırlar sadece Android ile sınırlı kalmaz.
Oyunda siyasi konu geçiyor. Apple da o yüzden ios için çıkmasını istemedi.
Splinter cell Çin sitesinde bulmuştum. Yarın kaynak veririmProjecthon İptal edilmiş çıkmayacakmış bayada iyiydi
Splintercelli bende duymadım
2017'de asphalt extremedn hariç 2 veya 3 asphalt oyunu daha görebiliriz
Çin sitesine ben pek güveneceğimi zannetmiyorum. Ayrıca bir oyun çıkartacak olsa Ubisoft, mutlaka haberi filan yapılırdı. Oyun bir tek Çin sitesinde mi haber olarak yapılıyor yani saçma bence. Mutlaka Ubisoft bir duyurusunu yapardı.Splinter cell Çin sitesinde bulmuştum. Yarın kaynak veririm
O kadar da abartılacak bir oyun değil ayrıca Max Payne ile alakası bile yok çok farklı bir oyun olmuş ancak her yer karanlık atmosfer içinde o kötü olmuş çevre karanlık aydınlık yer yok oynaması o yüzden biraz zor.Esienhorn Xenos'u indirdim güzel oyun Max Payneyi andırıyo
ben max payne benzettim ondada ortam karanlık valla ben baya ilerledim ortamı sis sardı elindeki cihaz sayesinde çok rahat gidiyomO kadar da abartılacak bir oyun değil ayrıca Max Payne ile alakası bile yok çok farklı bir oyun olmuş ancak her yer karanlık atmosfer içinde o kötü olmuş çevre karanlık aydınlık yer yok oynaması o yüzden biraz zor.

Grafikleri dışında güzel oyunben max payne benzettim ondada ortam karanlık valla ben baya ilerledim ortamı sis sardı elindeki cihaz sayesinde çok rahat gidiyom
Bn beğendim şayet![]()