Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

yuvaci

Üye
kardeşim çok teşekkürler

yuvaci

Üye
kardeşim osmanayman n900 android 2.3.7 yi yükledim.bu sürümde neler çalışıyor

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Ekstra bir çarpmadı gözüme... Hatta bende bazı hatalar oluşturduğu için nitdroidi kaldırıp tekrar kurdum... 2.3.4 ile yoluma devam edecem artık...:oke:

yuvaci

Üye
teşekkürler kardeş

fatality123

fatality123

Üye
merhabalar

NOT: 2.3.4'e swap desteği sağlanmış. Bunun için indirdiğimiz "gingerbread-Mido.Fayad-2.3.4-N12-May.tar" içerisindeki "default.prob" dosyasını not defteri ile açın ve swap yazan satırın sonundaki "0" değerini "1" yapın ve kaydedin ardından filebox ile "home" dizinine yapıştırın ve değiştirin.

burayı tam anlayamadım?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar

NOT: 2.3.4'e swap desteği sağlanmış. Bunun için indirdiğimiz "gingerbread-Mido.Fayad-2.3.4-N12-May.tar" içerisindeki "default.prob" dosyasını not defteri ile açın ve swap yazan satırın sonundaki "0" değerini "1" yapın ve kaydedin ardından filebox ile "home" dizinine yapıştırın ve değiştirin.

burayı tam anlayamadım?

swap desteği ile rami yükseltmek için kullanıyoruz... Ya yukarıdaki gibi ya da ceten leafpad ile "default.prob" dosyasını edtileyip swap satırındaki "0" değerini "1" yapıyoruz ve kaydediyoruz... Yakında konuyu güncelleyip temiz bir android kurulumu anlatacağım İnşallah... Selametle...:oke:

fatality123

fatality123

Üye
swap desteği ile rami yükseltmek için kullanıyoruz... Ya yukarıdaki gibi ya da ceten leafpad ile "default.prob" dosyasını edtileyip swap satırındaki "0" değerini "1" yapıyoruz ve kaydediyoruz... Yakında konuyu güncelleyip temiz bir android kurulumu anlatacağım İnşallah... Selametle...:oke:

merhabalar
osman hocam bu islemleri n900 ile yapiyoruz degil mi? bilgisayardan rardan cikarip 0'i 1 yaptim ama tekrar arsivledigimde uzantisi tar olmuyor rar oluyor

birde vritual boxu kurdum onun araciligi ile birde linux mu kurmaliyim.elimde backtrack 3 var bu olur mu?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar
osman hocam bu islemleri n900 ile yapiyoruz degil mi? bilgisayardan rardan cikarip 0'i 1 yaptim ama tekrar arsivledigimde uzantisi tar olmuyor rar oluyor

birde vritual boxu kurdum onun araciligi ile birde linux mu kurmaliyim.elimde backtrack 3 var bu olur mu?

Linux vs kurmanıza gerek yok... N900 ile de yapabilirsiniz... Bahsettiğimiz "default.drop" dosyasını N900'den düzenlemeniz yeterli... Size tavsiyem Mert kardeşimizin konusundaki yönergelerle temzi bir android kurmanız... Yakında yapacağım düzenleme de Mert kardeşimizin açtığı konunun manuel kurulumu olacak sadece... Konu için: http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ik-n900e-android-kurmak-cok-kolay-607586.html

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi...

fatality123

fatality123

Üye
hocam ben kurdum da telefon şarj almıyor?

abdülhey25

abdülhey25

Üye
Daha onceki konuda messages.tar dosyasi verilmisti mesaj ozelliginin calismasi icin simdi o dosyaya gerek yok mu? Eger gerek varsa onu da ekleyebilirmisiniz koduyla birlikte tesekkurler...

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Daha onceki konuda messages.tar dosyasi verilmisti mesaj ozelliginin calismasi icin simdi o dosyaya gerek yok mu? Eger gerek varsa onu da ekleyebilirmisiniz koduyla birlikte tesekkurler...

