Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. Rockstar gibi ea da kendi oyunlarını en çok battlefield oyununu getirirse güzel olur
Badlefield çok eski cihazlara daha önce çıkarmışdı fpsdi bad company devam ettirseydi çok iyi olcakdı

• Beğen
Tepkiler: AIS

AIS

AIS

Üye
Badlefield çok eski cihazlara daha önce çıkarmışdı fpsdi bad company devam ettirseydi çok iyi olcakdı
Aynen belki yakında çıkar. Konami de pesi mobile çıkarmayacağını söylemişti ama vazgeçti. Eskiden splinter cell de mobil için vardı. Sonra devam etmedi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Aynen belki yakında çıkar. Konami de pesi mobile çıkarmayacağını söylemişti ama vazgeçti. Eskiden splinter cell de mobil için vardı. Sonra devam etmedi
Paranın mobilde olduğunu anladılar :D
Clash Royale gibi hasılat rekoru kıran oyunları gördükçe daha çok yöneleck bnce

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Paranın mobilde olduğunu anladılar :D
Clash Royale gibi hasılat rekoru kıran oyunları gördükçe daha çok yöneleck bnce
Clash royale saçma bir oyun. Age of empires 2 çıksa güzel olur 2015 de çıkacaktı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bully indirdim mobildn arşiv bozuk çıktı kuramadım oyunu gitti 2.50 gb net :vur

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Nereden indirdin?
Kardeşim isteyin ben size vereyim oyunun linkini yarın foruma açayım konuyu paylaşayım. Bir tane arkadaş var o paylaşıyor oyunları ben ordan indirdim 3 saatte anca indi :D Ama oyun çalışıyor şu anda sorunsuz ne takılma ne donma var Rockstar farkı işte. Oyun telefonda 3 gb yer kaplıyor :D :D
Bully indirdim mobildn arşiv bozuk çıktı kuramadım oyunu gitti 2.50 gb net :vur

Yarın açıcam konuyu ordan indirirsiniz oyunu sorunsuz bir şekilde.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
AIS

AIS

Üye
Kardeşim isteyin ben size vereyim oyunun linkini yarın foruma açayım konuyu paylaşayım. Bir tane arkadaş var o paylaşıyor oyunları ben ordan indirdim 3 saatte anca indi :D Ama oyun çalışıyor şu anda sorunsuz ne takılma ne donma var Rockstar farkı işte. Oyun telefonda 3 gb yer kaplıyor :D :D

Yarın açıcam konuyu ordan indirirsiniz oyunu sorunsuz bir şekilde.
Teşekkürler

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bad Company'i eski telefonumda oynamıştım grafikleri filan gayet güzeldi. Sonra Dead Space ile Mass Effect oyunları da vardı EA'nin mobile çıkardığı onları da oynayıp bitirdim. Mass Effect'i ilk android telefonum olan Avea in Touch'ta takıla takıla bitirmiştim :) Ne günlerdi be. 10 sene önce biri bana gelip şu oynadığın San Andreas'ı yarın cebinde oynıcaksın deseydi herhalde git işine derdim :) İki şeyin hızına yetişemiyoruz; zaman ve teknoloji.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bi rus sitesinden indirdim pcye geçince atarım artık

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yarın Bully' de öbür oyunu da siteye koyucam sabahtan inşallah benden başkası koymaz :D :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
AIS

AIS

Üye
Bad Company'i eski telefonumda oynamıştım grafikleri filan gayet güzeldi. Sonra Dead Space ile Mass Effect oyunları da vardı EA'nin mobile çıkardığı onları da oynayıp bitirdim. Mass Effect'i ilk android telefonum olan Avea in Touch'ta takıla takıla bitirmiştim :) Ne günlerdi be. 10 sene önce biri bana gelip şu oynadığın San Andreas'ı yarın cebinde oynıcaksın deseydi herhalde git işine derdim :) İki şeyin hızına yetişemiyoruz; zaman ve teknoloji.
O zamanlar öyleydi ama şuan gta 5 bile cepte oynanır

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bully Anniversary Edition'u konu olarak açtım onaylansın indirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Cloud mail ruyamı upload etmişler ?

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Evet. Bende bir tane site var ordan alıyorum türk sitesi sahibi sürekli güncel oyun paylaşımı yapıyor.
Abi oyun paylaşılmış zaten

Bully: Anniversary Edition v1.0.0.14

benim konu da hali ile silinmiş.

• Beğen

Üst Alt