merhabalar
NOT: 2.3.4'e swap desteği sağlanmış. Bunun için indirdiğimiz "gingerbread-Mido.Fayad-2.3.4-N12-May.tar" içerisindeki "default.prob" dosyasını not defteri ile açın ve swap yazan satırın sonundaki "0" değerini "1" yapın ve kaydedin ardından filebox ile "home" dizinine yapıştırın ve değiştirin.
burayı tam anlayamadım?

swap desteği ile rami yükseltmek için kullanıyoruz... Ya yukarıdaki gibi ya da ceten leafpad ile "default.prob" dosyasını edtileyip swap satırındaki "0" değerini "1" yapıyoruz ve kaydediyoruz... Yakında konuyu güncelleyip temiz bir android kurulumu anlatacağım İnşallah... Selametle...![]()
merhabalar
osman hocam bu islemleri n900 ile yapiyoruz degil mi? bilgisayardan rardan cikarip 0'i 1 yaptim ama tekrar arsivledigimde uzantisi tar olmuyor rar oluyor
birde vritual boxu kurdum onun araciligi ile birde linux mu kurmaliyim.elimde backtrack 3 var bu olur mu?
hocam ben kurdum da telefon şarj almıyor?
Daha onceki konuda messages.tar dosyasi verilmisti mesaj ozelliginin calismasi icin simdi o dosyaya gerek yok mu? Eger gerek varsa onu da ekleyebilirmisiniz koduyla birlikte tesekkurler...

sırf angry birds oyunları için adroidi yüklemiştim
maemoda olduğunu bilmiyordum
sadece hareketli duvar kağıdı özelliği hoşuma gitti.
genel olarak android de telefon kasıyor, menü geçişleri yavaş oyundayken bir tuşa vs basarsanız 2-3 saniye sonra tepki veriyor.
telefon açıkken şarj almıyor, kablosuz bağlantı koptuğunda ve tekrar çekim alanının içine girdiğinde oto bağlanmıyor.
flash player 11'i kurdum ama çoğu siteyi bildiğimiz gibi mobil olarak açıyor, sadece gittigidiyoru bilgisayar gibi açtı ve tam açılacakken kendini kapattı.webdeyken aşırı yükede dayanmıyor.
3 gün androidli şekilde telefonu kullanmıştım.
iyiki maemo varmış diyorum, hiç bir sorunu yok.webde tam 8 adet sekme açıyorum kasma olmuyor ve hepsinide bilgisayardaki gibi açıyor.
fazla da ayrıntıya girmeyeyim maemoyu bilen biliyor.
amacım paylaşımı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.sadece yükledikten sonra karşılaşabilecek sorunları yazıyorum.
sizin paylaşımınız sayesinde androidi de denemiş olduk sağolun
angry birds oyunuda maemoda olduğuna göre maemo forever![]()