Mesajı şu ana kadar hiç kullan(a)madım... Ama bu şekliyle çalışıyor bildiğim kadarıyla...:oke:

abdülhey25

abdülhey25

Üye
yükledim bende evet çalışıyor yalnız kamera dosyalarını atınca telefon şebekeyi bulamıyor otomatik uçuş moduna geçiyor o yüzden tekrar yükledim kamera özelliğini kullanmıyorum zaten kamerada 1mp in altında gösteriyo çok kötü.. :)

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Burada şebeke olmadığı için farketmemişim... Başka sebebi olabilir mi acaba? Çünkü şebekeyle alakalı bir durum olmaması lazım...:hmmm

fatality123

fatality123

Üye
sırf angry birds oyunları için adroidi yüklemiştim
maemoda olduğunu bilmiyordum
sadece hareketli duvar kağıdı özelliği hoşuma gitti.
genel olarak android de telefon kasıyor, menü geçişleri yavaş oyundayken bir tuşa vs basarsanız 2-3 saniye sonra tepki veriyor.
telefon açıkken şarj almıyor, kablosuz bağlantı koptuğunda ve tekrar çekim alanının içine girdiğinde oto bağlanmıyor.
flash player 11'i kurdum ama çoğu siteyi bildiğimiz gibi mobil olarak açıyor, sadece gittigidiyoru bilgisayar gibi açtı ve tam açılacakken kendini kapattı.webdeyken aşırı yükede dayanmıyor.
3 gün androidli şekilde telefonu kullanmıştım.
iyiki maemo varmış diyorum, hiç bir sorunu yok.webde tam 8 adet sekme açıyorum kasma olmuyor ve hepsinide bilgisayardaki gibi açıyor.
fazla da ayrıntıya girmeyeyim maemoyu bilen biliyor.

amacım paylaşımı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.sadece yükledikten sonra karşılaşabilecek sorunları yazıyorum.
sizin paylaşımınız sayesinde androidi de denemiş olduk sağolun:oke:

angry birds oyunuda maemoda olduğuna göre maemo forever:oke:

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
sırf angry birds oyunları için adroidi yüklemiştim
maemoda olduğunu bilmiyordum
sadece hareketli duvar kağıdı özelliği hoşuma gitti.
genel olarak android de telefon kasıyor, menü geçişleri yavaş oyundayken bir tuşa vs basarsanız 2-3 saniye sonra tepki veriyor.
telefon açıkken şarj almıyor, kablosuz bağlantı koptuğunda ve tekrar çekim alanının içine girdiğinde oto bağlanmıyor.
flash player 11'i kurdum ama çoğu siteyi bildiğimiz gibi mobil olarak açıyor, sadece gittigidiyoru bilgisayar gibi açtı ve tam açılacakken kendini kapattı.webdeyken aşırı yükede dayanmıyor.
3 gün androidli şekilde telefonu kullanmıştım.
iyiki maemo varmış diyorum, hiç bir sorunu yok.webde tam 8 adet sekme açıyorum kasma olmuyor ve hepsinide bilgisayardaki gibi açıyor.
fazla da ayrıntıya girmeyeyim maemoyu bilen biliyor.

amacım paylaşımı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.sadece yükledikten sonra karşılaşabilecek sorunları yazıyorum.
sizin paylaşımınız sayesinde androidi de denemiş olduk sağolun:oke:

angry birds oyunuda maemoda olduğuna göre maemo forever:oke:

Estağfirullah eleştirilerinizde haklısınız...

Biraz daha stabil olması için swap açık olmalı... Bir de Advanced Task Killer programını kurun, programa girip maemoda tuş kilidi için kullanılan tırnağı çekin ayarlardan security kısmından "low" seçin tele reset atın... Nitdroidde ara ara rami temizleyin... Oyunlar için chainfire3d kurun... (Ben de çalışmadı bir türlü)

Önceki sürümler çok berbattı... Bu sürüm en stabil sürüm... Bundan öte başka da çıkmayacak zaten... Sadece updateler gelir... Bu ara oyun indirip deniyorum... Ama telefon çok ısınıyor... Dün GRaveDefenseHD oynarken 52C'yi gördü kapattım...|-)

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
ya arkadaslar tamam herseyi yaptim yukledim androidi ama bi sorun var... surekli kendi kendine ucak moduna geciyo wifiye baglanmiyo o yuzden...ne yapmam gerekir. ??

---------- Eklendi @ 16:03:05 ---------- Yazıldı @ 16:01:08 ----------

telefon ozelligi olmadigi icin mi otomatik ucus modu oluyo yoksa...kapatamadim bi turlu...

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi bağlanmıyor? Arada gidiyorsa normaldir... Telefon özelliğinin olmaması ile alakalı değil...:oke:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
hayir hic baglanmiyor.... hep ucak modunda duruyo zaten degistiremiyorum...ilk kurdugumda baglaniyordu sonra bi dahada baglanmadi