android 4.1 vs 4.04

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
android 4.1 vs 4.04
arkadaşlar internette izlediğim videyolarda gördüğüm kadarıyla nexus daki 4.1 , s3 deki 4.0.4 den daha hızlı.Acaba bu 4.1 in 4.0.4 den fazla olarak hız harici başka artıları varmı? bide s3 e 4.1 çıktığında kurarsak touchwiz de gidermi?

PriZm

PriZm

Üye
Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş.artık yüz tanıma kilidinde telefon göz kırpmamızı istiyor.bunun nedeni bazı sivrizekalıların telefonun ön kamerasına kullanıcının resmini göstermesiydi:ehe

Hızı zaten yazmışsın.çok hızlı.google bu sefer kodlarla iyi oynamış :)
Voice Search geliştirilmiş.artık çok hızlı konuşsak dahi anlıyor.
animasyonlar çok güzel olmuş.ekranın neresindeki bir uygulama ikonuna tıklarsan program ekranın o kısmından büyüyerek açılıyor.ve animasyonlar 1 gram kasmıyor sürekli 60 fps'da.V-Snyc görevini başarıyla yerine getiriyor :)

aklıma gelenler bunlar :)

ayrıca Samsung tarafından çıkarılmış bir jelly bean kurarsan hayır touchwiz gitmez.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş.artık yüz tanıma kilidinde telefon göz kırpmamızı istiyor.bunun nedeni bazı sivrizekalıların telefonun ön kamerasına kullanıcının resmini göstermesiydi:ehe

animasyonlar çok güzel olmuş.ekranın neresindeki bir uygulama ikonuna tıklarsan program ekranın o kısmından büyüyerek açılıyor.ve animasyonlar 1 gram kasmıyor sürekli 60 fps'da.V-Snyc görevini başarıyla yerine getiriyor :)

ayrıca Samsung tarafından çıkarılmış bir jelly bean kurarsan hayır touchwiz gitmez.

bu fps hızlanması sadece varsayılan arayüzde olacakmış galiba. yani sadece sense yada tw hızlanmayacakmı?

emrelives2

Üye
ben 2.3.6 dan memnunum. dun 4.0.4 u denedim bir suru gereksiz ayar vardi. yuz tanimaya hicte gerek yok. sistem kaynaklarini cok fazla kullaniyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ali bu linaro ya noldu

Matador03

Matador03

Üye

bu fps hızlanması sadece varsayılan arayüzde olacakmış galiba. yani sadece sense yada tw hızlanmayacakmı?

Bana kalırsa genel bir artış gözlenir gibime geliyor. Yoksa güncellemenin bir mantığı olmaz ki :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben ali değilim biliyorum ama cevaplayayım dedim :D

- - - Eklendi - - -

Bana kalırsa genel bir artış gözlenir gibime geliyor. Yoksa güncellemenin bir mantığı olmaz ki :hmmm

tabi ufaktan olur ama bizdede asıl olduğu gibi 2 kat artış olsa daha iyi olur :D

PriZm

PriZm

Üye

hayır kendi arayüzünde değil.Go launcher ve Yandex Launcherde denedim onlarda 60 Fps nin altına inmiyor.
tek launcherda değil.2D olarak çalışan çoğu uygulamada çok hızlı çalışıyor.galeri,poweramp gibi.daha overclock yapmaya gerek bile duymadım :D

Matador03

Matador03

Üye
Ben ali değilim biliyorum ama cevaplayayım dedim :D

- - - Eklendi - - -

tabi ufaktan olur ama bizdede asıl olduğu gibi 2 kat artış olsa daha iyi olur :D

Hele ki One X ' te olsa kim bilir nasıl olur :eller:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
şimdi nokia ve ios fanlari der halen android stabil değil

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bende şüphe ederim daha android çıkalı kaç yıl oldu symbian ve ios çıkalı kaç yıl oldu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Hacı bir kernel gördüm çok yi ya bak paylaşıyorum :D

Nasıl :D

- - - Eklendi - - -

Hacı bir kernel gördüm çok yi ya bak paylaşıyorum :D

Nasıl :D

oha süper :D
ama benim cihaz kazalara karşıda garantili o yüzden garantiyi riske edemem :(

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi

Bilgiler için teşekkürler çıkınca kurmak lazım ozaman :D

avcitalip

avcitalip

Üye

4.1 ne zaman çıkacak ayrıca galaxy s2 hakkında bilgi varmı ?

Samsung Galaxy SII için Android 4.0.4 ICS Romunun Türkiye versiyonu ne zaman gelecek ? (resmi olan)

Matador03

Matador03

Üye

4.1 ne zaman çıkacak ayrıca galaxy s2 hakkında bilgi varmı ?

Samsung Galaxy SII için Android 4.0.4 ICS Romunun Türkiye versiyonu ne zaman gelecek ? (resmi olan)

Daha çok beklersin 4.0.4 türkiye versiyonunu , odinden flaşla gitsin.

4.1 ağustos-eylül gibi çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt