Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Sağlam oyun youtubede videoları var boyut telefona kurulduktan sonra 4 gb olur heralde :D

İndirdinmi?
Yavastan mobil platforma doğru kaymaya başladı oyun yapımcıları sanki
Evet indirdim güzel oyun. Ama fazla oynamadim sadece denemek için.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Telefonda kapladığı boyut ne önemli olan o 4 gb boş alan var.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
F1™ 2016 MOBİLE GAME (CODEMASTERS)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İOS ÇIKTI ANDROİD ÇOK YAKINDA!
YAKLAŞIK 3GB OLCAK!

Son düzenleme:
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Real Racing 4 gb'a yakın yer kaplıyor. Android her zamanki gibi üvey evlat. Şu indirdiğin linki özelden göndersene ben bulamadım henüz.

• Beğen

Cadillac34

Üye
Oyunların boyutunu yükseltip telefonları kastırıyorlar, kaldırmıyor. Bilgisayar için de aynı şey geçerli.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyunların boyutunu yükseltip telefonları kastırıyorlar, kaldırmıyor. Bilgisayar için de aynı şey geçerli.

İyi optimizasyon yapmazlarsa en dandik oyun bile s6'da kasar. Önemli olan oyunları iyi optimize etmek. J7'de hala Real Racing 3 biraz kasıyor. Yani GTA IV faciası gibi olur eğer iyi optimize edilmezse oyunlar. Android'in en büyük sorunu bu zaten. Piyasada milyon tane cihaz olduğu için her telefonda aynı performansı vermesini bekleyemezsin. Oyunu buldum 3 saat yazıyor :D :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar böyle apkları güncel olarak indirebileceğim bir site var mı apkmania vs full reklam hiç sevmedim önerinizi bekliyorum

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeş bir tane var play.mob.org diye bir site reklam filan yok direk indirme linkleri var. Ama oyunlar kesin çalışır diye bir şey diyemicem benim indirdiklerimin bazıları çalışmadı benim telefonda :) O siteler o reklamlardan para kazanıyor ben de sevmiyorum özellikle download linkine tıklayana kadar yüz tane sayfa açılıyor, üstüne download sayfasındaki download a basana kadar da bir sürü sayfa açılıyor çok sinir oluyorum. play.mob.org var bir bak dene. Son olarak sana bir tavsiye daha oyunları indirmeden önce Play Store'dan oyunun sürümüne mutlaka bak. İndireceğin sürüm ile storedaki sürüm aynı olursa güncel sürüm olur. Yoksa boşa indirme yapma.

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeş bir tane var play.mob.org diye bir site reklam filan yok direk indirme linkleri var. Ama oyunlar kesin çalışır diye bir şey diyemicem benim indirdiklerimin bazıları çalışmadı benim telefonda :) O siteler o reklamlardan para kazanıyor ben de sevmiyorum özellikle download linkine tıklayana kadar yüz tane sayfa açılıyor, üstüne download sayfasındaki download a basana kadar da bir sürü sayfa açılıyor çok sinir oluyorum. play.mob.org var bir bak dene. Son olarak sana bir tavsiye daha oyunları indirmeden önce Play Store'dan oyunun sürümüne mutlaka bak. İndireceğin sürüm ile storedaki sürüm aynı olursa güncel sürüm olur. Yoksa boşa indirme yapma.
Çok teşekkür ederim

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Tavsiye edebileceğiniz güzel bi oyun söylermisiniz

#

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Çok teşekkür ederim

Rica ederim yalnız bu sitedeki oyunların sürümleri her zaman güncel olmayabiliyor. Bi de Toprak Koç diye bir arkadaşın sitesi var orayı da tavsiye ederim sürekli güncel oyunlar paylaşıyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
Rica ederim yalnız bu sitedeki oyunların sürümleri her zaman güncel olmayabiliyor. Bi de Toprak Koç diye bir arkadaşın sitesi var orayı da tavsiye ederim sürekli güncel oyunlar paylaşıyor.
Çok teşekkürler yardımcı oldunuz baya

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Sit
Site isimlerini özelden verin reklama giriyo :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bir sorun olursa düzeltiriz sıkıntı yok. İnşallah oyun açılır çalışırsa iyi olur bayadır Android'te oyun kurup oynamıyordum telefon duruyor öyle.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Xenos'u kurdum çalıştı güzel oyun boyutu 3 gb :) Ama boyutunu hak ediyor böyle oyunlar gelmeye devam etmeli.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Xenos'u kurdum çalıştı güzel oyun boyutu 3 gb :) Ama boyutunu hak ediyor böyle oyunlar gelmeye devam etmeli.
Wifi buluyum direk kurcam :D

Gear Club
Pes 17
Market Sürümleri Geldinmi Tadından Yenmez

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar New Orleans 2016 bitmeden çıkacak

xmustx

xmustx

Üye
EİSENHORN: XENOS bu oyunu satın aldım ;)

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Super Mario Run IOS a özel çıkacak. Android üvey evlat olmaya devam ediyor.

Üst Alt