Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bende iphone geçicem yakın zamanda androidin kaderi belli yazılım ve oyun konusunda hep ikinci planda bırakılıyor. Çoğu program güncellenmiyor bile storeda 4 sene önce güncellenmiş programlar var. Yazılımcılar ve oyun şirketleri apple dan yanalar maalesef ve bende oyunlar için iosa geçicem. Bir iki sene sonra 6 plus almayı düşünüyorum.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bende iphone geçicem yakın zamanda androidin kaderi belli yazılım ve oyun konusunda hep ikinci planda bırakılıyor. Çoğu program güncellenmiyor bile storeda 4 sene önce güncellenmiş programlar var. Yazılımcılar ve oyun şirketleri apple dan yanalar maalesef ve bende oyunlar için iosa geçicem. Bir iki sene sonra 6 plus almayı düşünüyorum.
Hyırlısı olsun hd oyun oynayamazsın yanlız herşey paralı :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Jailbreak yaparım benim elime gecen hangi telefonu hacklememisim de iphoneu mu hackleyemicem gerekirse parasını verir kırdırırım hiç sorun değil.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun :D

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: AIS
AIS

AIS

Üye
Splinter cell blacksoil sadece androide çıkacakmış
Pes 2017 ocak ayında çıkabilir
Asphalt 9 2017 de çıkacak

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve İhtiyar.
İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Splinter cell blacksoil sadece androide çıkacakmış
Pes 2017 ocak ayında çıkabilir
Asphalt 9 2017 de çıkacak

Alphalt 8 airborne oldukça tatmin etti oyuncuları, 9 bakalım nasıl olacak [emoji846]

#

• Beğen
Tepkiler: AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
O oyun İOS'a da çıkartırlar sadece Android ile sınırlı kalmaz.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyunda siyasi konu geçiyor. Apple da o yüzden ios için çıkmasını istemedi.

Google'a yazdım oyunun adını hiçbir şey çıkmıyor sen nerden biliyorsun kaynak gösterir misin bana da?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Projecthon İptal edilmiş çıkmayacakmış bayada iyiydi

Splintercelli bende duymadım
2017'de asphalt extremedn hariç 2 veya 3 asphalt oyunu daha görebiliriz

AIS

AIS

Üye
Projecthon İptal edilmiş çıkmayacakmış bayada iyiydi

Splintercelli bende duymadım
2017'de asphalt extremedn hariç 2 veya 3 asphalt oyunu daha görebiliriz
Splinter cell Çin sitesinde bulmuştum. Yarın kaynak veririm

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Splinter cell Çin sitesinde bulmuştum. Yarın kaynak veririm
Çin sitesine ben pek güveneceğimi zannetmiyorum. Ayrıca bir oyun çıkartacak olsa Ubisoft, mutlaka haberi filan yapılırdı. Oyun bir tek Çin sitesinde mi haber olarak yapılıyor yani saçma bence. Mutlaka Ubisoft bir duyurusunu yapardı.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Royal Revolt 3 Yayınlandı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Esienhorn Xenos'u indirdim güzel oyun Max Payneyi andırıyo
Diğer oyun şirketleri bıraksınlar oyun yapmayı bence eisenhornu oynadıktan sora :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Esienhorn Xenos'u indirdim güzel oyun Max Payneyi andırıyo
O kadar da abartılacak bir oyun değil ayrıca Max Payne ile alakası bile yok çok farklı bir oyun olmuş ancak her yer karanlık atmosfer içinde o kötü olmuş çevre karanlık aydınlık yer yok oynaması o yüzden biraz zor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
O kadar da abartılacak bir oyun değil ayrıca Max Payne ile alakası bile yok çok farklı bir oyun olmuş ancak her yer karanlık atmosfer içinde o kötü olmuş çevre karanlık aydınlık yer yok oynaması o yüzden biraz zor.
ben max payne benzettim ondada ortam karanlık valla ben baya ilerledim ortamı sis sardı elindeki cihaz sayesinde çok rahat gidiyom :D

Bn beğendim şayet :D

Üst Alt