Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İndir dene ben beğendim güzel oyun asphalt 8 in off roadı gibi düşün.

xmustx

xmustx

Üye
Bana göre asphalt 6'dan sonra oynanabilir son asphalt olmuş.Nfs oynamama rağmen bugün 1 saatimi bu oyuna verdim.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 9'u bekleyin bence :hmmm
Asphalt Extremeyi İndirdim

Oyun güzel grafikler iyi lakin kontroller çok hassas adam akıllı drift yapılmıyor yollar çok karışık müzik seçimleri çok iyi orjinal dj müzikleri kullanmışlar araba geliştirme fiyatları iyi ortanın üstünde oynanılabilecek bi oyun beğendim

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Gameloft biraz akıllanmışken oynayalım :D yalnız paketlerin fiyatı süper 500 lira kim verecek çok merak ediyorum.

AIS

AIS

Üye
Pes 2017 çıkış tarihi aralıkta

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Şimdi baktım da 270 lira en pahalı paket ama oyun şimdilik güzel gidiyor ben beğendim. Gameloft sözümü dinledi sonunda :D :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
N.O.V.A 3'te bir yer var takıldım 10.bölümde çarklar var hareket etmiyorlar. Düğmelere basıyorum bir şey olmuyor sırf bu hatası yüzünden oyunu silmek zorunda kaldım.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
N.O.V.A 3'te bir yer var takıldım 10.bölümde çarklar var hareket etmiyorlar. Düğmelere basıyorum bir şey olmuyor sırf bu hatası yüzünden oyunu silmek zorunda kaldım.
Bn bitirrli çok oldu oyunu son bölümde ihanet ediyo o yanındaki bi o bölümde zorlandım

AIS

AIS

Üye
Gear club için çok az zaman kaldı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
EİSENHORN: XENOS ÇIKTI !
BOYUT : 2.66 GB Maşallah :D
FİYAT : 18 tl

Bu oyun İyi Deniycem
İlk sayfaya yazdığım bütün oyunlar çıktı 1 - 2 tane kaldı :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye

Bu oyun İyi Deniycem

Telefonda yer açmak lazım :D :D Ama gerçekten sağlam bir şeye benziyor.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
AIS

AIS

Üye

Bu oyun İyi Deniycem
Oyun güzel indirin bence

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Abi güzel oyunlar yapsınlar para istemesinler gerekirse telefonda ne varsa silerim. Asphalt Extreme şimdilik güzel gidiyor. Ben de indirip denicem. 2K Games'in oyunları var 2.5 gb olan boyutu. Ama Lego Harry Potter'i bu saatten sonra kim oynar bilemiyorum. Oyun zaten psp ve ios'ta vardı o kadar da güzel değildi zaten.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Abi güzel oyunlar yapsınlar para istemesinler gerekirse telefonda ne varsa silerim. Asphalt Extreme şimdilik güzel gidiyor. Ben de indirip denicem. 2K Games'in oyunları var 2.5 gb olan boyutu. Ama Lego Harry Potter'i bu saatten sonra kim oynar bilemiyorum. Oyun zaten psp ve ios'ta vardı o kadar da güzel değildi zaten.

Bnce bu oyunlar başlangıç daha iyi grafikli daha yüksek oyunlar görcez bundan sora anladılar mobil platform gelişiyor çok stıyo yönelmeye başladılar

Üst Alt